atilma sebebim olacak ama cidden inanamiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Site yüce şahsiyet birini kaybetti

%C3%BCzg%C3%BCn-%C3%A7ukur.gif

@Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Kazen'in etiketlemeleri kapalı ben Mune Mune yi çağırayım madem.
Kazen'in de işi gücü yok, sizi hatırında tutmuştur tabi. :KK53: Ne kadar da biricik sanıyorsunuz kendinizi, bu ne egodur dağlara taşlara yaaa.:olamaz:

12 yıllık üyesin ama 12 yılda hiç bir şey değişmemiş bacım. Hepsi yamyam bunların :(
Kadın düşmanı bunlar

Kazen'in de işi gücü yok, sizi hatırında tutmuştur tabi. :KK53: Ne kadar da biricik sanıyorsunuz kendinizi, bu ne egodur dağlara taşlara yaaa.:olamaz:

Dayanamadığı için özür diledi bir de, onu unutmayalım.
Son 2 cümleyi al, dünyanın akıbeti için zorunlu uzay görevine gidilen nesflikş dizilerinden birindeki ekip liderine dizinin en heyecanlı yerinde söylet, yemin ederim 1 gram sırıtmaz.
Öyle bir görev bilinci, öyle bir adanmışlık ve maalesef öyle bir çaresizlik.
Vahşetsiniz gerçekten!!!!

Son düzenleme:
Dayanamadığı için özür diledi bir de, onu unutmayalım.
Son 2 cümleyi al, dünyanın akıbeti için zorunlu uzay görevine gidilen nesflikş dizilerinden birindeki ekip liderine dizinin en heyecanlı yerinde söylet, yerim ederim 1 gram sırıtmaz.
Öyle bir görev bilinci, öyle bir adanmışlık ve ama maalesef öyle bir çaresizlik.
Vahşetsiniz gerçekten!!!!
İyi bir şey olsun diye girmişmiş. İyi bir şeyin nedeni olarak kendini mi görüyor nedir? Ciddi bir ego sorunu var. :olamaz:
Burası bir kadın forumu. Forum bir tartışma tekniğidir. Birçok kişi kendi bakış açısı ile fikir beyan eder, sonunda da tartışmayı açan kişi kendince bir sonuca varır ya da varmaz. İşleyiş bu yani. Ne olmasını bekliyordu acaba? Bekleneni veren bir sistem bu, doğru da işliyor, denetleyicileri de başında( Mune ve Kazen ). Sorun ne, anlamadım valla.
Ben boş zamanımı değerlendiriyorum, eğleniyorum, belki ama çok belki birine azıcık faydam dokunuyordur. Yani budur benim için.

Biz de kazen beyle pubg muhabbeti yapmıştık. Kendisi hile yapan birisiyle aynı takımda oynamaktan ban yemişti 😅. Beni hatırlar mı, hiç sanmam 😂.

Biz de kazen beyle pubg muhabbeti yapmıştık. Kendisi hile yapan birisiyle aynı takımda oynamaktan ban yemişti 😅. Beni hatırlar mı, hiç sanmam 😂.
Bibibella Bibibella canım biz de senle teeee 5-6 yıl evvel pirinç diyeti hakkında konuşmuştuk, hatırladın mı? :KK53:
Beni hatırlayan varsa yazsın, hatıra tazeleriz. :D

İyi bir şey olsun diye girmişmiş. İyi bir şeyin nedeni olarak kendini mi görüyor nedir? Ciddi bir ego sorunu var. :olamaz:
Burası bir kadın forumu. Forum bir tartışma tekniğidir. Birçok kişi kendi bakış açısı ile fikir beyan eder, sonunda da tartışmayı açan kişi kendince bir sonuca varır ya da varmaz. İşleyiş bu yani. Ne olmasını bekliyordu acaba? Bekleneni veren bir sistem bu, doğru da işliyor, denetleyicileri de başında( Mune ve Kazen ). Sorun ne, anlamadım valla.
Ben boş zamanımı değerlendiriyorum, eğleniyorum, belki ama çok belki birine azıcık faydam dokunuyordur. Yani budur benim için.

İlgi çekesi gelmiştir. Bilim forumuna girip kaynana konusu bulmuş gibi şok olmuş.
Konular üzerinden aslında komple forumu eleştirip sonra forumun sahibine "yhaa beni de hatırlarsın belki, çogzel süpürgeler önermiştim ehehe" demek komik. E 10 dk önce adamın malını ezikliyordun hala aynı yerdesiniz diye.

16 bin mesaj demek 13 senede günde ortalama 3 mesaj demek zaten. Kendi yazarken iyiymiş, biz yazınca ıyy aynı yerdesiniz 😁

Aslında sizden sonra biz arkadaşlarla ışınlanmayi bulmak için deneyler yaptık. Ama başarılı olamadık. Sizde yardımcı olursanız kaynana konularını aşıp birlikte başaralım. ne dersiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X