- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Doğrudur baya oldu da, hemen dibimde olduğu için sürekli camda filan görüyorum o yüzden de daha zor oluyor, söylediği o sözlerin etkisini atamıyorum üstümden onun için tekrar yazdımSiz sanki bunun için daha önce konu açmıştınız diye hatırlıyorum. bu söylediklerinizi okumuştum ben sanki.
huzursuz hissetmeniz normal, imkanınız varsa gidin derim.
Aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum o düşünceleri ama işte bi camdan baksam bi dışarı çıksam görme ihtimalim çok yüksek dün de eşimle kızımın ellerinden tuttuk biraz yürüdük öyle camdan bizi izliyorduGerçekten çok iğrençmiş.. Eger evden taşinma ihtimalin yoksa unutmaktan başka çare de yok. Zaten aylar geçmiş.Mevzu da kapanmiş.. Hatırlama..
Şu an çok zor bizim için taşınmak inşallah o gider var bi gitme ihtimali ama bakalımgerçekten bela gibi bir arkadaşmış ,
evden taşınmak en iyi çözüm bencede
Aslında hiç bi zaman arkadaş kategorisine bile koymadım içimde. Bir kez dahi mesaj atıp görüşelim dememiştim. Israr kıyamet çağırdığı veya gelelim dediği zaman görüştüğümde de doğru düzgün konuşmadık ne benim içimden geldi ne de o doğru düzgün yanımda durdu gidip mutfakta iş yapıyor çocuğun altını diğer odada değiştirip orda uyutuyor filan öyle garip biriydiŞu an çok zor bizim için taşınmak inşallah o gider var bi gitme ihtimali ama bakalım
Eşim eskiden daha çok gidip geliyordu, birlikte bi yerlere gidiyorlardı ama o bitti. Sadece bakıyorum arada kısa telefon görüşmeleri var bi de mahallede denk geldiler mi öyle ayaküstü konuşuyorlar sanırım, aralarında hiç problem olmadı adam çok özür diledi kadının adına ama tabi onların arkadaşlığı da eskisi gibi olamaz artık tamamen bitmese debence direk taşının. Böyle bir insan ,insanın enerjisini emer bunalıma sokar. .
Sağlığınız için taşının..
bence eşiniz de görusmesin..
Siz hiç takmadan yaşıyorsanız ne güzel ama benim aklıma geldikçe moralim bozuluyor veya camdan o tarafa bakarken onu görsem kötü hissediyorum bilmiyorum artık normal miyim değil mi ama heralde çoğu kişi böyle hissederdi. Sağlıklı düşünmeyi ben de isterim de bilmiyorum nasıl yapiyim olmuyor yani başka türlü, tiksiniyorum sinirleniyorumSizde pek normal gelmediniz bana, Kusura bakmayın. evimin dışında olan yani dış kapının mandalı biri için. Karşılıklı kusmuşsunuz,birbirinize istediginiz olmuş görüşmüyormussunuz daha ne. buhar olup ucsunmu kadın..
valla bence daha iyi .. ben şuan kadının kocasına da acıdım açıkçası.. sağlıklı bi hayatınız olsun istiyorsanız uzak durun.. Maalesef eşinizinde mesafe koyması gerekiyor.. Özellikle siz engelleyin irtibatı kesin.. Ve mumkunse başka şeylere odaklayın .. kafanızı dagıtmak adına ..Eşim eskiden daha çok gidip geliyordu, birlikte bi yerlere gidiyorlardı ama o bitti. Sadece bakıyorum arada kısa telefon görüşmeleri var bi de mahallede denk geldiler mi öyle ayaküstü konuşuyorlar sanırım, aralarında hiç problem olmadı adam çok özür diledi kadının adına ama tabi onların arkadaşlığı da eskisi gibi olamaz artık tamamen bitmese de
2.5 senelik evliyiz ilk evim satıldı, 2. rutubet oldu bebeğim hasta olur diye korkup aceleyle buraya taşındım. Şimdi 3.kez ev bulup toplayıp yerleştirme derdi, doğalgazı elektriği suyu üstüne tekrar alma, boyatma, milletin pisliğini temizleme derdi çok zor işler bu kış gününde hele de çocuk oluncaTaşınmak sizi cok rahatlatır neden taşınmayı düşünmüyorsunuz
Çok sağolunvalla bence daha iyi .. ben şuan kadının kocasına da acıdım açıkçası.. sağlıklı bi hayatınız olsun istiyorsanız uzak durun.. Maalesef eşinizinde mesafe koyması gerekiyor.. Özellikle siz engelleyin irtibatı kesin.. Ve mumkunse başka şeylere odaklayın .. kafanızı dagıtmak adına ..
geçmiş gitmiş diyerek kapıyı kapatacaksınız. dış kapının dış mandalı sallayın.. Kafanızda dusunupte hala size zarar vermesine izin vermeyin. ayrıca sinir olmanızın bi sebebi de zamanında size o lafları söylerken keşke biraz daha ağzının payını verseydim diye dusunuyor olabilir misiniz birazda. Zira yukarı da tam kavga etmelik ağır konusmalar var size hakaretler var. Sanırım eşiniz de de gmzu var şahsın . Geçmiş gitmiş böyle bi insan geçti gitti hayatımdan diyerek önunuze bakmanız. .Çok sağolunbenim daha hiç bir iletişimim olamaz da işte o sözleri aklıma geldikçe sinirleniyorum
Ben izin vermedigim sürece kimse benim canımı sıkamaz. O sinirle söylenmis sözleri kafama takmam doğruluk payı "yoksa " bakmayın o tarafa, orada olduğunu zaten biliyorsunuz .ben anormalim demekki.sevmedigim insana kör duvar olurum.hic komşu için moral bozamam valla hayat çok kısa bunun için . Sizede tavsiye ederimSiz hiç takmadan yaşıyorsanız ne güzel ama benim aklıma geldikçe moralim bozuluyor veya camdan o tarafa bakarken onu görsem kötü hissediyorum bilmiyorum artık normal miyim değil mi ama heralde çoğu kişi böyle hissederdi. Sağlıklı düşünmeyi ben de isterim de bilmiyorum nasıl yapiyim olmuyor yani başka türlü, tiksiniyorum sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?