• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşimin kan sonuçları pek iç açıcı değil.
D ve B12 yerlerde.. Kötü kolestrol yüksek..
Daha çinko çıkmadı ama ondanda umutlu değilim.
Araştırdığım kadarıyla sperm için d vitamini şart.

Spermiogram yaptıran yaptıracak olan arkadaşlara tavsiyem mutlaka kanda da tüm testleri isteyin.
Bizim spermiogram iyi çıkmasına karşın kan sonuçları gösteriyor ki ileri hareketli olanların çoğu da kalitesiz spermlermiş.

Tüm sonuçlar çıkınca dahiliyeye gidicez bakalım ne dicek. Sonucu yazarım size de.

Veson Veson benim atesimin böyle zikzak cizmesinin bir sebebi varmıdır acaba :))) Screenshot_2018-02-22-15-21-25_1.webp

yaa benım lekelenme oldu moralm bozldu 2gun fln vardıe dyodum dha demekkı 8nde catladı yumu. tam 14.gun oldu ıste ates 36.6ydı adet agrm geldı gttı ama sokulmedım kıstten olablr dedı dr. adet de olablr dedı klasık laflar ıste kanaman olmazsa test yap dedı ama atesıme bakıcam yarn sbah nolck acba suan 36.2lerde olmalydı bır garıp haller :)) B Balcorek buay degerlendrmem cokazdı anıden yum dye buaya sıkı calısaym ben

yaa benım lekelenme oldu moralm bozldu 2gun fln vardıe dyodum dha demekkı 8nde catladı yumu. tam 14.gun oldu ıste ates 36.6ydı adet agrm geldı gttı ama sokulmedım kıstten olablr dedı dr. adet de olablr dedı klasık laflar ıste kanaman olmazsa test yap dedı ama atesıme bakıcam yarn sbah nolck acba suan 36.2lerde olmalydı bır garıp haller :)) B Balcorek buay degerlendrmem cokazdı anıden yum dye buaya sıkı calısaym ben
Canim tutunma da olabilir yarin atesin dusmezse test yap. Adet olursan da uzulme hic benim iki ay once 49. Gunde adet oldum gecen ay korunmadik ama olmadi bebek fakat dedim ki en azindan zamaninda guzelce adet olabildim diye sukrettim sonra da degerlendirdik iste. Sen de olursan adet en azindan su gecen ayki kistten kurtulursun gider. Fakat bekleyelim bakalim tutunma mi adet mi diye.

Canim tutunma da olabilir yarin atesin dusmezse test yap. Adet olursan da uzulme hic benim iki ay once 49. Gunde adet oldum gecen ay korunmadik ama olmadi bebek fakat dedim ki en azindan zamaninda guzelce adet olabildim diye sukrettim sonra da degerlendirdik iste. Sen de olursan adet en azindan su gecen ayki kistten kurtulursun gider. Fakat bekleyelim bakalim tutunma mi adet mi diye.
evet canım ben de oyle dusunuyrm enazndan olaym adet de kıstten kurtulaym duzeleym yıne. benm de ıste 50.gunde olmus olucak adetse canm sana benzesın bnm de durum ınsallah:) uzuldugum nokta d.gnu surprızı gttı :)

Bir de bir deneyimimi paylasmak istiyorum yengem demisti hep ayaginda corap olsun hatta iliski sirasinda bile diye. Eskiler der de guleriz ya :) ben bu ay hep coraplaydim hatta temiz corap giyip yattim uyurken bile. Gerci bakalim daha yarin belli olcak artis olcak mi bhcgde diye :)

evet canım ben de oyle dusunuyrm enazndan olaym adet de kıstten kurtulaym duzeleym yıne. benm de ıste 50.gunde olmus olucak adetse canm sana benzesın bnm de durum ınsallah:) uzuldugum nokta d.gnu surprızı gttı :)
Adet olursan da gercekten durum bana benzicek :) o zaman da mis mis onumuzdeki maclara bakariz. Esinin mi senin mi dogumgununduuu

CNm inşallah bebek yoksa biran önce sökülür gerçekten çok uzadı döngü en azından önüne bakarsın bu da stres yapıyor insanda.yarınki ateşten anlarız artık hayırlısı
cok cok sagol canım evet benm son ıkıgecekı ara ara usumem bundanmıs demekkı 36.6ya da dusmeye baslamsı da bundandı demek. azonce sokulmeye basladım buna bıle mutluyum yenıden duzelıyorum dıye. ne garıp dımı uzuldugumuz seye muhtac kalıyoruz gun gelıyor

Idrar testiyse biliyorsun benim de negatifti. Ama kanama baslarsa da onumuze bakariz. Bir de kaju siyah uzum incir badem ceviz kayisi kabak cekirdegi yemisti benim esim bu ay. Bunlari stokla :)
cerez cok yerız ben de o da ama su kajuyu da alalm stoklaym ben kuru meyva ben sevyrmyyorum ben de bayadır ara vermstm kuru ıncır kayısı falan alaym onları da:)

Idrar testiyse biliyorsun benim de negatifti. Ama kanama baslarsa da onumuze bakariz. Bir de kaju siyah uzum incir badem ceviz kayisi kabak cekirdegi yemisti benim esim bu ay. Bunlari stokla :)
basladı canm azcık naspdegılmıs bu ay yaa duzeldıgıme sevınıyrm napaym enazndan buna şükür

Back
X