"ateşsu"nun zayıflama çabaları burda:)

siyahbeyazbilgisayar

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
855
180
323
38
22 yaşındayım 175 boyum ve 96 kiloyum
daha önce 14 kilo verdim bunu diyet başarı öykülerine bile yazdım yani o adar mutlu olmuştum ki. ama şu an malesef 96 kiloyum verdiklerimi fazlasıyla kat kat aldım. kısa süredede vermemiştim nerdeyse 2 yılımı almıştı 14 kilo ama şu an 96 yım
artık zayıf olmak istiyorum. utanmak, özgüvenini kaybetmek sırf şişman olduğu için diğer başarılarını görememk nedir dibine kadar yaşadım ki yaşıyorumda.
bi taraftan sınava hazırlanıyorum o yüzden çoğunlukla evdeym ve doğal olarak durmadan yiyordum yiyordum daha doğrusu. bu yıla kadar 3 4 sene o kadar yoğun yaşadım ki sabah 8 akşam 8 9 eve geliyordum zaten yemek yemeye halim kalmamış oıluyordu hemen yatıyordum hep böyle geçiyordu zaman ama bu yıl evde olunca yemek yemek için çok zamanım var ama ben zayıflamak zorundayım bıktım artık bu halimden. önce 2346575 kez diyet yaptım bzdum bu son diye bir sürü gece ağladım defalarca kararlar verdim ama her defasında vazgetim bıraktım bu son olsun istiyorum bu bari hayatımın miladı olsun istiyorum eskiden şişmanken diye cümleler kurmak istiyorum 2012 benim yılım olsun istiyorum hem akademik olarak hemde fiziksel olarak mükemmel bi yıl olsun istiyorum. desteklerinizi dualarınızı beklyorum gün gün neler yediğimi yazacam inşallah.şükürler olsun ki "umut" hep var..
sağlıcakla kalın.. arada beni ziyaret etmeyi unutmayın :)

daha önce 14 kilo vermişsin demek ki bu işi yapabiliyorsun benim sana tavsiyem sabahları aç karnına tempolu yürüyüş yapman bana en rahat kilo verdiren şey bu ve 6 öğün beslenmen böylece hem durmadan bir şey yiyorsun hem de aç kalmıyorsun umarım istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın...

Canım 14 kilo verebildiğine göre yapabilirsin tekrar.
ben de 81im
diyet değil sağlıklı beslenmeye tam anlamıyla karar verdim. bende 6 kilo vermiştim ramazanda. sporla.
Şimdi leslienin videolarını indirdim onu yapıcam. her gün.
Sende deneyebilirsin.
Bu arada bende kpss hazırlanıyorum. o kadar üni bitirdim ettim kilomun bunun önüne geçmesinden çok yoruldum.

inşallah ç.ok teşekkür ederim:)
evimin olduğu yer yürüyüş için pek müsait değil malesef

son cümlene tüm içtenliğimle katılıyorum..
ilk üniversiteyi kazandığım gün ki istediğim bölümü ve şehiri kazanmak için 2. yıla sabretmiş biri olarak nasıl mutluyum anlatamam artık üniyede başlayacan biraz zayıfla cümlesiyle yıkılmştım. 4 sene böyle geçti
mezuniyetime geldi sıra okulum uzamadı mezun oluyorum mutluyum filan kıyafet bulamadım giyecek mezuniyetime çok rezil gittim ve mezuniyetteki insanların birine çocuğunu gösterirken şişman kızın yanındaki demesiyle bi daha yıkıldım..

Off çok kötü olmuş ama bunlar seni yıkmasın azmettirsin.
Sınav mınav önümde vız gibi geliyor. Şu kiloya gelince herşey duruyor.
Sanki çok imkansızmış gibi. Diyet yapmam lazım dediğim hergün elimde mutlaka çikolata oldu.
Ama artık nokta.
Senin de maşallahın var bi 26 gösteriyon haa, yemiş yemiş tutmuşsun sözlerine izin vermicem.
Hem sınavı hem kiloyu inşallah halletmek istiyorum.
Bu sefer salmak yok. Yürüyüş yapılmıyor bu soğukta bende evde ezgersiz yapıcam.
Ekmek tuz falan da yok artık.

aynen kimse başarımızla kariyerimizle ilgilenmiyor zaten önemli olan iç güzellik yalanı artık çok eskidi. yaş içinde öyle ısrarla sen nasıl 22 olursun en az 25 sin diye inatlaşmıştı biri sanki yaşımızla ilgli kesin yalan söylüyormuşuz gibi..
bend ehem sınavı hem kiloyu halletmek istiyorum 2012 bizim yılımız olsun temmuzda sınav mükemmel geçsin mükemmel fiziğimiz ve sınav sonuçlarımız olsun inşallah :)
ben bi önem iip atlamıştım evde belki onu deneyebilirim faydasın8ı görmüştüm yürüyüş dediğin gibi hem hava sağouk hemde oturduğmuz yerde pek üyürüyüş imkanı yok..
memurluk için mi hazılranıyorsun öğretmenlik mi?

