• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynı değil sanırım cnm.
Saol canim.
Kuzende devleyte cektirdi, sorun yasamadim demisti. Bakalim artik...

Benim bekarken kistim patlamisti. Feci bir agriydi, hareketsiz birakacak kadar, gıkım cikmamisti. Sanirim agri esigim yuksek. Dogum oncesinde cati muayenesinde rahim acilmam vardi. Nst de sanci da vardi. Ertesi gun evde 15dk da gelen duzenli sancilar vardi. Sezeryana 5gun var diye bekledim gitmemistim. Bir guzel dus alip, sacima fon cekip bi de uyumustum :KK70:... Sorunlu muyum ne :KK70:

Konu gecisi yapiyorum. Rahim filmi cektirenlerin fikirlerini alayim :)

Devlet, ozel, anestezili yada anestezisiz. Hangisi iyidir? Eger suan hamile degilsem dr hsg isteyecegim demisti de...
ben devlet hastanesinde cektirdim.İnternetten okuduklarimla cok korkorak gitmiştim ama korktugum kadar olmadi.evet biraz canim yandi ama dayanilayacak gibi degildi ;)

Ben dün benimkine ta sabahtan dedim.bugün aksam seni son kez sıkıştırcam sonra rahatsın.sen kendin gelene kadar yok diyorum gülme krizine girdi telefonda :))) aksamda yattık gülerek öptü hadi aşkım Allah rahatlık versin dedi.parçalarım seni uyumak yok dedim.abooo tamam diyo :KK70:

simdik progestan kullanan arkadaslar. bana dr regl olana kadar sakin birakma ic dedi. demin bir arkadasim birakmazsan regl de olmazsin dedi.
hangisidir dogrusu?

bence durumun netleşene kadar bırakma.Ki ateşinde maşallah güzel gidiyor.Ben geçen ay ateşim düştüğü ve leke geldiği için erkenden bıraktım ki regl geçikmesin diye.Bıraktıktan iki gün sonra regl geliyor zaten.

bence durumun netleşene kadar bırakma.Ki ateşinde maşallah güzel gidiyor.Ben geçen ay ateşim düştüğü ve leke geldiği için erkenden bıraktım ki regl geçikmesin diye.Bıraktıktan iki gün sonra regl geliyor zaten.
Saol cnm. Doktorla gorustum 8 subata kadar devm...

Konu gecisi yapiyorum. Rahim filmi cektirenlerin fikirlerini alayim :)

Devlet, ozel, anestezili yada anestezisiz. Hangisi iyidir? Eger suan hamile degilsem dr hsg isteyecegim demisti de...

Ben 2 sene önce anestezili çektirmiştim uyuyup uyanmam 20 dk sürdü.Özelde anestezili 400 tl anestezisiz 520 tl istemişlerdi..Ama korktuğum için anestezili çektirdim biraz tırsağım o konularda :)

Ben 2 sene önce anestezili çektirmiştim uyuyup uyanmam 20 dk sürdü.Özelde anestezili 400 tl anestezisiz 520 tl istemişlerdi..Ama korktuğum için anestezili çektirdim biraz tırsağım o konularda :)
Saol canim. İnsallah gerek kalmaz.

Nasil olcak hoc anlamadm ates yuksek olrsa mi yumurtlamis oluyorm ve ates yuksekligi devam ederse mi yumurtlama devm ediyor

Back
X