"ateşsu"nun zayıflama çabaları burda:)

gelrim tabiki deidğin gibi hem kpss hem kilolar fazlasıyla ortak noktamız var :)
hissettiklerimiz aynı ben sanmıştım ki üniye gidince bitirince durum değişecek ama gram değişmedi anlatmama gerek yok biliyorsun işte:) inşallah en kısa zamanda kilolarımızı verecez ve hayırlısıyla ağustosta atanacaz:D

evet evet her kelimene katılıyorum...
ben inşallah ekim-kasımda atanabiliyorum çünkü önlisanstan gircem ama olsun Allah nasip ederse atanıp memur olacagız...
bu yolda birbirimizden desteği esirgemeyelim
sevgiler...
:16:

Canım 14 kilo verebildiğine göre yapabilirsin tekrar.
ben de 81im :(
diyet değil sağlıklı beslenmeye tam anlamıyla karar verdim. bende 6 kilo vermiştim ramazanda. sporla.
Şimdi leslienin videolarını indirdim onu yapıcam. her gün.
Sende deneyebilirsin.
Bu arada bende kpss hazırlanıyorum. o kadar üni bitirdim ettim kilomun bunun önüne geçmesinden çok yoruldum.

bunu ben yazdım sandım bir an :) ben de 81-82 kiloyum ve aynen o kadar okuduk ettik ama hala biri benden bahsederken önce kilolarımdan dem vuruyor. yazık!

bugün yediklerim
sabah 7 de 1 bardak ılık su+elma sürkesi
saat 10 da 1 bardak şekersiz neskafe
saat 15 de 1 bardak ılık su+sirke ve yarın porsiyon kavrlmuş kuşbaşı bir dilim ekmek
3 bardak yşil çay

arkadaşların yazdıklarına bakınca ben yazdım sandım. Bende bu sene hem kpss hem kiloları halletmek istiyorum:18:
bugün ebru şallının pilates savar cd sini yapmaya çalıştım bacaklarım hala ağrıyo

bugün yediklerim
saat 15 de 1 bardak ılık su+sirke ve yarın porsiyon kavrlmuş kuşbaşı bir dilim ekmek
3 bardak yşil çay

tatlım naptın sen? Aç bırakma kendini. Bu iş böyle olmaz. Yiyerek vermen lazım.

22 yaşındayım 175 boyum ve 96 kiloyum :(
daha önce 14 kilo verdim bunu diyet başarı öykülerine bile yazdım yani o adar mutlu olmuştum ki. Ama şu an malesef 96 kiloyum verdiklerimi fazlasıyla kat kat aldım. Kısa süredede vermemiştim nerdeyse 2 yılımı almıştı 14 kilo ama şu an 96 yım :(
artık zayıf olmak istiyorum. Utanmak, özgüvenini kaybetmek sırf şişman olduğu için diğer başarılarını görememk nedir dibine kadar yaşadım ki yaşıyorumda.
Bi taraftan sınava hazırlanıyorum o yüzden çoğunlukla evdeym ve doğal olarak durmadan yiyordum yiyordum daha doğrusu. Bu yıla kadar 3 4 sene o kadar yoğun yaşadım ki sabah 8 akşam 8 9 eve geliyordum zaten yemek yemeye halim kalmamış oıluyordu hemen yatıyordum hep böyle geçiyordu zaman ama bu yıl evde olunca yemek yemek için çok zamanım var :47: Ama ben zayıflamak zorundayım bıktım artık bu halimden. önce 2346575 kez diyet yaptım bzdum bu son diye bir sürü gece ağladım defalarca kararlar verdim ama her defasında vazgetim bıraktım bu son olsun istiyorum bu bari hayatımın miladı olsun istiyorum eskiden şişmanken diye cümleler kurmak istiyorum 2012 benim yılım olsun istiyorum hem akademik olarak hemde fiziksel olarak mükemmel bi yıl olsun istiyorum. Desteklerinizi dualarınızı beklyorum gün gün neler yediğimi yazacam inşallah.şükürler olsun ki "umut" hep var..
Sağlıcakla kalın..:3: Arada beni ziyaret etmeyi unutmayın :)

canım 14 kilo vermişsin, sonra kat be kat aldım dıyorsun. 2 yılda 14 lg tamam ıyı ama eger bugunku gıbı beslenerek verdıysen sen bu 14 kg yu. Gerı alman cok normal. Ama dıger sayfaları okumadım. Yanı 3 sayfa var ama ne yedin ne içtin şuan cok kısıtlı vaktım.akşam okurum. Ama oyle aman bır bardak elmalı sırke, bı bardak kahve, yrm porsıyon et falan saglıksız canım. Hergun 6 ogun yemen alzım. Sebzenı etını meyvenı yemen lazım. Kızma nolur.

