• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acsin acsin rahat rahat takilsin ordaa. Simdi kan verdim geldim saglikli bir gebelikse artar bhcg dedi. Tutunamasa kanama olurdu dimi simdiye? Dpo 12.

Daha çok erken her şey için. Sen şimdi olumsuzlukları düşünme neden düşsün değerin bence her şey yolunda ;) Sonucunu merakla bekliyorum :)

Daha çok erken her şey için. Sen şimdi olumsuzlukları düşünme neden düşsün değerin bence her şey yolunda :KK66: Sonucunu merakla bekliyorum :)
Ne bileyim hep endiseliyim bakalim bekliyorum sonucu ben de dort gozle insallah. Bir de 7.gun atesimde artis oldu bi okudum da yerlesmeden sonra progesteron artarmis bu da ateste artisa sebep olurmus. Insallah tutunmustur oralara biyerlere saglamcacik :)

Ne bileyim hep endiseliyim bakalim bekliyorum sonucu ben de dort gozle insallah. Bir de 7.gun atesimde artis oldu bi okudum da yerlesmeden sonra progesteron artarmis bu da ateste artisa sebep olurmus. Insallah tutunmustur oralara biyerlere saglamcacik :)

İnşallah canım :) Erken öğrenmenin zorlukları bunlar daha çok sabır gerektiriyor ;)

Kızlar yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayabilirim inofolik kullandım bu ay bugün bitti. bugün 14 ya da 15. günüm

Kızlar yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlayabilirim inofolik kullandım bu ay bugün bitti. bugün 14 ya da 15. günüm

Kesin olmamakla birlikte;

1-Ateş ölçüyorsan 3 gün üst üste yüksek değer çıktığında...
2-Ultrason muayenesinde...
3-Yumurtlamanın 7. günü yapılan progesteron testinde..

Anladım çok teşekkür ederim cvapsız bırakmadığınız için.beni salı günü çağırdı doktor, muayene için. Kontrole. Sanırım yumurtaya bakacak dimi? 21-23-25 ilişki demişti.

Anladım çok teşekkür ederim cvapsız bırakmadığınız için.beni salı günü çağırdı doktor, muayene için. Kontrole. Sanırım yumurtaya bakacak dimi? 21-23-25 ilişki demişti.

Evet çatlayıp çatlamadığını kontrole çağırmış. Hayırlısı olsun inşallah çalışmalara devam ;)

Kızlar bugunki ovulasyon testim.yumi günüm yaklaşıyor galiba ;) P_20180223_123251_1.webp

Veson Veson cibi35 cibi35 kizlar cok afedersiniz bu teste göre gün aşırı iliski icin 1,2 gun daha bekleyim mi sizce

Son düzenleme:
Kızlar bugunki ovulasyon testim.yumi günüm yaklaşıyor galiba :KK66: Eki Görüntüle 2115106
canım senin ateşin de kendi içinde baya istikrarlı ama, hayata karşı özgün bir duruşu var :KK39:
Tablona göre geçen ay 12. gün ovu olmuş gibi. Bugün 9. günde olduğuna göre bence çalışmalara başlayın :)

Bugün tahlilleri isteyen dahiliyeciye gidicem. Bizimkinin işleri yoğun olduğu için onun doktorlarına da ben gidiyorum bu arada :KK70:
Çinko ve sedimantasyon sonucu şaşırtıcı şekilde iyi geldi. D vitamini ve b12 için ciddi bir takviye gerekiyor bakalım ne verecek. Kolestrol için ise diyete girdik ama spor yapmayı reddediyor ve 2 gündür salata yediği için de çok mutsuz :KK70:

Erkekteki D vitamini eksikliği dna hasarına yol açıyormuş, hiç aklıma gelmezdi ama düşüğün sebebi bu bile olabilirmiş.

Eşin enine boyuna sorsun mutlaka hatta bu testleri de yaptırsa çok iyi olur.
Merakla takipteyim. Erkekteki D vitaminin böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum. İnşallah böyle böyle kısa sürede çözmüş olursunuz, artık alabileceğiniz önlemleri biliyorsunuz en azından.
Şimdilik benim eşim herhangi bir teste yanaşmıyor. "Benle alakalı birşey olamaz, senin yaşın ilerledi ondandır o" diye şakaya vuruyor. 2 ay daha süre verdim ona (daha haberi yok :)). Sonrasında tutup doktora götüreceğim, ondan duysun gerekli testleri :sus:

canım senin ateşin de kendi içinde baya istikrarlı ama, hayata karşı özgün bir duruşu var :KK39:
Tablona göre geçen ay 12. gün ovu olmuş gibi. Bugün 9. günde olduğuna göre bence çalışmalara başlayın :)
benim ates bi degisik yaa.artık özgünmü,delimi anlamadim :) bende bugün baslamayi düşünuyorumda benim kocaya dedim.genemi basliyoz diyo:kızgın:o biraz daha şevke gelsin diye bekleyim diyecektim ama artik yapacak bisey yok.istesede istemesede şevke gelecek ;):KK49:

Back
X