• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba. Veson Veson canım kimyasal gebelik mi yaşıyorsun geçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. Ne kadar yorulduğunu biliyorum beş gebelik yaşadım biliyorsun nasip olmayınca olmuyor. Allah yardımcımız olsun söylenecek bir şey de bulamıyoruz artık:( LeYLa_21 LeYLa_21 ablacım inşallah bunay pozitifi görürsün hayırlısıyla

Herkese merhaba. Veson Veson canım kimyasal gebelik mi yaşıyorsun geçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. Ne kadar yorulduğunu biliyorum beş gebelik yaşadım biliyorsun nasip olmayınca olmuyor. Allah yardımcımız olsun söylenecek bir şey de bulamıyoruz artık:KK43: LeYLa_21 LeYLa_21 ablacım inşallah bunay pozitifi görürsün hayırlısıyla
Bilmiyorum CNm kimyasal gebelik mi yoksa düşük mü pek fikrim Yok.daha önce dr a gidip ne muayene oldum ne kan verdim.sadece ateşim düştü ardından kanama başladı.artık ne olduğunun çok da önemi Yok zaten dediğin gibi nasip olmayınca olmuyor.hayırlısı artık.daha neler yaşayacağız bakalım..dediğin gibi söylenecek birşey Yok.:-/

Herkese merhaba. Veson Veson canım kimyasal gebelik mi yaşıyorsun geçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. Ne kadar yorulduğunu biliyorum beş gebelik yaşadım biliyorsun nasip olmayınca olmuyor. Allah yardımcımız olsun söylenecek bir şey de bulamıyoruz artık:KK43: LeYLa_21 LeYLa_21 ablacım inşallah bunay pozitifi görürsün hayırlısıyla
Amin kuzum Allah razı olsun haticem..sen nasılsın cnm?neler yapıyosun?tedavi falan planlıyormusun?

Bilmiyorum CNm kimyasal gebelik mi yoksa düşük mü pek fikrim Yok.daha önce dr a gidip ne muayene oldum ne kan verdim.sadece ateşim düştü ardından kanama başladı.artık ne olduğunun çok da önemi Yok zaten dediğin gibi nasip olmayınca olmuyor.hayırlısı artık.daha neler yaşayacağız bakalım..dediğin gibi söylenecek birşey Yok.:-/
Canım benim en az hasarla atlatırsın inşallah:( me diyeyim bilmiyorum İnan ki
Amin kuzum Allah razı olsun haticem..sen nasılsın cnm?neler yapıyosun?tedavi falan planlıyormusun?
Şükür ablacım iyiyim bu ay ilaç kullanmadan adet oldum ona seviniyorum. Ben şubatı bekliyorum tedavi in ancak toparlanacağız hem maddi hem manevi. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Canım benim en az hasarla atlatırsın inşallah:KK43: me diyeyim bilmiyorum İnan ki

Şükür ablacım iyiyim bu ay ilaç kullanmadan adet oldum ona seviniyorum. Ben şubatı bekliyorum tedavi in ancak toparlanacağız hem maddi hem manevi. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Amin CNm inşallah.cnm siz pgt yapmışmıydınız

Amin CNm inşallah.cnm siz pgt yapmışmıydınız
Yapılmamıştı canım. Şimdi yeni merkezde başlayacağım aklımda pgt var. Drda görüştüğümüzde pgt yaparız demişti. Çünkü bizde her türlü tetkik yapıldı. Senin de dediğin gibi neden sorusunun cevabı yok. Bu uygulamayla belki nasip olur.

Pgt de baya pahalı sanırım ama katlanacağız çıktık bir yola artık. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Yapılmamıştı canım. Şimdi yeni merkezde başlayacağım aklımda pgt var. Drda görüştüğümüzde pgt yaparız demişti. Çünkü bizde her türlü tetkik yapıldı. Senin de dediğin gibi neden sorusunun cevabı yok. Bu uygulamayla belki nasip olur.
İNşallah CNm inşallah bu sebepsiz ve oeşpeşe kayıplara önerilen tek şey pgt sanırım

İNşallah CNm inşallah bu sebepsiz ve oeşpeşe kayıplara önerilen tek şey pgt sanırım
Evet canım. Dr benim sana önereceğim iki şey kalmış yapılmayan sperm DNA hasarı testi ve pgt dedi. Birde böyle olsun belki nasip bundadır

Evet canım. Dr benim sana önereceğim iki şey kalmış yapılmayan sperm DNA hasarı testi ve pgt dedi. Birde böyle olsun belki nasip bundadır
Biz DNA hasar testini de yaptık bir sıkıntı çıkmadı.bu pgt de de hep sağlıksız çıkıyor embriyolar.pgt topiğine bir ara takılmıştım.

Biz DNA hasar testini de yaptık bir sıkıntı çıkmadı.bu pgt de de hep sağlıksız çıkıyor embriyolar.pgt topiğine bir ara takılmıştım.
Birde ngs ve chg var sanırım canım ama farkları ne bilmiyorum. Pgtyle ilgili bende araştırmak istiyorum.

Birde ngs ve chg var sanırım canım ama farkları ne bilmiyorum. Pgtyle ilgili bende araştırmak istiyorum.
Evet cgh yi duydum daha önce de ngs yi de Yen'i Yen'i duyuyorum.ngs sanırım erkek kromozomlarında sıkıntı varsa oluyor tam emin değilim bizim onda da sıkıntı yok

Evet cgh yi duydum daha önce de ngs yi de Yen'i Yen'i duyuyorum.ngs sanırım erkek kromozomlarında sıkıntı varsa oluyor tam emin değilim bizim onda da sıkıntı yok
Bizden isteyecek mi sowrm DNA hasarı testi acaba hiç bilmiyorum. Şubat bize ne getirecek bakalım yaşayıp göreceğiz canım.

Canım benim en az hasarla atlatırsın inşallah:KK43: me diyeyim bilmiyorum İnan ki

Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün cnm.tedavin şimdiden hayırlı olsun sana bebişini getirsin...

Pgt yi herhalükarda yaptıracaksan boş yere DNA hasarına baktırma.gerek Yok yani
Evet canım haklısın pgt olacaksa DNA hasarının önemi Yok. Bakalım bu tedavi nasıl şekillenecek
Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün cnm.tedavin şimdiden hayırlı olsun sana bebişini getirsin...
Amin inşallah ablacım. Sen test mi yapacaksın

Rabbim hepinizin ve benim yüzümü tez vakitte güldürsün insallah. Veson Veson canım gecmis olsun ve son olsun bu kayıp. LeYLa_21 LeYLa_21 insalah bu sefer bebegin seninledir. @Cemre Yaman pozitifi göreceksin insallah canım yürekten inan buna ve gercek olsun. Ve diger arkadaslar hepiniz icinde dua ediyorum. Sessizce takip eden bir garip kaderdasınız :KK50:

canım benim geçmiş olsun rabbim tez zamanda hayırlısı ile saglikla önce karnina sonrada kucagina bebisini nasip etsin inşallah..

burda butun bebis isteyen arkadaslar duamda kalbimde sizlerle inşallah tez zamanda hayırlısı ile sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tüm isteyenlere nasip olsun inşallah ..
cuma günü sezeryanla dogum olacak
sizlere tüm isteyenlere duamla inşallah girecegim doguma allah'ım kabul etsin inşallah

Back
X