bugün yediklerim
3 bardak yşil çay

kız bu ne????
hiç yemeseydin....
tüm gün midene resmen eziyet etmişsin, sirkeler kahveler...
sonra et... biraz sebze meyve yeseydin yaaaaa
aç kalma bak o zaman metabolizman yavaşlar kilo alırsın Allah korusun
benden söylemesi...

arkadaşların yazdıklarına bakınca ben yazdım sandım. Bende bu sene hem kpss hem kiloları halletmek istiyorum:18:
bugün ebru şallının pilates savar cd sini yapmaya çalıştım bacaklarım hala ağrıyo

oleyyyyyy
bi kader arkadaşı daha:1:
hoşgeldin cnm aramıza...
bu selülit savarı ben de almak istiyorum ama daha pilatesin basit hareketlerini öğrenemedim biraz alışayım inşallah ben de alacağım
kızlar....
hedef Ebru Şallı gibi olmak olsun mu????:8:

tatlım naptın sen? Aç bırakma kendini. Bu iş böyle olmaz. Yiyerek vermen lazım.
canım 14 kilo vermişsin, sonra kat be kat aldım dıyorsun. 2 yılda 14 lg tamam ıyı ama eger bugunku gıbı beslenerek verdıysen sen bu 14 kg yu. Gerı alman cok normal. Ama dıger sayfaları okumadım. Yanı 3 sayfa var ama ne yedin ne içtin şuan cok kısıtlı vaktım.akşam okurum. Ama oyle aman bır bardak elmalı sırke, bı bardak kahve, yrm porsıyon et falan saglıksız canım. Hergun 6 ogun yemen alzım. Sebzenı etını meyvenı yemen lazım. Kızma nolur.

aynen katılıyorum minikkim sana...
bnm 6 öğün olmasa da en az 4-5 öğün oluyor mesela
max. 3-4 saatte bir yemek gerekiyor

estağfirullah ne kızması:) tavsiyeye desteğe çok ihtiyacım var:)
daha öncede nerdeyse böyle yiyordum ama o zaman ip atlıyordum o yüzden verdiğim kiloları zor alacağımı düşünüordum ki bi sürede öye oldu zaten ama daha sonra kusuncaya kadar yiyince aldım hepsini:(

arkadaşlar 6 öğün sağlıklı biliyorum ama sabah bişey yemek gelmedi içimden bide bu aralar bu kilo meselesi o kadar aklıma takıldı ki yemeğe oturunca tüm iştahım kaçıyor önce zor zor iki sene boyunca verdiğim tüm kiloları geri almış olmak yolun başına tekrar dönemk çok zoruma gitti ve hepsi benim suçum yemek değildi benimki bıkana kadar kusana kadar nerdeyse yedim tabi çok pişmanım ama geçmiş için çok geç.
çok önemli bi dönem hayatım için. hazırlanmam motive olmam gereken bir sınav var ve ben bu kilo meselesi yüzünden kafamı toplayamıyorum

arkadaşlar 6 öğün sağlıklı biliyorum ama sabah bişey yemek gelmedi içimden bide bu aralar bu kilo meselesi o kadar aklıma takıldı ki yemeğe oturunca tüm iştahım kaçıyor önce zor zor iki sene boyunca verdiğim tüm kiloları geri almış olmak yolun başına tekrar dönemk çok zoruma gitti ve hepsi benim suçum yemek değildi benimki bıkana kadar kusana kadar nerdeyse yedim tabi çok pişmanım ama geçmiş için çok geç.
çok önemli bi dönem hayatım için. hazırlanmam motive olmam gereken bir sınav var ve ben bu kilo meselesi yüzünden kafamı toplayamıyorum

