ATEŞli canlarla başbaşa...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yxliz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Folik mervee gelin kizceler teker teker gebe kaliyoruz biz burda

Allaaaaaaaaaaaaaaaah gebeş var gebeeeeeeeeeeeeeeş.

Canım tazebaharım, özzzüm, Rabbim kucağına sağlıcakla alabileceğin bir bebek nasip etsin amin...

Allaaaaaaaaaaaaaaaah gebeş var gebeeeeeeeeeeeeeeş.

Canım tazebaharım, özzzüm, Rabbim kucağına sağlıcakla alabileceğin bir bebek nasip etsin amin...

canım benim inşallah hayırlı olur, sağlıklı olur herkese nasip olur,ben hala inanamadığım için halay bile çekmiyorum:)) halayımı yarın cekılmesını rıca edıyorum:)))

canım benim inşallah hayırlı olur, sağlıklı olur herkese nasip olur,ben hala inanamadığım için halay bile çekmiyorum:)) halayımı yarın cekılmesını rıca edıyorum:)))

Sen doğurcan yakında daha gebe miyim Yeliiiiiiiz dicen.
Bi ara ekibi toplarım, hazır olduğunda haber ver

ben geçen ay demiştim,hani senin şu bi türlü yazıp yazıp bizi okuyamadığın zamanda.
hatta sonra tazeye özel diye sayfa açmıştı hsst.şimdi yazdığımız sayfada.
hatta sana demiştim senin için çok güzel şeyler yazdım okudun mu diye.
tazenin zaten aralıkta olmayacak,benim içime ocakta olacağı doğuyor yazmıştım.bilmiyorum sonra okuyabildin mii?
valla hissetmişim işte.biliyordum.tebrik ederim canım.
Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ikiz mi laaannn acep?onu da tutturursam tamamdır

Son düzenleme:

Kiz yerim senin takvimini insallah devamida gelir senle aramizda bir hafta var

Tazee gördümmm takvimiiii ohhhhh 64:
[/QUOTE]

kızzz bebekimmm seni yerimmmmmm 15 gun sonra sana da cekecem bu halayı
Sen doğurcan yakında daha gebe miyim Yeliiiiiiiz dicen.
Bi ara ekibi toplarım, hazır olduğunda haber ver

yellll topla ekibi anacım, önce halay sonra horon sabahlara kadar tepinebilirik:)

evet ebdacımmm okumustum ben onu hatta adet oldum sanarken demıstım ebda bılemedı dıye :)))) ama megersm bılmıssın :))şükürler olsun rabbime allahımmm ,ami,nnnnnnnnnnnnnnn

Kiz yerim senin takvimini insallah devamida gelir senle aramizda bir hafta var

niceeeee cano sana gecen yazdım sen bana hamıleyım dıye aradıgında benım yum gunummus megersem bende o sıralar bişe becerıyomusum
aminnn canım

kızzz bebekimmm seni yerimmmmmm 15 gun sonra sana da cekecem bu halayı

yellll topla ekibi anacım, önce halay sonra horon sabahlara kadar tepinebilirik:)

evet ebdacımmm okumustum ben onu hatta adet oldum sanarken demıstım ebda bılemedı dıye :)))) ama megersm bılmıssın :))şükürler olsun rabbime allahımmm ,ami,nnnnnnnnnnnnnnn

niceeeee cano sana gecen yazdım sen bana hamıleyım dıye aradıgında benım yum gunummus megersem bende o sıralar bişe becerıyomusum
aminnn canım[/QUOTE]

Kızzz tazeee inşallahh ALLAHIM YARABBİMMM DUY TAZENİN SESİNİİİ :)

Ben de bugün Kırmızı Kartı gördüm çarşamba doktor yolcusuyum.
Yaşasın klomen kardeşliği..
İnşallah kaliteli kaliteli yumurtlarım

Ben de bugün Kırmızı Kartı gördüm çarşamba doktor yolcusuyum.
Yaşasın klomen kardeşliği..
İnşallah kaliteli kaliteli yumurtlarım

1 aya kadarda senin halayı çekcez oh beeeeeeee

çekeriz gebe kalmasam bile yumurtlasam da yine çekelim halay

Çekeriz bacım yeter ki sen iste, bayılıyom sana, şükür etmesini biliyon... Rabbim kucağını 1 an önce doldudur inşallah...

Çekeriz bacım yeter ki sen iste, bayılıyom sana, şükür etmesini biliyon... Rabbim kucağını 1 an önce doldudur inşallah...

canım benimmmm sen en büyük destekçimsin minik guzularınla birlikte

Ahada benim kızçeler

ohhhh ne güzel iki kızın yoldaymış yelizciğim..
bu topikten haberim yoktu..
hayırlı olsun topiğin
habire yelizden ses yok deyip duruyodumm..
meğer mekanın değişmiş
üşenmedim tüm sayfaları baştan sonuna kadar okudum
arada ses var yavru

Canııııım nasılsın? Çok saol iyi dileklerin için. Darısı tez vakitte sağlıcakla başına inşallah kuzum.
Devamlı online olamıyoz, hepimiz facetee whatsapptayız, Burası adres olsun diye geliyoz arada.
Diğer tarafın tadı kaçtı...

yok kız orada iyi
ben eskiye göre daha iyiyim
genetik sonucumu bekliyecem..
artık kısmet nisan mayıs sonrası bebiş hazırlığa girecez inşallah..
o zaman senden bilgi alacam klomen için
bende ikiz istiyorummmmm

sen ne yaptın kuzu..
çok şükür kırmızıları da görmüşsün..
artık gelsin tedavi gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…