• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin de başın sağolsun canım. Allahım hepsine gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. Ölüm çok acı ama böyle ani ölümler insanın yüreğini paramparça ediyor. Düzce'den düğün için geldiler İstanbul'a dün sabah güle oynaya kahvaltı Edip uğurladık.. helallik bile aldılar hiç gözümün önünden gitmiyorlar :KK43:
hemde çok acı.mekanları cennet olsun

başınız sağolsun canım :KK43: trafik kazası denince içim çok kötü oluyor.bende 2,5 yıl önce 10 yıllık biricik dostumu,arkadaşımı,bacım gibi yakınımı kaybettim.sadece oda detrafik ğil eşi,babası 10 yaşında yeğenide aynı arabada vefat etti.o arabadan bi annesi bide 4 yaşındaki oğlu kurtuldu.hemde burnu bile kanamadı o yavrumun.ama annesiz babasız kaldı o yaştı.hepsine Allah rahmet eylesin :KK43:
Başın sağolsun cnm..

Bu ara yum.zamanım galiba.dun gene gecen ayki gibi cok ağrım oldu.akintimda vardı ama bir önceki gün iliski oldugundan onu tam kestiremedim bugünde akıntım var,yani ayakta dururken akıntımin geldigini hissediyorum o derece ;) artik bugün yanaşırım benimkine :olamaz:

Bu ara yum.zamanım galiba.dun gene gecen ayki gibi cok ağrım oldu.akintimda vardı ama bir önceki gün iliski oldugundan onu tam kestiremedim bugünde akıntım var,yani ayakta dururken akıntımin geldigini hissediyorum o derece :KK66: artik bugün yanaşırım benimkine :olamaz:
bizimki de ilişki zamanını ayarlayamıyor ya adet zamanı gelmiş iki gündür peşimden ayrılmıyor :P
bu adamlarla başımız belada ;)

Back
X