- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
gelrim tabiki deidğin gibi hem kpss hem kilolar fazlasıyla ortak noktamız var :)
hissettiklerimiz aynı ben sanmıştım ki üniye gidince bitirince durum değişecek ama gram değişmedi anlatmama gerek yok biliyorsun işte:) inşallah en kısa zamanda kilolarımızı verecez ve hayırlısıyla ağustosta atanacaz
Canım 14 kilo verebildiğine göre yapabilirsin tekrar.
ben de 81im
diyet değil sağlıklı beslenmeye tam anlamıyla karar verdim. bende 6 kilo vermiştim ramazanda. sporla.
Şimdi leslienin videolarını indirdim onu yapıcam. her gün.
Sende deneyebilirsin.
Bu arada bende kpss hazırlanıyorum. o kadar üni bitirdim ettim kilomun bunun önüne geçmesinden çok yoruldum.
bunu ben yazdım sandım bir an :) ben de 81-82 kiloyum ve aynen o kadar okuduk ettik ama hala biri benden bahsederken önce kilolarımdan dem vuruyor. yazık!
bugün yediklerim
sabah 7 de 1 bardak ılık su+elma sürkesi
saat 10 da 1 bardak şekersiz neskafe
saat 15 de 1 bardak ılık su+sirke ve yarın porsiyon kavrlmuş kuşbaşı bir dilim ekmek
3 bardak yşil çay
22 yaşındayım 175 boyum ve 96 kiloyum
daha önce 14 kilo verdim bunu diyet başarı öykülerine bile yazdım yani o adar mutlu olmuştum ki. Ama şu an malesef 96 kiloyum verdiklerimi fazlasıyla kat kat aldım. Kısa süredede vermemiştim nerdeyse 2 yılımı almıştı 14 kilo ama şu an 96 yım
artık zayıf olmak istiyorum. Utanmak, özgüvenini kaybetmek sırf şişman olduğu için diğer başarılarını görememk nedir dibine kadar yaşadım ki yaşıyorumda.
Bi taraftan sınava hazırlanıyorum o yüzden çoğunlukla evdeym ve doğal olarak durmadan yiyordum yiyordum daha doğrusu. Bu yıla kadar 3 4 sene o kadar yoğun yaşadım ki sabah 8 akşam 8 9 eve geliyordum zaten yemek yemeye halim kalmamış oıluyordu hemen yatıyordum hep böyle geçiyordu zaman ama bu yıl evde olunca yemek yemek için çok zamanım varAma ben zayıflamak zorundayım bıktım artık bu halimden. önce 2346575 kez diyet yaptım bzdum bu son diye bir sürü gece ağladım defalarca kararlar verdim ama her defasında vazgetim bıraktım bu son olsun istiyorum bu bari hayatımın miladı olsun istiyorum eskiden şişmanken diye cümleler kurmak istiyorum 2012 benim yılım olsun istiyorum hem akademik olarak hemde fiziksel olarak mükemmel bi yıl olsun istiyorum. Desteklerinizi dualarınızı beklyorum gün gün neler yediğimi yazacam inşallah.şükürler olsun ki "umut" hep var..
Sağlıcakla kalın..Arada beni ziyaret etmeyi unutmayın :)
bugün yediklerim
sabah 7 de 1 bardak ılık su+elma sürkesi
saat 10 da 1 bardak şekersiz neskafe
saat 15 de 1 bardak ılık su+sirke ve yarın porsiyon kavrlmuş kuşbaşı bir dilim ekmek
3 bardak yşil çay
arkadaşların yazdıklarına bakınca ben yazdım sandım. Bende bu sene hem kpss hem kiloları halletmek istiyorum:18:
bugün ebru şallının pilates savar cd sini yapmaya çalıştım bacaklarım hala ağrıyo
tatlım naptın sen? Aç bırakma kendini. Bu iş böyle olmaz. Yiyerek vermen lazım.
canım 14 kilo vermişsin, sonra kat be kat aldım dıyorsun. 2 yılda 14 lg tamam ıyı ama eger bugunku gıbı beslenerek verdıysen sen bu 14 kg yu. Gerı alman cok normal. Ama dıger sayfaları okumadım. Yanı 3 sayfa var ama ne yedin ne içtin şuan cok kısıtlı vaktım.akşam okurum. Ama oyle aman bır bardak elmalı sırke, bı bardak kahve, yrm porsıyon et falan saglıksız canım. Hergun 6 ogun yemen alzım. Sebzenı etını meyvenı yemen lazım. Kızma nolur.
