atilma sebebim olacak ama cidden inanamiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların anonim olarak dertlestigi nadir yerlerden biri burası, sevmeyen gitsin yani nedir bu eleştiri merakı?
elestri degil bazen isyan olarak nitenlendirilebilir. ama asla elestri degil..kaldi ki elestri bazen yapici niteligindedir bakmak lazim

elestri degil bazen isyan olarak nitenlendirilebilir. ama asla elestri degil..kaldi ki elestri bazen yapici niteligindedir bakmak lazim
Kimse derdi varken dur eski konulara bakayım, aynı durumda olan ne yapmış demez. Ayrıca birebir aynı da olamaz hiçbir durum. Herkesin derdi kendine büyük.

Forumca danışmana gittik kapalıyız 😆😆😆

Danışmana gittik dönmeyeceğiz :(

Aslında her bölüm için ayrı ayrı yapılmalı bence.
Saç bölümüne kuaföre gidin, yemek tarifleri bölümüne refika'nın mutfağını izleyin, mizah bölümüne cem yılmazın şovuna bilet alın vs yazılabilir. Kısa ve etkili çözümler işte birbirimizi yormayalım boş yere.

Kazen Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Kazene gerek yoktu, üyeliklerinizi iptal edebiliyorsunuz.

Kazen Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
O zaman izmir marşıyla uğurluyoruz sizi...

Kazen Kazen ilk uyeligimi sifresini bulamadiydim onu da buldum. sana zahmet onu da kapat lutfen
Screenshot_20220828-143802_Chrome.webp

Kazen buna kızabilir.

Niye elektrik süpürgesi için yazıştınız ki? Sizden önce ülkede kimse süpürge almamış mıydı? Eski konuları okuyup alsaydınız.

Ya da kazen size sorduysa eski konulara bak deseydiniz. Niye yardımcı oldunuz?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X