• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk kez ateş takibi yaptigim icin panik yaptim.bide ben incir kürü yapiyorum 1haftadir.eyvah yumurtalar erkenmi catladi dedim:KK48: çünkü erken.daha 8.günüm.iki kezde ovulasyon testleriyle yumurta takibi yapmistim.13.gun cift cizgi yakalamistim
normal. insan baslarda heyecan yapiyor ;)

Buarada ff e ne degerler girdim ettim denedim, bana misin demedi. Cizgi cekmiyor ilk defa :KK48:..
Catlama gunum belli oldugu icin kendim cektim cizgiyi.
Bir de cift yumurta olunca nasil olacak ates diye denedim. Ama dedigimiz gibi ff grafiginden cift yum.u anlamanin mumkun olmadigini gordum :)
Es zamanli catladi benim yumlar.
13.güne 36,4 gir çeker

Fırsata çevir bacım. Hoop direk iki adım geri.. Önce ruh okşanır bilsinler gerçi bu bilgi çok az kalıyor bünyelerinde o ayrı :))
CNm ben çok adım geri gittim bir önceki kayıp sonrası da bu Dr gel takip falan yapalım deyince acaba yapsam mı?? Demiştim.

CNm ben çok adım geri gittim bir önceki kayıp sonrası da bu Dr gel takip falan yapalım deyince acaba yapsam mı?? Demiştim.

Haklısın tabii gereğini illaki sen daha iyi bilirsin canım. İnşallah her şey o güzel gönlüne göre olur :KK68:

Bu sefer gereğini ben de bilmiyorum:110:ne yapayım nasıl bir yol çizeyim hiç bilmiyorum

Su akar yolunu bulur.. En çaresiz durumlarda izlediğim tek yol bu ve hiç yanılmadı. Gardımı indirip bekliyorum gelen gelsin illa ki gidecekler diyorum. Belki sende de işe yarar ;)

Back
X