atilma sebebim olacak ama cidden inanamiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidiyor musun yapma bunu bize daha atom parçalıyacaktık 😔😔
images.jpeg-2.webp

Aslında sizden sonra biz arkadaşlarla ışınlanmayi bulmak için deneyler yaptık. Ama başarılı olamadık. Sizde yardımcı olursanız kaynana konularını aşıp birlikte başaralım. ne dersiniz?
Işınlanmayı bulduktan sonra da cadı kaynanaları nereye isinlasak tartışmaları yaşarız bu sefer de :KK43:

gecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
:KK70:
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?

sizlerin başına böyle bir şey geldi mi ? nasıl oldu anlamadım. düşer diye korktugum için cıkarttım. yarın da tamir için aldıgım firmaya gidecegim.

Çatal görmekten bıktım konunuz
Pırlanta yüzüğümün taşı yerinden oynadı konunuz
Sizde çığır açıcı konular açmamışsınız neticede 😏

Çatal görmekten bıktım konunuz
Pırlanta yüzüğümün taşı yerinden oynadı konunuz
Sizde çığır açıcı konular açmamışsınız neticede 😏

Haksızlık ediyorsunuz bence.
Usta çatalını konu açacak kadar dert eden başka bir allahın kulu olmadıysa bu kadın ne yapsın? Daha önce konu açılmış olsa oradan öğrenirdi gözlerini ve akıl sağlığını usta çatalından koruma yöntemlerini.
Çok şükür ki bu konuyu kendisi açmış ve bir gün birileri bu konuda ne yapabileceklerini merak ederlerse açıp o konuyu okuyabilecekler. İnsanlığa büyük bir hizmettir aslında bu.

@Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Al işte küstürdünüz kadını. Kadın buraya naçizane önerilerde bulunmaya, uzaya gitmemize yardımcı olacak fikirler vermeye gelmiş, siz hemen yükleniyorsunuz. Hem kadın hem de bilim düşmanısınız.

0858802E-7EB7-4707-A73A-1EC6F3CD0A77.webp

:cry::cry: sanırım bize dolaylı yoldan ne boş beleş insanlarsınız denilmiş.
Küçük kalbim çıt diye kırıldı.
Eki Görüntüle 3120669

Kazen'in etiketlemeleri kapalı ben Mune Mune yi çağırayım madem.
Kazen'in de işi gücü yok, sizi hatırında tutmuştur tabi. :KK53: Ne kadar da biricik sanıyorsunuz kendinizi, bu ne egodur dağlara taşlara yaaa.:olamaz:
Ama biz 10 yıl sonra da eğer hala burada olursak bu üyeyi unutabileceğimizi sanmıyorum.

@Kazen bir zahmet uyeligimi kapatir misin. eski uyeligimde champagneshimmer. onu da kapat. hatirlatsin bekli elektrik supurgesi icin filan yazismististik. ben iyi birseyler olsun diye girmistim ama dayanamicam. cok ozur dilerim.
Üyeliklerinizi kendiniz kapatabilirsiniz.

Vereceğim linke tıklayın, üyelik iptal’i işaretleyip kaydet butonuna basın, sistem yaklaşık 30 dakika içinde otomatik olarak iptal eder.

champagneshimmer üyeliğinize baktım epey eski bir üyesiniz ama sanırım uzun süre gelmeyince kuralları unutmuşsunuz, konu içerikleri, yorumlar ve üyeler hakkında konu açılamaz tartışma çıkmasına sebep oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X