Memurluk canım. Öğretmenlik çok istedim ama olmadı. Memur olursam okucam ama andım var :)
Leslie evde yürüyüş programı canım. İp mip denemeden önce bi bak biliyor musun bilmiyorum da ondan söylüyorum.
Ben 3 sene önce 56 kiloydum o zaman bile kilolusun diyolardı insanlara yaranamazsın yani.
Şöyle bi mağazaya gidip 38 beden istemek istiyorum
İnşALLAH rabbim ağızından duysunda hem ruhsal hem ekonomik bağımsızlığımıza kavusalım.

leslie yi hiç bilmiyordum bi araştırayım:)
bu insanlara gerçekten yaranılmıyor zayıflayıncada inşallah tabi eminim bize aman sakın alma böyle güzel olmuşsun diyecekler
ben hiç 40 beden bile giydiğimi hatırlamam.. ama o günler gelecek inşallah ve dediğin gibi hem ruhsal hem ekonomik bağımsızlığımızı kazandığımızda ilk iş çarşıya gidip şu büyük mağazaların camlarındakendime bakacam şimdi bakamıyorum da asıl önemlisi kendimize tekrar güvenece inşallah :) azmimiz ve sabrımız bizi hiç bırakmaz inşallah :)
şimdilik çıkmam gerekiyor yine görüşürz:) çok memnun oldum tanıştığıma :) iyi akşamlar hoşçakal:)

Tamam canım kendine iyi bak

bugün yediklerim
sabah sabah dediysem saat 11
5 6 tane zeytin biraz peynir bir dilim ekmek 3 bardak çay 3 çatel patates
akşam saat 5 de
2 kepçe çorba 1 porsiyon salata 1 yemek kaşığı pilav 2 bardak ayran
saat 7 gibi bir fincan kahve
saat 10 gibi bir elma bir mandalina
yemek önceleri 1 er bardak elma sirkeli ılık su

baya yemişim bugün
yarın sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gidecez çok dikkatli olmam lazım :) sabretmem lazım yememem lazım:)başaracam inanıyorum:)

Zayıflıcam derken kendini birden düşürme canım. Kilo çok beden geniş bizde.
Tansiyonunu falan düşürmeyecek hafif gıdalar seç.
Kalori say.

öncelikle günlüğün hayırlı olsun
senin de sevginin de yazdıklarına tamamen katılıyorum
ben de uni.yi bitirdim, 25 oldum hala kilolarla ugrasıyorum
hayattan hiç umudumu kesmedim çok şükür dibe vurduğum da oldu ama hep kalktım
ben de bu yıl hem kilolara veda edip hem de kpssyi kazanmak istiyorum ekonomik özgürlüğümü elime almam lazım yoksa psikolojik olarak gerçekten yıkılabirim o derece yani...
o yüzden de nickim "kendime yeni bir ben lazım" yeni bir iş, yeni bir görüntü...
bu yolda en cok ortak noktaya sahip sizlersiniz sanırım benmle, hem genciz, hem kariyer istiyoruz hem de incecik bir beden...
inşallah burada hep beraber başaracagız, bn takipteyim herkesi, siz de bni takip edin olur mu?
birbirimize desteği esirgemeyelim
bu yolda sana da başarılar
eğer olur da ziyaret etmezsem arada bnm topiğe gelip hatırlat kendini olur mu?
sevgiler...

arkadaslarinlayken muhabbet et, surekli konus; birak 'cok konusuyo' desinler, cok yemenden iyidir, konusurken yemezsin :)
çok haklısın :) uzun zaman önce nette bi haber görmüştüm yurt dışında bi kadına kilolarından dolayı ölecek demişler kardeşi sevinsin diye bi laptop almış kadın bilgisayarın başından hiç kalkmamış derken yemek yemeyip zayıflamış :):) ve ölmemiş okuduğumda şok olmuştum ama kadın haklıymış demek:)

gelrim tabiki deidğin gibi hem kpss hem kilolar fazlasıyla ortak noktamız var :)
hissettiklerimiz aynı ben sanmıştım ki üniye gidince bitirince durum değişecek ama gram değişmedi anlatmama gerek yok biliyorsun işte:) inşallah en kısa zamanda kilolarımızı verecez ve hayırlısıyla ağustosta atanacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…