cnm bnm takma kafana
demesi kolay diyeceksin ama ben de olayları çok takan biriyim aslında
ama şimdi kendime kızıyorum kilo konusunda cok takıntılıydım aman şunu yemeyin şu kadar kalori, aman bunu yemeyim kilo yapar sonra boşverdim verdiğim kiloları da aldım aynı senin gibi canım ne cekiyorsa patlayana kadar yedim ama sonuc ortada...
önce kafana takmadan hersey yoluna girecek diyerek kendini beynen hazırla
sonra da bir program oluştur ders için
konularına çalış, kendince yemek için de saatler belirle aralar için de(illa acıkman gerekmiyor aralar metabolizmayı canlı tutmak için gerekli)
sonra ders çalışırken bi bakmışsın aaaa ögle yemek vakti gelmiş kalk ye
kafanda önce psikolojik olarak oturt yoksa zor olması cok normal
ben diyetisyenle verdiğimi geri aldım verdiğim para çöpe gitti ama karar verdim kendim de başarabilirim yeter ki ben kendimi motive edebileyim
hayat guzel, yasamaya değer, her olumsuzluğu ve herkese ragmen....
unutma tmm tatlım...
sevgilerimle....:16:
bu arada istediğin zaman sorabilir, dertleşebilirsin biz burada destek için varız ben elimden geleni yaparım kuşkusuz diğer arkadaslar da keza öyle...

Lilyciğime katılıyorum takıntı yaptıkça veremiyorsun aksine alıyorsun.
İnsanın aklı nerdeyse canı ordaymıs derler. canımız kıymetli bedenimize eziyet etmeyelim. az az yiyelim sanki elimizden alan mı var :27:

Canım benim bende buyıl göreve başlamış a grup memurum. Kilo işinden anlamam pek ama dersler konusunda yardımcı olabilirim sana. Takıldığın konuları sorabilirsin. Elimden geldiğince yönlendiririm. KPSS yi gözünde büyütme ben 1 çocukla hallettim hemde o 6 aylıkken karar verdim hazırlanmaya düşün şartlarım nekadar ağırdı. Ben yapabildiysem sende yaparsın olumlu düşün ve çalış

Canım benim bende buyıl göreve başlamış a grup memurum. Kilo işinden anlamam pek ama dersler konusunda yardımcı olabilirim sana. Takıldığın konuları sorabilirsin. Elimden geldiğince yönlendiririm. KPSS yi gözünde büyütme ben 1 çocukla hallettim hemde o 6 aylıkken karar verdim hazırlanmaya düşün şartlarım nekadar ağırdı. Ben yapabildiysem sende yaparsın olumlu düşün ve çalış
maşallah:nazar:
tabii ki halledeceğiz ne demek yapamam?
bu yapamam, edemem, başaramam, acaba vs tarzı olumsuz ifadeler bizim lügatımızda bundan sonra yok ok?
biz yaparız, sağlığımız yerinde olduktan sonra Allah izin verdiği ölçüde başaramayacağımız şey yok!!!!
evet kızlar var mısınız?
hem diyet+sporla incecik dal gibi çıtır kızlar olmaya,
hem de ders çalışıp kpssyi kazanıp memur olmaya???????????????
seneye bu zamanlar, yepyeni bir görüntü ve kariyer sahibi hanımlar olacağız göreceksiniz!!!!!
hadi iş başına:8:

günlügün hayirli ugurlu olsun atessu:3:
ben yeniyim bu forumda, özellikle diyet bölümünü okuyorum:1::1: bende diyetdeyim, 10.10.2011de basladim ve tam 5 kilo verdim bir ayda:64::64::nazar: allah sana kolaylik versin canim, hep beraber basaririz, zaten istek varsa bu is tamamdir:21: bu arada lilly, evet ben varim:23::23:

günlügün hayirli ugurlu olsun atessu:3:
ben yeniyim bu forumda, özellikle diyet bölümünü okuyorum:1::1: bende diyetdeyim, 10.10.2011de basladim ve tam 5 kilo verdim bir ayda:64::64::nazar: allah sana kolaylik versin canim, hep beraber basaririz, zaten istek varsa bu is tamamdir:21: bu arada lilly, evet ben varim:23::23:
hoş geldin tatlım aramıza
sen de bundan sonra hesap vercen o zaman bize
ister kendi günlüğünü aç ister ateşsu'ya katıl belki ona da eşlik edip gaz vermiş olursun
5 kilo da süper bu arada inşallah ben de verebilsem...

Back
X