Canım biz korunuyoruz. Ben bıraktım bebek işini. Yaşadıklarımın bana bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Biz de sorun olmamasına rağmen bebeklerde kromozom bozukluğu çıkması, sağlıksız olmaları bizi çok endişelendirdi. Çok da yıprattı. Riskli durumdayız. Bu yüzden riske atmak istemiyoruz. Ne yapalım bizim kaderimiz buymuş. Her evlilikte bebek olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Etrafımda seveceğim çok bebek var. Eğer ilerde çok istersek evlatlık edinmeyi düşünüyorum.
Ateş ölçmeye başladım. Çünkü kürtaj sonrası halen adet olmadım. Onu takip etmek için ölçtüm. Bugün kontrole gittim. Stresten ve bu ay yumurtlama olmamasından dolayı gecikmiştir dedi doktor. Muayenede rahim kalınlaşmış. İçeride kanama var. Adet olacak gibisin dedi. Ama yinede söktürücü verdi. Onu kullanacağım. Hastaneye gitmek muayene olmak artık beni de eşimi de çok strese sokuyor... Bugün ayaklarım geri geri gitti resmen

Dualarım sadece sizler için. Rabbim dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda .çok bekletmeden. Çok acıtmadan
Canım gözün aydın
Maşallah

. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin