• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben o tip adamlardan hep korkmuşumdur. Gözleri dışarı çabuk kayar gibi geliyor. Örneğin ben ovu zamanları senin dediğin gibi olsun diğer günler kanki takılalım istiyorum :KK70: ama tam tersi oluyor neredeyse :KK70:

bakınız; kayınpederim.
kayınvalidemin derdi de benim tam tersim.
adam peşini bırakmıyormuş aç kurt gibi :KK70::KK70:
benim için fark etmez her gün de olsa olur.
ya da ayda 3ü zor gördüğüm için şimdilik bana öyle geliyor. :KK70::KK70:

bakınız; kayınpederim.
kayınvalidemin derdi de benim tam tersim.
adam peşini bırakmıyormuş aç kurt gibi :KK70::KK70:
benim için fark etmez her gün de olsa olur.
ya da ayda 3ü zor gördüğüm için şimdilik bana öyle geliyor. :KK70::KK70:

Yaşlı kurda bak sen :D
Sen bebeği alana kadar sabret kuzum sonra bırakırsın o yalvarır ;) İntikammmm :-)

bilmiyorum inan.
şu karısının peşinde kedi gibi dolanan boş anını yakalayıp 'atıl kurt' gibi olanlara özenir oldum. :KK42:
Kız öyle deme benimki biraz o cins bu sefer de aynı sorun ben de istemiyorum.vermeyince de agresif oluyor suratı 5 karış bağırıyor aksi davranıyor falan.bunların ortası Yok mu?

Konu gecisi yapiyorum. Rahim filmi cektirenlerin fikirlerini alayim :)

Devlet, ozel, anestezili yada anestezisiz. Hangisi iyidir? Eger suan hamile degilsem dr hsg isteyecegim demisti de...

Devlet, ozel, anestezili yada anestezisiz. Hangisi iyidir? Eger suan hamile degilsem dr hsg isteyecegim demisti de...

Özel ve anestezi gereksiz hemde benim kadar korkak ve muayeneden bile nefret eden birine göre ;)

özelde anestezili çektirdim cnm yine gerekse zorlanmadan çektririm aynı şekilde memnun kaldım.filmimi de güzel çekmiş her doktor kabul etti bazı kurumların çektiği filmi kabul etmiyorum dedi son doktorum.

Özel ve anestezi gereksiz hemde benim kadar korkak ve muayeneden bile nefret eden birine göre :KK66:
Seni biliyrm seker :)

özelde anestezili çektirdim cnm yine gerekse zorlanmadan çektririm aynı şekilde memnun kaldım.filmimi de güzel çekmiş her doktor kabul etti bazı kurumların çektiği filmi kabul etmiyorum dedi son doktorum.
Saol canim. Burada ciddi rakamlar isteniyor.. 1250tl gibi bir rakam.

Özel ve anestezi gereksiz hemde benim kadar korkak ve muayeneden bile nefret eden birine göre :KK66:
kız niye öyle diosun millet çığlık çığlığa yırtıyor kendini.
benimle aynı gün iz de çektirmişti yanlış hatırlamıyorsam ben eve gelip hiç birşey olmamış gibi misafir ağırlarken kıyamam sümbülün çok ağrısı olmuştu bir gün.

Özelde anestezisiz oldum hiç sıkıntı yaşamadım

kız niye öyle diosun millet çığlık çığlığa yırtıyor kendini.
benimle aynı gün iz de çektirmişti yanlış hatırlamıyorsam ben eve gelip hiç birşey olmamış gibi misafir ağırlarken kıyamam sümbülün çok ağrısı olmuştu bir gün.

Benim olmadı ağrım sızım sadece korktuğum için tansiyon düşüklüğü yaşadım :) 15dk. dinlenip çıktım o kadar. Her yerde aynı değil sanırım

Ay gülme kız 4 gün önce ilişki var 2 gün mola verdik sonra sırnaşmaya başladı.2 gündür baktı ben de tık Yok bu sefer de bana trip atıyor.gören de bir aydır olmamış sanır İnan ne yapacağımı şaşırdım.ben deki bu isteksizlik çok zor yA.ben de de mi anksiyete var acaba:KK70:

Ayy bununla ilgili acayip bir hikayem var ama buradan yazamam :D

Ay gülme kız 4 gün önce ilişki var 2 gün mola verdik sonra sırnaşmaya başladı.2 gündür baktı ben de tık Yok bu sefer de bana trip atıyor.gören de bir aydır olmamış sanır İnan ne yapacağımı şaşırdım.ben deki bu isteksizlik çok zor yA.ben de de mi anksiyete var acaba:KK70:

Şap kullan :KK70:

Back
X