• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bilmiyorum inan.
şu karısının peşinde kedi gibi dolanan boş anını yakalayıp 'atıl kurt' gibi olanlara özenir oldum. :KK42:

Ben o tip adamlardan hep korkmuşumdur. Gözleri dışarı çabuk kayar gibi geliyor. Örneğin ben ovu zamanları senin dediğin gibi olsun diğer günler kanki takılalım istiyorum :D ama tam tersi oluyor neredeyse :D

Kızlar inanan olur olmaz bilemem ama normalden farklı ne yaptım onu anlatmak istedim. Hakkınız geçti bana bunu borç biliyorum kendime :)
Yumurtlama günlerinden önce 2 rekat namaz kıldım. Bitirdikten sonra ellerimi açıp ya Resulallah seni aracı kılıyorum benim için Rabbime dua et çocuklarım olsun. Hakkımda hayırlıysa ikizlerim olsun dedim. Eşimede söyledim o da aynı şekilde yaptı. Ben 1-2 gün daha peşpeşe yaptım. Eşim 1 sefer yaptı sadece.
Bunun hikmeti de şurda. Kuvvetli bir hadis var. Peygamberimize bir kör adam gelmiş bana dua öğret gözlerim açılsın demiş. Peygamberimiz de gözlerinin açılması senin için hayırlı mı değil mi bilemezsin demiş. Olsun ben dünyayı görmek istiyorum demiş. Peygamberimiz de evine git abdest al 2 rekat namaz kıl. Sonra dua et 'Ya Resulallah seni aracı kılıyorum benim için Rabbime dua et gözlerim açılsın de demiş' adam da aynısını yapmış. Yaptığını söylemek için giderken gözleri açılmış yolda. Bunun hikmeti nedir diye sormuş. Benim adımı vererek ettiğin her dua muhakkak kabul olur demiş. Burdan geliyor yani bu dua bu namaz. Kiminiz olabilir deyip dener belki. Kimi biliyordur zaten. Kimi de denk gelmiştir diyecektir. Belki de haklıdır bilemiyorum ama bu şekilde hamile kalan çok duydum. O yüzden ben inanıyorum. Size de anlatmak istedim.

Tamam hayatım. Amin inşAllah. Perşembe Cuma tahlil yaptırıp yükselirse gideyim dimi doktora?
Sen bilirsin... Onceki kayiplarindan dolayi dr.a hemen gorun istersen diye dedim. Bazen onlem amacli bazi ilaclari kullanabiliyorlar.

Regl gelmez diye birşey Yok ama geciktirilebilir .gebelik kesinleşmeden bırakma dr madem öyle demiş
Yok canim birakmam. Doktorumla gorustum demin. Bencdogru anlamisim. 1 kutu progestan bitecek ki 15gun ediyor. 8inde kan verecegim. Ona gore hareket edecek.

Sen bilirsin... Onceki kayiplarindan dolayi dr.a hemen gorun istersen diye dedim. Bazen onlem amacli bazi ilaclari kullanabiliyorlar.
Yok hayatım bişey bildiğimden değil de burda 1 tane doktor var sağolsun full dolu olmazsa il deki özel hastaneye giderim. Bide çok az ya daha değer umutlanmamaya çalışıyorum

Yok hayatım bişey bildiğimden değil de burda 1 tane doktor var sağolsun full dolu olmazsa il deki özel hastaneye giderim. Bide çok az ya daha değer umutlanmamaya çalışıyorum
Canim yanlis anlamadin dimi beni :)
Sen bilirsin derken, icin nasil rahat edecekse demek istedim.
Sen doktora gorun bence yarin. Onlar zaten tahlil ister tekrar. Bakarlar hcg ye.... Ona gore gerekirse belki progestan vs turevi ilac verebilirler.

Back
X