Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elestri degil bazen isyan olarak nitenlendirilebilir. ama asla elestri degil..kaldi ki elestri bazen yapici niteligindedir bakmak lazimİnsanların anonim olarak dertlestigi nadir yerlerden biri burası, sevmeyen gitsin yani nedir bu eleştiri merakı?
Tüyo vereydin bari nasıl bilelimbana gore eskileri bir okursun cikarimin olur ona gore davranirsin
Forumca danışmana gittik kapalıyızKazen'e söyleyelim de anasayfaya "danışmana gidin" yazıp forumu kapatsın.
Süttozu öyle buyurdu deriz.
:).pekiKazen'e söyleyelim de anasayfaya "danışmana gidin" yazıp forumu kapatsın.
Süttozu öyle buyurdu deriz.
Ay çok heyecanlandım Otto Hahn aramızda mı? Yüz yıllık olduğu doğruymuş meğersem.Sizin icin atomu parcalamis diyorlar.
Kimse derdi varken dur eski konulara bakayım, aynı durumda olan ne yapmış demez. Ayrıca birebir aynı da olamaz hiçbir durum. Herkesin derdi kendine büyük.elestri degil bazen isyan olarak nitenlendirilebilir. ama asla elestri degil..kaldi ki elestri bazen yapici niteligindedir bakmak lazim
Peki bu sizi ne ilgilendirir?yuzyillik uyeyim , burada her bir konu 135689032368 kez işlendi. dondum baktim hala ayni yerdesiz...
Forumca danışmana gittik kapalıyız![]()
Kazene gerek yoktu, üyeliklerinizi iptal edebiliyorsunuz.Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Sen de haklısın. Yıl olmuş 2022 hala sürtündüm hamile miyimbana gore eskileri bir okursun cikarimin olur ona gore davranirsin
O zaman izmir marşıyla uğurluyoruz sizi...Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Kazen ilk uyeligimi sifresini bulamadiydim onu da buldum. sana zahmet onu da kapat lutfen
Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.