Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu benimkide yapıyor.adetim yaklaşınca bi yapışası tutuyor.bu ay söz verdiydim hiç seni sıkıştırmayacam demiştim.şimdi o planlı.dün diyo bugün yapmayacağız yarın yapacağız demi diyo :))) sen bilirsin dedim.ama bu akıntı varken o yanaşmazsa ben tetikte olcam bugün es geçemembizimki de ilişki zamanını ayarlayamıyor ya adet zamanı gelmiş iki gündür peşimden ayrılmıyor
bu adamlarla başımız belada![]()
gün kalmadı cnm sabah 7:05 te ateş ölçeceğim, 36,8 ve üzeri çıkarsa hemen test yapcam.36,7 ve aşağısı ise bu ay da bitmiştir benim için
hadi hayırlısı o zaman.ama irarda hemen çıkmayabilir.sana dedilermi bilmiyorum ama ben aşılama yaptırdığımda 13.gün adet olmazsanız kan verin kanda baktırın diyolardıgün kalmadı cnm sabah 7:05 te ateş ölçeceğim, 36,8 ve üzeri çıkarsa hemen test yapcam.36,7 ve aşağısı ise bu ay da bitmiştir benim için![]()
Al benden de![]()
perşembeyi bekliyorum kızlar...ff öyle diyor...Hakkattenama yaa
![]()
perşembeyi bekliyorum kızlar...ff öyle diyor...![]()
varsa çıkar cnm ya ne bilim :)hadi hayırlısı o zaman.ama irarda hemen çıkmayabilir.sana dedilermi bilmiyorum ama ben aşılama yaptırdığımda 13.gün adet olmazsanız kan verin kanda baktırın diyolardı
neyse sen bi idrar testini yap bakalımvarsa çıkar cnm ya ne bilim :)
inşallah cnm hakkımızda hayırlısı inş.neyse sen bi idrar testini yap bakalımo teste çift çizgi görmeden ikna olmuyoruz :))
Yarınki ateş belirler sanırım cnmFF neye göre Perşembe diyor ki senin dpo 16 da geliyor adet?? Bugün dpo15 olmuş ateş de yüksek![]()
Kizlar selam.benim pazar gunu ovulasyon testim pik oldu ve cumartesiden beri atesim hep 36.8-37°C arasi hic düşmedi.bi fikri olan varmi?testlerimde bu sekilde
Evet o 3gunu hep degerlendirdim bakalim hayirlisi.de benim kafami karistiran ateşim:)26 da çatlamış diyor testler
Evet o 3gunu hep degerlendirdim bakalim hayirlisi.de benim kafami karistiran ateşim:)
Ne programi canim?bilmiyorum ben onuHayırlısı olsun programı yükleyip ateşini girersen daha net anlaşılır![]()
Ne programi canim?bilmiyorum ben onu
Henüz test yapmadım cnm..akşam işten gelince ölçtüm 10/7 idi.
cibi35 basiniz sagolsun yeni gordum ben.
12/9 oluyor canım ama bazende düşükte olabiliyor .genelde hep 12/9 yada 12/8 oluyor...Normalde kac olur tansiyonunuz?