• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başladım başladım:KK53:kaçan kovalanır hesabı.rahatım bu ay.takılıyoruz bakalım.

Önemli olan kızın bakması mı yoksa eşinin bakması mı bilemedim ??:KK53:

Enerjine hayranım canın.maş sana!benim de şimdilik kafam rahat.bakalım kaç ay rahat olacağım.Rabbim kimseye aratmasın çocuk sevgisini.

Ayyyy valla sizin saatler beni daralttı.3 te yattım 8 de kalktım,4 te mikmik yaptım olmadı çişim geldi.ateşim düştü.banto yaptım 7de yattım,içime bişe kaçtıııııııı:rolleyes:şiştim şiştim bebiş oldu....
Valla aynen böle karman çorman bişeyler.relax relax...
oh masallah. rahat ol cnm.

Başladım başladım:KK53:kaçan kovalanır hesabı.rahatım bu ay.takılıyoruz bakalım.

Enerjine hayranım canın.maş sana!benim de şimdilik kafam rahat.bakalım kaç ay rahat olacağım.Rabbim kimseye aratmasın çocuk sevgisini.

Ayyyy valla sizin saatler beni daralttı.3 te yattım 8 de kalktım,4 te mikmik yaptım olmadı çişim geldi.ateşim düştü.banto yaptım 7de yattım,içime bişe kaçtıııııııı:rolleyes:şiştim şiştim bebiş oldu....
:KK70:Ateş ölçümüne başlanan ilk aylar oluyor genelde.yok dilimin sağından ölçünce yok solundan ölçünce,yok 2 cm sokunca ağzına,yok köküne kadar sokunca,yok gece yatmadan ölçünce,yok gece uyanıp ölçünce falan falan....:KK70:sonra rutine bağlıyorsun ölçüp küt yatıyorsun.ateş kaç çıkmış bakmıyorsun bile.ne de olsa derece hafızaya alıyor sonra bakarız:KK70:

Karman corman bisey yok aslinda siz daralmaya meyillisiniz galiba

Baska biriyle karistiriyorsunuz sanirim cisim geldi icime bisey kacti gibi seyler yazmadim ben.

Cnm ben kafada bitirdim bu sezonu. Dün ağlama krizlerine girdim hatta. Bir de hiç derdim yokmuş gibi bartholin apsesi oluştu. Lanet şey tekrar edip duruyor. Senin ateş maşallah ama yaa ben senden bayağı umutluyum:KK66:
Neyse aglamis rahatlamissin. Ama uzun surmesin lutfen.
Hastalik nedir bilemiuyorum, gecmis olsun.
Ben de kendimden umitli degilim canim. Doktor 23subatta gittigimde 15gun sonra kanda betahcg baktir demisti. Ona gore sanirim 8 subat filan ediyor. Bekle bekle bitmiyor. Normalde olursam da 3subat reglm.

papatyamrm papatyamrm cnm bir sıkıntı mı var son mesajlarını oludum da inşallah herşey yolundadır
Evet canım. 2 test yerine nıpt testi yaptırdım daha garanti bğr testmiş. Down sendromu çıktı. Hemen perinatolog dan rabindevu aldık detaylı ultrasonda bakıldı bebek gayet sağlıklı dedi ama kordonda birşey gördüm dedi cvs yapıldı. Onun sonucuda kötü çıktı. Ayın 15 de amniyosentez olacak. Onda gerşey çıkar dediler. Bu arada benim gebeliğim çift başladı tek devam etti . Doktorlar oluşmayan keseden kaynaklı olabikeceğini de söylüyorlar. Dualarla bekliyoruz.sen nasılsın herşey yolunda mı?

Evet canım. 2 test yerine nıpt testi yaptırdım daha garanti bğr testmiş. Down sendromu çıktı. Hemen perinatolog dan rabindevu aldık detaylı ultrasonda bakıldı bebek gayet sağlıklı dedi ama kordonda birşey gördüm dedi cvs yapıldı. Onun sonucuda kötü çıktı. Ayın 15 de amniyosentez olacak. Onda gerşey çıkar dediler. Bu arada benim gebeliğim çift başladı tek devam etti . Doktorlar oluşmayan keseden kaynaklı olabikeceğini de söylüyorlar. Dualarla bekliyoruz.sen nasılsın herşey yolunda mı?

Çok geçmiş olsun canım ben anlamadım sonuçları oluşmayan kese mi etkilemiş olabilir diyorlar?

Allah korkuttugunu yasatmasin canim. İnsallah tertemiz gelsin sonuclar.

Back
X