• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önceleri vajinal usg karşıtı olan ben şimdi dr. neden alttan muayene etmedi başından mı savıyor diye düşünüyorum sende gayet haklısın :KK70:
Karından bakıp göremeseydi vajinal yapardı.. bence dr.un gayet mantıklı canım hiç endişe etme, birde cihaz önemli tabii cihaza güvenmese yine vajinal bakmak isterdi ama çok şükür gerek kalmamış :KK66:
Sağlıcakla büyüsün bakalım hatta söyle bizimkilere de haber versin onlarda gelsin :dondurma:
Ben de oyle bakmayinca bi endise ettim hatta sey dedim bana gosterdiginde bir suru siyahlik var benim icin orda dedim :) o da tek tek anlatti burasi su surasi su bu da kesen dedi yaklastirdi :) insallah sizinkileri de cagirir gelir :) benim ayagim ugurludur oyle derler Allah insallah tum isteyenlere verir sizinkiler de gelir insallah amin.

Kizlar bu gun biraz agrim vardi doktora gittik bakalim ultrasonla dedi. Karnimdan bakti gordu 4hafta 5gunluk dedi direk tam hesapladigim gibi :) bize de gosterdi. Rahim agzi kapanmis bebek de bak burda yerini hazirlamis kendine dedi. Fakat bi daha yumurtlamisim ben dollenmeden sonra o da kiste donusmus. O gider kendi dedi. (Bir sorun olmaz dimi) Veson Veson bu arada acaba 15inde bi de 21lerde bidaha mi yumurtluyorum diyordum ya hep gene yumurtlamayi basarmisim yani :)
Kesenin yerini mi gördünüz keseyi mi? O çatlamamış kiste dönmüş demekki.bebek büyüdükçe o da küçülür merak etme;)

Bi de hep vajinal ultrasonla bakiliyor demislerdi valla karindan bakinca bi cekindim acikcasi dogru gormustur dimi :)) bak burasi endometrium bu armut seklindeki rahmin bu da kese dedi. Boyle buraya dogru buyucek yerini belli etmis dedi. Carsamba bidaha cagirdi.
Foto vermedi mi isteseydin

Ben de oyle bakmayinca bi endise ettim hatta sey dedim bana gosterdiginde bir suru siyahlik var benim icin orda dedim :) o da tek tek anlatti burasi su surasi su bu da kesen dedi yaklastirdi :) insallah sizinkileri de cagirir gelir :) benim ayagim ugurludur oyle derler Allah insallah tum isteyenlere verir sizinkiler de gelir insallah amin.

Aminnnnnn :dua::KK19:

Kızlar asilama tedavinin resmi olaraktan başladı.gonal f 75 vurcam hergun 16.30 da.usg de bir tarafta 4 bir tarafta 5 yumis gördü en büyüğü 6 mm.raporumda çıktı.tavsiyesi olan var mı?hiç ilişki olmamalı mı bu dönemde?

Veson Veson slm son durumun nasil benim ki doğdu zorda olsa büyüyor 1.5 yaş olcak darısı tüm isteyip bekleyenlere bu arada ben tüm tedavileri gördüm olmadı bıraktım okul okumaya sınav a hazırlandım bu arada gün aşırı gün aşırı kocayıda görmek istemiyordum o ay bir kez yakınlık ve sonra gebelik sağlanmıştı Rabbim sizlerde nasip etsin
CNm ya senin eski nik neydi kusura bakma ya çıkartamadım.bende pek bir değişiklik Yok aynen devam:) geçen ay bir kimyasal yaşadım.bir sonraki gebelik ne zaman olur artık bekliyoruz:)))işte Rabbim isterse bir ilişki ile de oluyor.örnekleri çok:)

Kızlar asilama tedavinin resmi olaraktan başladı.gonal f 75 vurcam hergun 16.30 da.usg de bir tarafta 4 bir tarafta 5 yumis gördü en büyüğü 6 mm.raporumda çıktı.tavsiyesi olan var mı?hiç ilişki olmamalı mı bu dönemde?
Hadi hayırlı olsun sonu güzel olsun inşallah

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canımm maşallah yumişlerine :)) :nazar:

Eklentiler

• IMG_8232.webp
    IMG_8232.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 45
Back
X