ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
FF çizmiş çizgini şükürler olsun hemde kıpkırmızı, çalışma zamanlarıda süper, meraklı bekleyiş 10'dan geriye sayıyoz oleeeey

ooooooooooooooonnnnn..... bugun öle başladım:))yarın dokuz dderim, ehehehe inşallah çalışmaların sonucunu alırız kısmetse ,çalışma dönemindeki arkadaşlara selam eder keyfime bakaraktan yan gelip yatma dönemini keyifle geçirmeye başlamış bulunmaktayım:)

kızlar dün hepinize dualar ettim, dunyanın neresınde varsa hepsinin kucaklarını doldur allahım dıye inş kabul olmustur,hepinizin içinden geçenler gerçeğiniz kılınsın...
ohh sabah duamıda ettım hadi bakalım guzel haberlere gebe olsun bugunler..

Nasilsiniz ???

Tazebahar.. ff cekmis cizgiyi iliskilerde guzel.. bekleme zamani... sonu bebis olsun..
Fundagun.. Canim insallah meleklerin gelmistir.. guzel haberlerini bekliyorum..
Lingennn.. Gunaydinn canimm ?? nasiinnn ??
Yelizimm.. 3 kalplimm hortumluumm..
Sevgimmm.. Guzel ogretmenimm.. allah'im insallah tez zamanda yuzunu guldurur..
Ecemmm.. Erkek seninki yaa..
Oceanimmm...Allah'im sanada ikiz bebeler nasip etsin insallah..
Hicran.. canim allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah.. o zamanda guzel resimler bekliyoz..
Deniz asker.. canim insallah melegin gelir tez zamanda..

Sanada 1 erkek geçti gönlümden

Sanada 1 erkek geçti gönlümden

Hahayyy hayirlisi bakalimm.. saglikli olsun bii.. bana tutunsun iice bebegimm...

Olmadi sen kiz bulana kadar ben erkek bulana kadar devammmmmmmm...
max 1 sene ara !!

İyiyiz yawruşka sen nassın?
iyiyim bebemmmm
iyiyim monbebişim datlımmmm
tekrar kan vercen mi dr gerek gördümü

Hahayyy hayirlisi bakalimm.. saglikli olsun bii.. bana tutunsun iice bebegimm...

Olmadi sen kiz bulana kadar ben erkek bulana kadar devammmmmmmm...
max 1 sene ara !!

Kural bu Lingoya bak kaptı kızı olsada olurr olamsada olur modunda

iyiyim bebemmmm

iyiyim monbebişim datlımmmm
tekrar kan vercen mi dr gerek gördümü
Yok canimmm gitmedimm kana.. daha bisey demedi doktor hayirlisi bakalimm.. rdvum 21ne..
Sen naptin atesi biraktin mi ??
Kural bu Lingoya bak kaptı kızı olsada olurr olamsada olur modunda
cooolll... takiliyo lingoo canimmm...
Olsun artik onunda bir erkek bebisi gelsinnnn..

Yok canimmm gitmedimm kana.. daha bisey demedi doktor hayirlisi bakalimm.. rdvum 21ne..
Sen naptin atesi biraktin mi ??

cooolll... takiliyo lingoo canimmm...
Olsun artik onunda bir erkek bebisi gelsinnnn..
kuzu ben tek ateşi değil herşeyi bıraktım çok da şeyimdeydi moduna aldım kendimi

amin canım inşallah...ilişki gunlerimi begenmemiştim ama ilişki koçum yelizim beğendi, oyuzden rahataldım, e sende begendn ilişki gunlerimi tam süper oldu :)) geri sayım başladı ıste benim tablolarım enteresandır 36.6 ile adet olurum ben :)))ya da çatlamadan once artar ateşim falan numunelik dıyoalr bana kzıalr :)

ohhh güzel duaların için saol monbişş ama senin kızın olcak
yelizin erkekleriiiiiiiiiiiiiiiii

ylxz bacım tablonuz hayırlı olsun bende regl olayımda benı de ekle tabloya....düşükten sonra regly olmadım daha ((

ylxz bacım tablonuz hayırlı olsun bende regl olayımda benı de ekle tabloya....düşükten sonra regly olmadım daha ((

Oy canım Eylülüm hoşgeldin, nick, yaş, bat, tablonu bildir ekliym kuzum. Ateşte ölç bu sefer, erkeği yakala inşallah...

ben geldim naaaaaaan
:118::119::122:
hayırlı olsun topikimiz çiçaam Allah nazarlardan korusun

ben geldim naaaaaaan
:118::119::122:
hayırlı olsun topikimiz çiçaam Allah nazarlardan korusun
Hosgeldinnnnn nannnnnnnnnnnn.... nasinnnn ??
Hosgeldin canimmm.. bekliyoruz insallah ugurlu gelir topikkk..
ohhh güzel duaların için saol monbişş ama senin kızın olcak
yelizin erkekleriiiiiiiiiiiiiiiii
hihii hayirlisi sevgimm.. seninde oglun olcak.. saglikli olsunlarda.. daha cok bebis yapicaz biz bakalimm.. kizsa erkek tuturana kadar erkekse kiz tuturana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…