• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vallahi daha dün gibi hamile kaldigin zaman bize çabuk geçti seni bilmiyorum da :)) inşallah rahat olur doğumunda hangi hastane bu suda doğum yaptıran merak ettim?
bana da çok uzun geldi nedense :)
ben ankaradayım etlik Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum

bana da çok uzun geldi nedense :)
ben ankaradayım etlik Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum

Son zamanlarda Ankara'da ki hastaneler çok hoşuma gitmeye başladı :)) gerçi normal doğum hatta suda doğum bana çok uzak ama bir devlet hastanesinin bunu yapması çok güzel ;) inşallah gönlüne göre olur :)

Olur mu kuzum zaten güneşten alabilmek için komple soyunup saatlerce guneslenmemiz lazım. Sen bir daha git Dr a bence çok düşük çünkü.
Adete az kaldı yavrum bir haftaya gitcem zaten bu süreçte hamileyken kullandığım decavit d vitamini degilmiydi onu kullansam olur mu ki :110:

Adete az kaldı yavrum bir haftaya gitcem zaten bu süreçte hamileyken kullandığım decavit d vitamini degilmiydi onu kullansam olur mu ki :110:

İlk başta hilalin de kullandığı gibi yükleme yapıp sonra normal düzeye geçiyor dr.lar. bize iğne dedi ama vakit olmadığından istemedi koca. Bak hamile kalmayı da engelliyormus. Adeti beklemeden sağlık ocağında yaptirabilirsin biz hepsini orda yaptırdık.

İlk başta hilalin de kullandığı gibi yükleme yapıp sonra normal düzeye geçiyor dr.lar. bize iğne dedi ama vakit olmadığından istemedi koca. Bak hamile kalmayı da engelliyormus. Adeti beklemeden sağlık ocağında yaptirabilirsin biz hepsini orda yaptırdık.
Tamam cnm pazartesi gideyim bende çok sağolasın.tsh da çok yogunlasti, d vitaminine birşey yazmadı :-(

gözünaydıınn canım senin için alarm kurdum kız cok merak ettım. ay duygulandım vallahı :) Allahım keseyı gormenı kalp atısını duymayı ve kucagına almayı nasıp etsınn:anneadayı::anne:

Son düzenleme:
Canim ya :) insallah saglikla gelir dunyaya cok tesekkur ederim dusuncelerin icin. Artik darisi basina :)
Aminn canım cok guzel bır duygu dimiii:nazar: inşallah bennde yasarım tekrar ve tum ısteyenlerr aminnn:) :KK36:

Ya hepiniz o kadar cok yanimda oldunuz ki :'( 46.7 cikmis bizimki cok azimli ciktii heralde o gun ilk tutunma gunuydu yeni bhcg fln saliyordu. :)
bir maşallah da sana gelsin o zaman :nazar::nazar: gözün aydin canim.Allah sağlıkla kucagina almayida nasip etsin.tebrik ederim:nazar::anneadayı:

Back
X