- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Canım ben hissediyorum,hiçbir şey yok.hamile kaldığımda hep kasık batması oluyor ben de.tık yok ümidim de yok.hamişlere imrenerek bakmaya devam...LeYLa_21 abla yumoş çatlamış geç de olsa. Sonu bebiş olsun inşallah.
Khaleesi21 ateş güzel gidiyor takipteyim hadi inşallah
![]()
Bu verilerle söylenebilecek tek şey ya 16 ya da 20.gün çatlamış.başka birşey söylemek için müneccim olmak gerek.16. gün ateşin düştüğü gün..Doktora gidince birkaç kez döngüm değişti dedim ama 28-30 gün olurdu 16 diye düşündüm
Bu erkeklerin bazısı çok ruhsuz.bence swnin ona bir ders vermen gerek.bu ay hiç bebişten bahsetme ,ilişkiden sen kaç.yoksa hamile kalamadığın her ay bu kozalak seni verem eder.bir ay ötele kendi rahatınız için.ateş,sex,kür unut derim.1 ay bile dayanamayacaktır.ancakkk küs gibi afra tafrayla yaparsan ters teper.umursamıyor,önemsemiyor gibi.sağol canım.evet konusmustuk.ama ben adet olacağımı anladığım anda canımı birine atasim geliyor doluyorum.bu kişide ilk eşim oluyor.onunlada konusma sonu hep tartismaya baglaniyor.iş yerinde oldugum icin aglayamiyorumda.kendimi tutmaktan başım agriyor.bi sekilde bu mevzudan uzak duracagim