ben bıraktım bacım yöntem möntem uğraşmam daha,bak Allah ne güzel sana kalbindekini nasib etmiş...demekki en güzeli kalp güzelliği...maşallah sana da kızlarına da
ee bakalım ne var ne yok topiğinde
hamişlerle dolsun taşsın inşallahhh
yxlizcim tebrik ederimkız evlat hayırlı evlattır bizde üç kız kardeşiz
seninde iki kızın olacakmış ne kadar güzellll
Allah nazarlardan saklasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin bahtları güzel olsun
Ben geldim çok şükür korkularım yersiz çıktı tüpler açık ve korktuğum gibi olmadı çok bir ağrı olmadı yuppi çok sevinçli geldim aranıza hayırlısıyla şimdi gelsin bebişim
Birde sağlık ocaklarında prolaktin testi yapılıyor mu biliyor musunuz bir o kaldı aklımda ondan şüpheleniyorum onun yüksek olması gebeliğe engel değil mi
Canimm süper haber.
Nasil rahatladigini anlayabiliyorum m.
Gelsin bebisler.
Bakiliyor canim her teste saglik ocaklarinda.
Önceden yoktu ama artik varmis.
Kuzum senden Allah razı olsun sayende çok rahat geçirdim biraz acıdı bir anlık adet sancısı gibi sonrada geçti hemde çok rahatladım kuzum
Etek sağlık ocağında bakıyorlar ama anca pazartesi o zamana kadar bekleyemezdim tip merkezinde gittim yaptırdım 4 gibi sonuç çıkacak doktorumu arayip soracağım bakalım inşallah onda da problem çıkmaz bu ay gelir bebişlerimız
Bu arada sende son durum ne kuzum
En zor kısımları atlattik canim. Gerisi nasip artik.
Ben de27 si gibi adet olurum. Sonra 3 . Günü gidicem.
Klomen baslariz büyük ihtimal sonra da yumyum takibi :)
Bi baslasaydik yumurtlayacam mi yumurtlamayacagim mi cok merak ediyorum.
Bi yumurtlasam cok rahatlayacam.
Gebe kalmasam da yumurtladim en azindan dicem.
Bebem de gelir zaten sonrasinda inşallah.
Canım, kızın olcağını söylemeye geldiğin gün banada dua etmiştin, inşallah seninde kızın olur diye. Kalbin ne temizmiş be arkadaşım, saolasın varolasın...Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ayyy tıpkı hayallerindeki gibi iki sanslı kız geliyo yabadaba duuuuuuuuuuuuuu
Aminnnnnn :) dualarım hep seninle, sizinle.. Ama o senin kalbinin temizliği.. Allah gönlündekini verdi verdi ne güzellll, hemde bir isterken iki tane :)allah mutluluğunu hiç bozmasın inşallah. Hep güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle. Takipteyim
Hayırlısı kuzum Allah gönlümüze göre versin bu ayda mi aşılama olacak kuzum:26:
Günaydıııııııın canlaaaaaaaaaaar
Musmutlu 1 hafta sizin olsuuuun
Günaydın kuzummm bu hafta harika olacak ins.iki haftada olsa kurtuluyorum bu şehirdenGünaydıııııııın canlaaaaaaaaaaar
Musmutlu 1 hafta sizin olsuuuun
Yarın olsun, yarın olsun, yarın olsuuuuuuuuuuuun. Kaçta rand?Gunaydinnnn yeliz ve melekleri....
Amin insallah guzel bir hafta olur..:18: yarin cok guzel bir gun olsun insallah..:18:
Bitti mi bacı çamaşırlar, 40ladın mübarekGünaydın kuzummm bu hafta harika olacak ins.iki haftada olsa kurtuluyorum bu şehirden
Yarın olsun, yarın olsun, yarın olsuuuuuuuuuuuun. Kaçta rand?
Yıkama işi bitti bi oda çamaşır katlanmak ve ütülenmek üzere beni bekliyoYarın olsun, yarın olsun, yarın olsuuuuuuuuuuuun. Kaçta rand?
Bitti mi bacı çamaşırlar, 40ladın mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?