ben geldim naaaaaaan
:118::119::122:
hayırlı olsun topikimiz çiçaam Allah nazarlardan korusun
Bende geldim ki biraz zor oldu ama yollar çok engebeli inişli çıkışlı yorucu bir yoldan geldim ama sıkılmış bir ruh haliyle geldim
yeliiiiizzzzzzzyeni topikmiiiii yeni gırgırlarmı yeni şamataaaaamıııı
topik enerji verdi yaaa yandan yandannnn oynayasım geldiiiiiiiii
vatana millete hayırlı olaaaaaaa yeliz
Oy Melodim hoşgeldin
Hayırdır nooldu?
3 günlük dünyada değmez be güzelim....
hosgeldinnnnnnn.. yakinda duzelir ruh halin merak etme tatlimmmm..Bende geldim ki biraz zor oldu ama yollar çok engebeli inişli çıkışlı yorucu bir yoldan geldim ama sıkılmış bir ruh haliyle geldim
yeliiiiizzzzzzzyeni topikmiiiii yeni gırgırlarmı yeni şamataaaaamıııı
topik enerji verdi yaaa yandan yandannnn oynayasım geldiiiiiiiii
vatana millete hayırlı olaaaaaaa yeliz
cinsiyyet tahminlerimi yapılmışşş? bence deeee:97: monbişin ogluşu ecemin oglu nesdemin kızı yelizin kızı benim kızım olucak diye tahminimmmmya tutarsaaaaa
saglıklı bebeklerimiz olsun İnşallahhhhh
Kuzum işten ayrıldım ya patron kazığı yedim oturdum erken adet gördüm ve çok ağrılı ve cok fazla gitti kırmızılar ve perşembe büyük ihtimal HSG çekilecem hoşbuldum bu arada kuzum bu 3 günlük dünya değmez değmez diyorum ama kuzum çok yıpratti
yelizcanim bi daha ki kontrol ne zaman
yelizcanim bi daha ki kontrol ne zaman
hiç canım vallaaa pc.yi uzak tutucam diye söz verdim kendime zarar olur diyeee dayanamıyom gün boyu tel.elimden düşmüyooo o zamanda rahat yazamıyom smile falan koyamıyom ben de açı verdim pc.yi özledim sizlerle konuşmayı kociş de uyumuşken bu gece buralardayım yaniiiiiEce naapıyon ne ediyon anlat kuzu
hosgeldinnnnnnn.. yakinda duzelir ruh halin merak etme tatlimmmm..
Ecemmmmmmmmmmmmmmm guzel hamisim benimm.. napiyosun.. hosgeldinnn sefalar getirdin...
Erkek mi diyosun sende.. hayirlisi bakalim gorecezzz.. seninki napti gosterdimi pipisiniii..
oyyy cok heyecanlı güzel haberlerle don ins seninkiler erkek bence pipilerini gosterirler belki
hiç canım vallaaa pc.yi uzak tutucam diye söz verdim kendime zarar olur diyeee dayanamıyom gün boyu tel.elimden düşmüyooo o zamanda rahat yazamıyom smile falan koyamıyom ben de açı verdim pc.yi özledim sizlerle konuşmayı kociş de uyumuşken bu gece buralardayım yaniiiii
ikizlerden ne haberrrr????????
oyyy cok heyecanlı güzel haberlerle don ins seninkiler erkek bence pipilerini gosterirler belki
Yaaa dayanamazsinnnnnnnnnn.. zor vallahi ben duramam.. hahaha seninde ne bilim erkek geliyor icimdn..hiç canım vallaaa pc.yi uzak tutucam diye söz verdim kendime zarar olur diyeee dayanamıyom gün boyu tel.elimden düşmüyooo o zamanda rahat yazamıyom smile falan koyamıyom ben de açı verdim pc.yi özledim sizlerle konuşmayı kociş de uyumuşken bu gece buralardayım yaniiiii
ikizlerden ne haberrrr????????
yok kız bence benimki pipisiz cinsinden olucakkkkkrüyalar takvimler tahminler hepsi kız en son gitdiyimde 9hafta 5gün dedi e ozaman da bi tahmin söyleyemez şimdi haftaya salı günümü bekliyorum 11hafta 5gün olucak bişey görse bile söylemesini istemiycem kociş istemiyo ilkimiz ne farkı vardiye:44: son aylarda hazırlık için öyreniriz diyoooo....ben de onayladım.(dayana bilirsem yaniii )
Insallah kuzumm bebislerin cok iidir.. pipi gormeyi mi ozledin..Tel daha zararlı be güzelim, hele şarjın azken asla kullanma, bende masada laptopu kullanmaya çalışıyom, az önce bizim kızlara sordum hatta faceten, dizimin üstünde uzun oturarak kullanıyodum, 1kamyon laf yedimHayatımız walla pc. Ben raporluyum kuzu, evdeyim, Çarşamba kontrol var. Umarım sağlıklıdır bebeklerim, belki pipilerini gösterirler. 1 aydır görmüyorum bu arada, çoooook özledim çok.
Tel daha zararlı be güzelim, hele şarjın azken asla kullanma, bende masada laptopu kullanmaya çalışıyom, az önce bizim kızlara sordum hatta faceten, dizimin üstünde uzun oturarak kullanıyodum, 1kamyon laf yedimHayatımız walla pc. Ben raporluyum kuzu, evdeyim, Çarşamba kontrol var. Umarım sağlıklıdır bebeklerim, belki pipilerini gösterirler. 1 aydır görmüyorum bu arada, çoooook özledim çok.
Yaaa dayanamazsinnnnnnnnnn.. zor vallahi ben duramam.. hahaha seninde ne bilim erkek geliyor icimdn..
saglikli olusunlardaaa demiii canimm en onemlisi ooo..
Insallah kuzumm bebislerin cok iidir.. pipi gormeyi mi ozledin..
ohooooo tel.elimden düşmüyokiiiipc dizüstüne kullanmayı okuyunca atlayı verdim çünki ben de aynı pozisyondaydım
İnşallahhhh kontrolden güzel haberlerle gelirsinnn... qaliba erkek istiyosun canım İnşallah yüreyindekini Allahım duymuştur ve istediyini duyarsınnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?