Merhaba cnm, yaşadıklarını, heyecanını ve sabırsızlığını çok iyi anlıyorumBundan tam 1yıl önce rahimden polip ameliyatı ile birlikte 5-6ay aynı yollardan geçtim. Adetin 3.günü klomen kullanıp yumurtalar 16mm 18mm olunca ovitralle çatlatma iğnesi... Bu durum insanı ister istemez beklenti içine sokuyor, en ufak bir hissiyatta adet mi oldum diye lavaboya koşuyordum. Her defasında da adet oluyordum. Bende başarısız oldu bu tedavi ama yabancı bloglarda ilk ay kullanımında dahi birçok başarı öyküsü var. Stresin ve psikolojinin çok etkisi var diye düşünüyorum, o yüzden nolur sürekli acaba işe yaradımı diye düşünüp kendini yorma, içini rahat tut bak göreceksin mucizen sana gelecektir. Ayrıca, çatlatma iğneleri yoğun bhcg hormonu oldukları için sabırsızlanıp evde erken idrar testi fln yaparsan çift çizgi çıkabilir, bu seni yanıltmasın. Zira beni yanılttı ve hamile olduğumu sanıp sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bir de tavsiyem rahim filmini tedavinin başından çektir, tüplerde bir tıkanıklık varsa farklı bir tedavi uygulanabilir. Hem zaman kaybetmezsin hem de psikolojin çok yıpranmamış olur. En kısa zmnda sağlıklı bir gebişlik olacaktır, buna inan
![]()
Canımmm.. gerçekten çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı ve ilgili bir mesaj yazmışın.. Rahim filmini eğer olmazsa haziranda çekelim demişti doktor ama bugün yine bi kez daha sorarım.. peki çatlatma iğnesinden sonra kaçıncı gün adet olunuyo? Bu belli mi yoksa kişiden kişiye değişir mi?