• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayır ben zamanında olctum degerlerı boşluk buldgmda gırdım buna bıkacını da azonce gırebıldım hepsını adet takvımım adlı programı kullanyrdm bunu pek cozememstm hepsı sabah 8 olcumlerı bu tablo daha detaylı dye bunu attım kızlar sız gıdısata bakın yetr :)
Gidisat olagan ustu :) bence hamile grafigi. Bir etsto hak etmis derim :)))

Son iki günü farklı saatte mi ölçtün? Kaç saat fark var?
Hayır ben bu grafiği pek çözemedim de o yüzden farklı çıkıyor çoğunu Sonradan girdim birkaçını da bugün ölçtügm günden beri yaptığım bütün ölçümler sabah 8. uyandığım gibi yaptım hepsini ve aynı saatler:)

Gidisat olagan ustu :) bence hamile grafigi. Bir etsto hak etmis derim :)))
yaa gercekten mı bu programı pek cozemedm ben aslında ıngılızcem de anlasablcek kadr ıyı ama sonradan ekledıgım degerlern saatını de yazdım ama nedense pek anlamadom grafıgı suan bunu duydum.ve cok mutlu oldum sabah kan verıcemmm :)

Hatta dün ve bu sabah uyuya kalsamda ateş ölçmesem kesin düşer adet olurum dedim korka korka ölçtüm ama ıkıgundur 36.8 adetken 36.1 benim atesım buay 10.gun yazmaya basladım ıste 36.2 ıle baslamıstm sımdı ıse gordugunuz gb :) cokktesekkur ederım yorum ıcn R Rzg14 :)

Hayır ben bu grafiği pek çözemedim de o yüzden farklı çıkıyor çoğunu Sonradan girdim birkaçını da bugün ölçtügm günden beri yaptığım bütün ölçümler sabah 8. uyandığım gibi yaptım hepsini ve aynı saatler:)
Grafik 2 gün sonra test yap diyor ama bence hemen yapmalısın tablo çok güzel çift çizgiyi göreceğine inanıyorum.bize de sonucu yaz;)

Grafik 2 gün sonra test yap diyor ama bence hemen yapmalısın tablo çok güzel çift çizgiyi göreceğine inanıyorum.bize de sonucu yaz:KK66:
ben buna gec gırmeye basladım ateslerı ondan mı dıyor acaba canım yoksa kesınlık acısından mı. ben 7 gün önce test yaptım geç ama silik çıkmıştı 2 testte de. sabah garantı olsun dye kan verıcem. ama adet olcak olsaydm duserdı degıl mı atesım :)

yaa gercekten mı bu programı pek cozemedm ben aslında ıngılızcem de anlasablcek kadr ıyı ama sonradan ekledıgım degerlern saatını de yazdım ama nedense pek anlamadom grafıgı suan bunu duydum.ve cok mutlu oldum sabah kan verıcemmm :)

Hatta dün ve bu sabah uyuya kalsamda ateş ölçmesem kesin düşer adet olurum dedim korka korka ölçtüm ama ıkıgundur 36.8 adetken 36.1 benim atesım buay 10.gun yazmaya basladım ıste 36.2 ıle baslamıstm sımdı ıse gordugunuz gb :) cokktesekkur ederım yorum ıcn R Rzg14 :)

Guzel sonucunuzu bekliyoruz o zaman :)

ben buna gec gırmeye basladım ateslerı ondan mı dıyor acaba canım yoksa kesınlık acısından mı. ben 7 gün önce test yaptım geç ama silik çıkmıştı 2 testte de. sabah garantı olsun dye kan verıcem. ama adet olcak olsaydm duserdı degıl mı atesım :)
Coktan duserdi. Simdi test yapin evde koyu cikar :)

Yok kesinlik için geç tarih veriyor.regl gelmeden ateş genelde düşüşe geçer.

Yok kesinlik için geç tarih veriyor.regl gelmeden ateş genelde düşüşe geçer.
tamamı bu. dılaltımdan ölçtüm hersabah 8de. wcye bıle gıtmeden :) ama gec gırdım degerlerı oncekı adet gunleri 36.1dı hep dedıgım gb pek anlamadıgım ıcın oncekkılerı gırmed
Screenshot_20180201-220252.webp
ım:)

tamamı bu. dılaltımdan ölçtüm hersabah 8de. wcye bıle gıtmeden :) ama gec gırdım degerlerı oncekı adet gunleri 36.1dı hep dedıgım gb pek anlamadıgım ıcın oncekkılerı gırmedEki Görüntüle 2104886 ım:)
Hımm ilk günlerin yokmuş ben tamamı var mı diye düşündüm.sonuç çıkınca mutlaka yaz.hatta pozitif sonuç alınca link ini bize mutlaka at ilk sayfaya eklemek isterim.45. Günde yumurtlayıp hamile kalmak gerçekten çok enteresan :)

Hımm ilk günlerin yokmuş ben tamamı var mı diye düşündüm.sonuç çıkınca mutlaka yaz.hatta pozitif sonuç alınca link ini bize mutlaka at ilk sayfaya eklemek isterim.45. Günde yumurtlayıp hamile kalmak gerçekten çok enteresan :)
kız 45. gun yumurtlamadm ben. ya bn mı yanlıs gırmısım tabloya. usttekı rakamlara bakar msn bn 15. gunumde yumurtladım ay tablo karısmıs nasıl anlatıcam ben normalını smdı :)

Ölçtuğüm tarihlere girdim ben ateslerı.Neden öyle oluyor uygulamada. ben en ıyısı dıger takvımın grafıgını ataym yaa

kız 45. gun yumurtlamadm ben. ya bn mı yanlıs gırmısım tabloya. usttekı rakamlara bakar msn bn 15. gunumde yumurtladım ay tablo karısmıs nasıl anlatıcam ben normalını smdı :)
O zaman son adet tarihine ateş girdiğin yerde menses kısmı var.oraya light gir.tablo düzelecektir

Back
X