5 ay cleaxane kullandım
2 ay hastanelerde yaptırdım , hatta o kadar çok hemşire yaptı ki; biri progestan iğne mi kalçama yapacağına göbeğimden vurdu. Cleaxane ile karıştırdı...1 hafta kambur gezdim. Nefes alırken bile canım acıyordu
Hemşirelere de güven olmuyor , baktım olmuyor ama kesinlikle kendime de yapamam, en son 1 hafta hemşireler eşime anlattı, omların yanında eşim vurdu derken, eşime öğrettiler o vurdu, çok da rahat oldu. Dediğin saatler zor olucak, bence eşin öğrensin,önemli olan damara denk gelmemesi, göbek çevresine 4 parmak mesafelerde olması yeterli, kol da keza öyle
Göbekten de koldan da vurdurdum.sadece bacağa cesaret edemedim, dönmesi gerekiyormuş çünkü , sürekli aynı yere vurmamak adına, göbeğim mosmor olmuştu boş delik arıyorduk o derece
Ki ben de hiç bir sıkıntı yoktu. Doktor 3 aydan sonra bırakabilirsin demişti,detaylı ultrasonu beklemek istedim. 3 doktora da danıştım bırakabilesin dedi doktor, bebeğin beslenmesiyle ilgili baktım kilo almı geride yine başlarız senin kafan rahat olsun dendi ,
Yani kızlar kafa da bitiyor, eğer doktorlarınız belli bir sürenden sonra gerrk duymuyorsa güvenin. Eziyet etmeyin kendinize
Sonrası içni de iyi değil