gecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.

eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?