• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haha kızlar kusura bakmayın ufak tefek hatalar da kalmıs olabılır ama hepsı uyandıgım ankı ölçüm yani 8.:) umarım adet olmam akıntım da cok hadı bakalım

haha kızlar kusura bakmayın ufak tefek hatalar da kalmıs olabılır ama hepsı uyandıgım ankı ölçüm yani 8.:) umarım adet olmam akıntım da cok hadı bakalım
Hadi güzel sonuçlar alırsın inşallah.ateş girdiğin yerde tempurature time var oradan saatlerini de düzeltebilirsin.

sildim farkettıklerımı duzelttım canım:)
20180201_222527.webp

Bir de ovulasyon testindeki Peak 16.gunde mi 15.gun de mi cikti. Sanki yeri yanlis gibi geldi bana.
ben yanlıslıkla 1ocagı adet gunu yapmısım 2sıydı sımdı 15.de yazıo peak

Eklentiler

• 20180201_223246.webp
    20180201_223246.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
inşallah yumurtam catladı 15. gunde sonra sılıklestı de mantıken adet olmam gerekıyor zaten kızlar değil mi:) ateş yüksek.ki eşimden de sıcagım onuda olcuyorm.benden düşük cıkıyor ve erkeklerın ısısı daha cok olur.:) e göbeğimden inen çizgi, akıntım bel agrım basdonmem daha neler neler hadı ınsallah kanda ogrenıcem R Rzg14 Veson Veson

Veson Veson normalde benim dpo10 yada 11gundur. Atesde 8 yada 9.cu gunde dusmeye baslar. Sonrasi maglum.

Hani su rahim yarasi yakma islemi yapilinca yasmin kullanmistim 1 ay. O zaman dongum 29gun surdu. O zaman da 15. Gun yumladim kabul edelim, hani luteal faz 14gun kabul eiliyor ya o zaman. O dongude cd 27-28-29u olcmusum. 36.5cikmis atesim hep ve cd30da regl olmusum. Bu durumda bu ayda cd27 olmadan ateste tam bir sonuc vermez bana diye dusunuyorum. Ne dersin?

inşallah yumurtam catladı 15. gunde sonra sılıklestı de mantıken adet olmam gerekıyor zaten kızlar değil mi:) ateş yüksek.ki eşimden de sıcagım onuda olcuyorm.benden düşük cıkıyor ve erkeklerın ısısı daha cok olur.:) e göbeğimden inen çizgi, akıntım bel agrım basdonmem daha neler neler hadı ınsallah kanda ogrenıcem R Rzg14 Veson Veson
Belirtileri bilmem ama ateş güzel ilerliyor

Veson Veson normalde benim dpo10 yada 11gundur. Atesde 8 yada 9.cu gunde dusmeye baslar. Sonrasi maglum.

Hani su rahim yarasi yakma islemi yapilinca yasmin kullanmistim 1 ay. O zaman dongum 29gun surdu. O zaman da 15. Gun yumladim kabul edelim, hani luteal faz 14gun kabul eiliyor ya o zaman. O dongude cd 27-28-29u olcmusum. 36.5cikmis atesim hep ve cd30da regl olmusum. Bu durumda bu ayda cd27 olmadan ateste tam bir sonuc vermez bana diye dusunuyorum. Ne dersin?
İlk kez yumurta geliştirici kullandığın için ateşe nasıl yansıyacağını kestirmek güç.mesela bazı arkadaşların tabloları etkilenmemişti lüteal faz uzunluğu falan.ama benim hep lüteal fazım uzamıştır yum kontrol yaptığım aylar.inşallah senin tablon da yeşillenir

İlk kez yumurta geliştirici kullandığın için ateşe nasıl yansıyacağını kestirmek güç.mesela bazı arkadaşların tabloları etkilenmemişti lüteal faz uzunluğu falan.ama benim hep lüteal fazım uzamıştır yum kontrol yaptığım aylar.inşallah senin tablon da yeşillenir
Saol canim insallah.
Okuduklarima gore bu kullandigim ilaclarla luteal faz 10-17 gun arasinda degisebiliyormus. Benim ki de biraz uzayacak belli. Ama insallahhhh 8ay daha uzar :KK45:

Emin misin CNm ayın 15 te yum çatlamış olmalı.peak i daha önce görmüş olmalısın.olmadı peak i de sil
canım benim normal olmadı busefer ama şöyle anlataym cok ani peak yapıp ani düştü hatta dr.umu aradım 14.gunun aksamı peak yoktu 15.günü oglen peak oldu testte gördum vee aynı gun 2saat sonra yumurtamın catladgnı hıssettım heray anlarım da batmalardan yumurtalıgımsa batma oldu ve akıntım da oldu aksamında baktım silikleşmişti ılkgunlerı de ekledım dıger progda yazıodu. tablomun son halii:)
20180201_224303.webp

Back
X