ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa dayanamazsinnnnnnnnnn.. zor vallahi ben duramam.. hahaha seninde ne bilim erkek geliyor icimdn..
saglikli olusunlardaaa demiii canimm en onemlisi ooo..

Insallah kuzumm bebislerin cok iidir.. pipi gormeyi mi ozledin..

evet canım saglıklı olması önemli. birgün dk.dayken bir hamile ile konuşmasını duydum hamile 5 ayındaydı ve kocası aramış cinsiyyet ne demiş aaa hiç sormadım demiş koca çıldırmışşşş kadının hamileliyi sorunlu oldugu için usg.de sadece saglıgıyla baglı sorular sormuş o telaşdan cinsiyyet aklına gelmemişşşş. öyle şey olurmu dedim o zaman tedaviye gidiyordum. ama geçen hafta öyle heyecanla gitdimki dr.a o dk görümceme 9.haftada kız demişti dogru dedi. kv.de sorarız demişti ama ben o heyecanla sadece saglıklı oldugunu duydugum icin o heyecandan sormadım eve gelince aklıma geldi ama saglıklı olması haberi dünyalara bedeldi o an için.onun için saglıklı olsun da gerisi boş

Hayırdır kuzum lekelenmen mi oldu?

cok dogru guzelimm yaa haklisin.. insallah bende gorurum o gunleri senin gibi yazarim burayaa.. ah ahaa... ece cok duaa et bana..
guzelim kilo alldin mi sen ?? ben oyle yiyorum ki kizlar bana kizdi cok.. basladim yemeye.. ohaa dana donecemm.. sonrada spora gidecemm.

İlk ya şu an gözümde değil kuzum kız erkek olması, sağlıklı akıllı fikirli vatana hayırlı evlat olsunlar yeter ama kızı bulana kadar devam eder bu maç
evet zaten şükürler olsun hamile kalmayı becerdikse yine olur her iki tadı tatmamız dileyiyleeeee

Hayırdır kuzum lekelenmen mi oldu?

yok canım benimmm evhamlarımdannnn.. bir gün kötü rüya gördüm bebekle ilgili o günden rahatım gitdi hep bişey oldugunu düşündüm sonra da belirtiler kayboldu evde test vardı yaptım sanki adet öncesiymiş gibi çook silik çıktı gittim 2tane yine aldım onlar da öyle çıkınca aklım çıktııı :18: ertesi gün dkra gittik şükür herşey yolunda dedi.testlerin neden öyle çıktıgı hala kafamı kurcalıyo ama evham yapmıycam artık çünki kendimi harab ediyorummm.

her şey güzel olucak canııımmmm hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucagımızaaa Allahın izniyleee....
ben kilo almadım ama zaten kilolu halimle hamile kaldım normalim 55 56 ama ben 60la hamile kaldım bu sabah da soyundum döküldüm çıktım tartıya 60.2 ama hafif göbiş çıktı sanki...zaten hafif göbiş vardı da onu içime çeke biliyordum şimdi sanki sertleşmiş gibiiiii

Yaw yawrum sıvı fazla almışsındır, gebelik öncesi bu kadar su içmiyoduk, bence bundan etkilenmiştir. Hem belirtiler 11.-12. haftadan sonra azalıyo kuzum ,ilk zamaanlar gibi olmuyo. Çok kurma hayatım zehir edersin kendine gebeliğini. Herşey olacağına varır, yiyecek ekmekleri varsa gelcekler dünyaya yoksa zaten 1 tarafımızı yırtsak nafile

İnşallah inşallaaaaaaaah alcaz kucağımıza Allahın izniyle.
Akşam gaz çok oluyo yaaa, benimde sertleşiyo, nefes darlığımda oluyo arada
Ama bugünümüze şükürler olsun.

yerimmm o gobisi nannnnnnnnnnn... Amin canimm insallah... benim sisti sisti masallah.. hahah

belki de canım bilmiyorum artık kurcalamıyorum ultrasondan çok onamı inanıcam diyorum artık düşünmüyorum hakiketen bu son 2haftamı zehir ettim kendimeee.. Allahın elinde herşey o nasip etti o korusun da kucagımıza aldıgımızı gostersin bize de dogru yolda büyütmeyi nasip etsin İnşallahhh

İnşallah kuzum ya zor görünüyor benim ruh halimi sadece bebeğim en kisa zamanda zamanda gelirse sağlıklı ve hayırlı bir şekilde o zaman düzelir sanırım kuzum

yerimmm o gobisi nannnnnnnnnnn... Amin canimm insallah... benim sisti sisti masallah.. hahah

kız qazdır ooooo benim gobiş sabahları hiçbişey yok akşamları sanki 6 aylıkmış gibi çıkıyodu. kociş inanıyordu göbeyim çıktı diye kandırıyordum o da seviyoduuuuu karnımııı ama şimdi o kadar gaz olmuyo sanki çünki akşamları hiç oturamıyordum hamile gibi belime yastık koyuyordumm yada uzanıyordum ama şimdi daha rahatım.

İnşallah kuzum ya zor görünüyor benim ruh halimi sadece bebeğim en kisa zamanda zamanda gelirse sağlıklı ve hayırlı bir şekilde o zaman düzelir sanırım kuzum
Canimm ben inaniyorum gelicek melegin.. insallah dualarimdasin.. en kisa zamanda melegin seninle olucak..

abowww.. gaz mi.. kabizim cok bide ..
O ne guzel cikmis gobisinnn.. saglikli olsunda siserim ben sorun degil..

iyi geceler kızlarrrr ben uyumayaaaa gideyimmm. o sese de bakmak istiyom ama şu an galiba uyumayı daha çok istiyorum :44:
hepimize hayırlıgecelerrrr tatlı rüyalarrrrr...

Evet kuzum bende çok sevindim evimde mutluyum istediğim zaman eşimi görüyorum evimi seviyorum ama felaket bir kazık yedim kuzum ben 7 aylık evliyim evlenmeden hemen önce bir Evrak imzaladım kuzum ben güveniyordum çünkü 6 yıllık bir emek var güven var okumadan imzaladım benimde salakliğim bir maddesi 5 yıl boyunca eşimin is yeri de dahil bizim işimiz yerine denk hiçbir iş yerinde çalışamıyacakmışın danışmanlık da yapamazmisin öyle birşey olursa son aldığım maaşin 25 katı tazminat ödemekle mükellef olmuşum böyle bir kazık yedim işte kuzum ve ben eşimin is yerinde sigortamı da devam ettirmek istiyordum onu da engellediler
Geçtiğimiz ay benım yumyum olmadı kuzum ve 20. Adet gördüm o yüzden bu ay klomen yok sadece Hayıt ve adaçayı içiyorum perşembe HSG çekilecem hayırlısıyla temiz çıkacak ve ben son Sürat bebiş çalışmalarına devam edecem kuzum inşallah kuzum kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah

Canimm ben inaniyorum gelicek melegin.. insallah dualarimdasin.. en kisa zamanda melegin seninle olucak..

abowww.. gaz mi.. kabizim cok bide ..
O ne guzel cikmis gobisinnn.. saglikli olsunda siserim ben sorun degil..

Ay kuzum inşallah Allah razi olsun gelecek inşallah bebeğim dört gözle onu bekliyoruz bu arada seni de tebrik ediyorum kuzum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…