• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu akşam da oldu ilişki ama hiç yatmadım hep dışarı geldi. Adam yapmayınca yapmıyor yapacağı zamanda durmuyor. Çay koydum dizi var yatarken yaparız dedim dinlemedi ee bende hemen kalktım kendini dışarı attı spermcikler :)
Ne macunmuş be yaaaa.ölüyü diriltecek cinsten...
Kalanlar sana yeter canım.nasip bu işler.

Veson Veson gunaydin. Bugun de olctum ve dedigin gibi oldu atesim yine yukseldi :) Dpo 11.. Sabah bir de test yaptim yok gibi ama? Sevgiler..

Eklentiler

• 20180214_082241.webp
    20180214_082241.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 20180214_082331.webp
    20180214_082331.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 59
Tecrübeli annelere birşey soracağım ilk kontrole kaçıncı hafta gitmiştiniz

Sen yine de arada pm kondur
cnm bu ara bizden hiç pm beklemiyorum eşim baya rahatsız bu konudan ereksiyon olamıyor.23 ünde ultrasonda bakılacak bakalım ne diycek doktor.
yumurtam çatlasa da biz bir şey yapamayız bu ay cnm adet gelse de tedaviye başlasak modundayım :(

Ne macunmuş be yaaaa.ölüyü diriltecek cinsten...
Kalanlar sana yeter canım.nasip bu işler.

İşin komiği şu; ben sabah macunu ye dedim o da nasılsa zaman geçti yemem macun çok pahalı boşa gitmesin dedi yemedi :) akşam kendi kendine yani oldu :)

cnm bu ara bizden hiç pm beklemiyorum eşim baya rahatsız bu konudan ereksiyon olamıyor.23 ünde ultrasonda bakılacak bakalım ne diycek doktor.
yumurtam çatlasa da biz bir şey yapamayız bu ay cnm adet gelse de tedaviye başlasak modundayım :KK43:

Aynı benimki gibi senin eşinde. Stres olursa ereksiyon olmuyor. İnşallah aşılamada yüzün güler canım benim.

Benim de aynı abla ya :KK43:
Valla canım sabah beri sanki adet olcakmışım gibi bir akıntı var..birde tuvaletten çıkamaz oldum..işe geldiğimden beri kaç kez gittim..şuan yine sıkışık haldeyim..valla bişey anlamadım bu işten...valla peçete koydum korkudan..daha erken yani adet için...bugün 28 gün yani...bahçeçi ile görüştük ....oradada pgt uçuk halde...pgt bize şart oldu...tekrar yumurta hastalıklı çıkar diye korkuyoruz açıkçası...yapmıycam orda tüpü...başka hastane araştırıyorum...oralarda da hemen hemen aynı fiyat ama daha iyi gibi olanları var...bakalım inşallah gerek kalmaz ama kalırsada prof. olan hastanede yaptırcam...:işsiz:

Aynı benimki gibi senin eşinde. Stres olursa ereksiyon olmuyor. İnşallah aşılamada yüzün güler canım benim.
inşallah cnm benim hepimizin yüzü gülsün inş.adam çok mutlu ediyor beni hediyeler ev işlerinde yardımlar aileme ilgisi, bebeğimizde olsun ilişki derdine düşmücem hiç :P

Valla canım sabah beri sanki adet olcakmışım gibi bir akıntı var..birde tuvaletten çıkamaz oldum..işe geldiğimden beri kaç kez gittim..şuan yine sıkışık haldeyim..valla bişey anlamadım bu işten...valla peçete koydum korkudan..daha erken yani adet için...bugün 28 gün yani...bahçeçi ile görüştük ....oradada pgt uçuk halde...pgt bize şart oldu...tekrar yumurta hastalıklı çıkar diye korkuyoruz açıkçası...yapmıycam orda tüpü...başka hastane araştırıyorum...oralarda da hemen hemen aynı fiyat ama daha iyi gibi olanları var...bakalım inşallah gerek kalmaz ama kalırsada prof. olan hastanede yaptırcam...:işsiz:

Benim de ateşim 14.günden sonra yükselmeye başlardı 27. Gün adet olacağım ama hala yükselmedi. Yumurtam çatlamadı kist oldu sanırım. Ne yapalım hayırlısı. Bahçeci ve bülent traş ın çok istediğini biliyorum malesef. Şişli memorial a bakabilirsin bir de. Benim topiğimde orada tedavi görüp hamile kalan çok. Benim 3 negatif tüp denemem ve hiç hamileliğim olmadı için muhtemelen bize de genetik yapılacak bakalım. Allah yardımcımız olsun.

inşallah cnm benim hepimizin yüzü gülsün inş.adam çok mutlu ediyor beni hediyeler ev işlerinde yardımlar aileme ilgisi, bebeğimizde olsun ilişki derdine düşmücem hiç :p

En güzeli canım benim. Kimse mükemmel değil. Bebiş olsun da istiyorlarsa kanka olalım sorun değil. :KK70:

Benim de ateşim 14.günden sonra yükselmeye başlardı 27. Gün adet olacağım ama hala yükselmedi. Yumurtam çatlamadı kist oldu sanırım. Ne yapalım hayırlısı. Bahçeci ve bülent traş ın çok istediğini biliyorum malesef. Şişli memorial a bakabilirsin bir de. Benim topiğimde orada tedavi görüp hamile kalan çok. Benim 3 negatif tüp denemem ve hiç hamileliğim olmadı için muhtemelen bize de genetik yapılacak bakalım. Allah yardımcımız olsun.
Canım ben Ankara'da yaptıracam...İstanbul bize uzak geliyor...Ankara biraz da olsa yakın sayılır...o yüzden..Ankarada hastane bakıyorum..hayırlısı bakalım...inşallah kist olmamıştır ya...ben yumurta içinde ilaç kullanıyorum..doktorum tavsiye etmişti.. o ateşi etkiler mi bilemiyorum hiç..üniversiteyi bitirmek bile bu kadar çile olmamıştı ya...herkes bişeyden çekiyor işte...bizimde kaderimiz bu demekki canım..İnşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün...seninde hamile kalmanı çok istiyorum ben canım...:dua:

Kızlar bugun 27.günüm,atesimde 36.4 e düştü ve kanamam hafiften başladı.bu ayda nasip degilmis :KK43: bide kızlar lekelenme olan günleri zaten saymıyoruzda,kanamanin ilk geldigini günümü yoksa yogun olarak geldigi gunumü adetin birinci günü olarak sayıyorsunuz

Canım ben Ankara'da yaptıracam...İstanbul bize uzak geliyor...Ankara biraz da olsa yakın sayılır...o yüzden..Ankarada hastane bakıyorum..hayırlısı bakalım...inşallah kist olmamıştır ya...ben yumurta içinde ilaç kullanıyorum..doktorum tavsiye etmişti.. o ateşi etkiler mi bilemiyorum hiç..üniversiteyi bitirmek bile bu kadar çile olmamıştı ya...herkes bişeyden çekiyor işte...bizimde kaderimiz bu demekki canım..İnşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün...seninde hamile kalmanı çok istiyorum ben canım...:dua:

Allah razı olsun ablacığım çok sağ ol inşallah hepimizin olur hayırlısıyla. Ankarada pek merkez bilmiyorum ama araştırırım senin için.

Back
X