- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.212
- 698
Arada sizin gibi atar yapanlar çıkıyor. Onlara mı özendinizyuzyillik uyeyim , burada her bir konu 135689032368 kez işlendi. dondum baktim hala ayni yerdesiz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada sizin gibi atar yapanlar çıkıyor. Onlara mı özendinizyuzyillik uyeyim , burada her bir konu 135689032368 kez işlendi. dondum baktim hala ayni yerdesiz...
Site yüce şahsiyet birini kaybetti@Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Bence güçlerimizi birleştirip gönderebilirizAya roketle maymun mu gonderelim?
Kazen'in etiketlemeleri kapalı ben@Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
12 yıllık üyesin ama 12 yılda hiç bir şey değişmemiş bacım. Hepsi yamyam bunların@Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Silikon vadisi ne kizSilikon vadisinden falan mı yazıyorsunuz?Burası Türkiye ve forumdan ne tür bir beklentiniz var anlamadım.
Te burası bebişkomSilikon vadisi ne kiz
Ooo fazlaa masumumTe burası bebişkom.
Diğer üyeliği yüzyıllık. Bak bu asıl üyeliğiYeni üye yazıyor yüz yıllık yazmıyor
Kazen'in etiketlemeleri kapalı benMune yi çağırayım madem.
Kazen'in de işi gücü yok, sizi hatırında tutmuştur tabi.Ne kadar da biricik sanıyorsunuz kendinizi, bu ne egodur dağlara taşlara yaaa.
![]()
Onda da 12 yıllık yazıyo . Üyeye yüz yıl gibi geldi heralde geçen yıllarDiğer üyeliği yüzyıllık. Bak bu asıl üyeliğichampagneshimmer
İyi bir şey olsun diye girmişmiş. İyi bir şeyin nedeni olarak kendini mi görüyor nedir? Ciddi bir ego sorunu var.Dayanamadığı için özür diledi bir de, onu unutmayalım.
Son 2 cümleyi al, dünyanın akıbeti için zorunlu uzay görevine gidilen nesflikş dizilerinden birindeki ekip liderine dizinin en heyecanlı yerinde söylet, yerim ederim 1 gram sırıtmaz.
Öyle bir görev bilinci, öyle bir adanmışlık ve ama maalesef öyle bir çaresizlik.
Vahşetsiniz gerçekten!!!!
Biz de kazen beyle pubg muhabbeti yapmıştık. Kendisi hile yapan birisiyle aynı takımda oynamaktan ban yemiştiKazen'in etiketlemeleri kapalı benMune yi çağırayım madem.
Kazen'in de işi gücü yok, sizi hatırında tutmuştur tabi.Ne kadar da biricik sanıyorsunuz kendinizi, bu ne egodur dağlara taşlara yaaa.
![]()
Biz de kazen beyle pubg muhabbeti yapmıştık. Kendisi hile yapan birisiyle aynı takımda oynamaktan ban yemişti. Beni hatırlar mı, hiç sanmam
.
İyi bir şey olsun diye girmişmiş. İyi bir şeyin nedeni olarak kendini mi görüyor nedir? Ciddi bir ego sorunu var.
Burası bir kadın forumu. Forum bir tartışma tekniğidir. Birçok kişi kendi bakış açısı ile fikir beyan eder, sonunda da tartışmayı açan kişi kendince bir sonuca varır ya da varmaz. İşleyiş bu yani. Ne olmasını bekliyordu acaba? Bekleneni veren bir sistem bu, doğru da işliyor, denetleyicileri de başında( Mune ve Kazen ). Sorun ne, anlamadım valla.
Ben boş zamanımı değerlendiriyorum, eğleniyorum, belki ama çok belki birine azıcık faydam dokunuyordur. Yani budur benim için.