Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun.kucağına alırsın inşallahKızlar uzun zaman oldu psikolojik takıyorum diye bıraktım takibi. Ama hamile değildim. Fakat bu ay çok farklı belirtiler yaşadım bende kan verdim. Adetime 3 gün var daha hcg 25.7 çıktı. Bakalım yükselecek mi? İnşAllah yükselir.
Hadi hayırlı olsun.kucağına alırsın inşallah
canım ya bu topikte seni en iyi ben anlarım.bebek diye ilişki diye adamın peşinde koşuyorum zaman zaman ama yok.ameliyatta olduğu çok iyi bir ürolog doktoru var olmazsa ona danışacağım.
ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.
bir erkek 2 aydan sonra nasıl eşine olmuyor der?
erkekler kadınların peşinden koşar ben ilişki için diretiyorum.
dün gece aldığım jelide kullanmıştım boşa gitti o da.
inofolic içiyorum o da boş yere sanırım.
gerçekten biri dokunsa ağlayacak gibiyim.
Bence gayet iyi bat geçmemiş bile önemli olan dediğin gibi yeterli artışın olması.hadi hayırlısı inşallah sağlıkla ilerler gelişmeleri yazSağol canım benim inşAllah yükselirse tabi. Sence nasıl bu değer?
canım ya bu topikte seni en iyi ben anlarım.bebek diye ilişki diye adamın peşinde koşuyorum zaman zaman ama yok.
bir rahatsızlığı oldugu kesin ama ne bilmiyorum.ürologlarda bir şey bulamadı.ben psikolojik oldugunu düşünüyorum.
gündüzleri çok iyiyiz gece 23:00 gibi sinir krizlerim başlıyor, adamda rahat rahat uyuyor.
ah cnm bende bilmiyorum nasıl olacak? ama rabbim ol deyince 3-4 gün önceki ilişki ile bile oluyor, bunu yaşadım.hayır biliyorum beni seviyor ve beğeniyor.
ben de bakımlı hijyenik biriyim.
ama eşim neden böyle oluyor anlamıyorum.
erkekler saatli bomba gibi yer saat ayırt etmeden bu işi yapar gibi geliyor bana.
ama benimki yok.
e tedaviyle olmadı normal yoldan olur diyorum belki ama ilişki bir ayda çok az.
olanlarda zor bela.
nasıl olacak?![]()
canim sakin olmalisin. biz kadinlar olarak hep anlayis bekleriz ama bu kez esinin anlayisa ihtiyaci olabilir. onu suclar sekilde degilde sakince yaklasip konusabilirsin.ameliyatta olduğu çok iyi bir ürolog doktoru var olmazsa ona danışacağım.
ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.
bir erkek 2 aydan sonra nasıl eşine olmuyor der?
erkekler kadınların peşinden koşar ben ilişki için diretiyorum.
dün gece aldığım jelide kullanmıştım boşa gitti o da.
inofolic içiyorum o da boş yere sanırım.
gerçekten biri dokunsa ağlayacak gibiyim.
ben gordumKızlar bugün test yaptım DPO11'deyim. Ayın 1'inde yerleşme kanamam olmuştu. Pozitif çıktı sanırım silik bi çizgi var. Bi bakar mısınız ?
Eki Görüntüle 2106921
Süperben gordum![]()
tam adamina sordunSüper
Kan mı vereyim canım test mi yapayım 1-2 gün sonra tekrar.
canim sakin olmalisin. biz kadinlar olarak hep anlayis bekleriz ama bu kez esinin anlayisa ihtiyaci olabilir. onu suclar sekilde degilde sakince yaklasip konusabilirsin.
bence dr.un dedigi iliski anksiyetesini yasiyor canim.görev amaçlı geliyormuş ona ilişki.
yapmacık ve bir amaç uğruna olduğunu düşünüyormuş ve istekli olmuyormuş.
insanın eşinden çocuğu olsun diye ona yaklaşması mücadele etmesi yapmacık mı?
ne hayırlı ne onur duyulası bir davranış değil mi?
bilmiyorum ben mi yanlışım acaba?
en sonunda dedim ben mi eksiğim?
saçmalama sen hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın diyor.
tam adamina sordun
ben olsam kan verirdim...
bence dr.un dedigi iliski anksiyetesini yasiyor canim.
ozenme canim. o kadinlarda o durumdan yiliyor.bilmiyorum inan.
şu karısının peşinde kedi gibi dolanan boş anını yakalayıp 'atıl kurt' gibi olanlara özenir oldum.![]()