inşallah hep beraber hem işimiz olur hemde kilolarımızı veririz:):):)arkadaşların yazdıklarına bakınca ben yazdım sandım. Bende bu sene hem kpss hem kiloları halletmek istiyorum:18:
bugün ebru şallının pilates savar cd sini yapmaya çalıştım bacaklarım hala ağrıyo
estağfirullah ne kızması:) tavsiyeye desteğe çok ihtiyacım var:)canım 14 kilo vermişsin, sonra kat be kat aldım dıyorsun. 2 yılda 14 lg tamam ıyı ama eger bugunku gıbı beslenerek verdıysen sen bu 14 kg yu. Gerı alman cok normal. Ama dıger sayfaları okumadım. Yanı 3 sayfa var ama ne yedin ne içtin şuan cok kısıtlı vaktım.akşam okurum. Ama oyle aman bır bardak elmalı sırke, bı bardak kahve, yrm porsıyon et falan saglıksız canım. Hergun 6 ogun yemen alzım. Sebzenı etını meyvenı yemen lazım. Kızma nolur.
arkadaşlar 6 öğün sağlıklı biliyorum ama sabah bişey yemek gelmedi içimden bide bu aralar bu kilo meselesi o kadar aklıma takıldı ki yemeğe oturunca tüm iştahım kaçıyor önce zor zor iki sene boyunca verdiğim tüm kiloları geri almış olmak yolun başına tekrar dönemk çok zoruma gitti ve hepsi benim suçum yemek değildi benimki bıkana kadar kusana kadar nerdeyse yedim tabi çok pişmanım ama geçmiş için çok geç.
çok önemli bi dönem hayatım için. hazırlanmam motive olmam gereken bir sınav var ve ben bu kilo meselesi yüzünden kafamı toplayamıyorum
Canım benim bende buyıl göreve başlamış a grup memurum. Kilo işinden anlamam pek ama dersler konusunda yardımcı olabilirim sana. Takıldığın konuları sorabilirsin. Elimden geldiğince yönlendiririm. KPSS yi gözünde büyütme ben 1 çocukla hallettim hemde o 6 aylıkken karar verdim hazırlanmaya düşün şartlarım nekadar ağırdı. Ben yapabildiysem sende yaparsın olumlu düşün ve çalışarkadaşlar 6 öğün sağlıklı biliyorum ama sabah bişey yemek gelmedi içimden bide bu aralar bu kilo meselesi o kadar aklıma takıldı ki yemeğe oturunca tüm iştahım kaçıyor önce zor zor iki sene boyunca verdiğim tüm kiloları geri almış olmak yolun başına tekrar dönemk çok zoruma gitti ve hepsi benim suçum yemek değildi benimki bıkana kadar kusana kadar nerdeyse yedim tabi çok pişmanım ama geçmiş için çok geç.
çok önemli bi dönem hayatım için. hazırlanmam motive olmam gereken bir sınav var ve ben bu kilo meselesi yüzünden kafamı toplayamıyorum
maşallahCanım benim bende buyıl göreve başlamış a grup memurum. Kilo işinden anlamam pek ama dersler konusunda yardımcı olabilirim sana. Takıldığın konuları sorabilirsin. Elimden geldiğince yönlendiririm. KPSS yi gözünde büyütme ben 1 çocukla hallettim hemde o 6 aylıkken karar verdim hazırlanmaya düşün şartlarım nekadar ağırdı. Ben yapabildiysem sende yaparsın olumlu düşün ve çalış
hoş geldin tatlım aramızagünlügün hayirli ugurlu olsun atessu
ben yeniyim bu forumda, özellikle diyet bölümünü okuyorumbende diyetdeyim, 10.10.2011de basladim ve tam 5 kilo verdim bir ayda allah sana kolaylik versin canim, hep beraber basaririz, zaten istek varsa bu is tamamdir bu arada lilly, evet ben varim
hoş geldin tatlım aramıza
sen de bundan sonra hesap vercen o zaman bize
ister kendi günlüğünü aç ister ateşsu'ya katıl belki ona da eşlik edip gaz vermiş olursun
5 kilo da süper bu arada inşallah ben de verebilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?