- 20 Haziran 2024
- 1.697
- 2.084
- 53
- 49
- Konu Sahibi mahmut abi
-
yas sürecini çok sağlıksız yönetiyorsunuz, özellikle kaş kazıma kısmı. atlatamıyorsanız ciddi bir destek almalısınız.Kedimin anısına, bir öğrencinin, aylık kantin ve okul masrafları için bağış yaptım. Sitedeki ve sokaktaki tüm kedileri besliyorum. Sokak hayvanlarına kendi imkanları ile bakan emekli bir bayana da klinik masrafları için bağış yapacağım (elime yeni para geçti, o yüzden pazartesi yapacağım) Kedimin tüm eşyalarını saklıyorum, onlara kıyamıyorum. Kum kabında tırnak izleri var diye ihtiyacı olan bir kadına da yeni bir kum kabı alıp hediye ettim. Geceleri uyuyamıyorum çünkü kerdim hep benimle uyurdu. Sokağa çıkamıyorum (zorunlu haller dışında) tamamen eve kapandım. Duş bile almak istemiyorum. Kedim ben duş alırken kapının önüne yatar nöbet tutardı. En son da biraz önce jiletle kaşlarımı kazıdım (eski Mısırda kedisi ölen kaşlarını kazır ve kıllar tekrar çıkana kadar yas tutarmış) eşimin henüz haberi yok kaşımdan.
geçmiyor geçmiyor geçmiyor....
Kimse beğensin bayılsın diye yazmadım. Beğenmemeniz pek umurumda değil, Ama evet yasımı yönetemiyorum, daha doğrusu başa çıkamıyorum. Psikolojik destek de alıyorum. Haftada bir EMDR terapi şeklinde.yas sürecini çok sağlıksız yönetiyorsunuz, özellikle kaş kazıma kısmı. atlatamıyorsanız ciddi bir destek almalısınız.
Kedinizin yasini tutmanizi ve hatta genel olarak kendim de evcil hayvanıni kaybetmiş biri olarak yas tutmanızı, üzülmenizi anlıyorum. Ben de hiçbir kedinin onun yerine geçmeyeceğini veya onu hep özleyeceğimi biliyorum ancak kaş kazıma olayı ciddi anlamda korkunç. Hiç kusura bakmayın yani, normal bir davranış olduğunu düşünmüyorum. Eğer altından kalkamiyorsaniz destek almanızı öneririm.Kedimin anısına, bir öğrencinin, aylık kantin ve okul masrafları için bağış yaptım. Sitedeki ve sokaktaki tüm kedileri besliyorum. Sokak hayvanlarına kendi imkanları ile bakan emekli bir bayana da klinik masrafları için bağış yapacağım (elime yeni para geçti, o yüzden pazartesi yapacağım) Kedimin tüm eşyalarını saklıyorum, onlara kıyamıyorum. Kum kabında tırnak izleri var diye ihtiyacı olan bir kadına da yeni bir kum kabı alıp hediye ettim. Geceleri uyuyamıyorum çünkü kerdim hep benimle uyurdu. Sokağa çıkamıyorum (zorunlu haller dışında) tamamen eve kapandım. Duş bile almak istemiyorum. Kedim ben duş alırken kapının önüne yatar nöbet tutardı. En son da biraz önce jiletle kaşlarımı kazıdım (eski Mısırda kedisi ölen kaşlarını kazır ve kıllar tekrar çıkana kadar yas tutarmış) eşimin henüz haberi yok kaşımdan.
geçmiyor geçmiyor geçmiyor....
Kaşlarımı bahçemizdeki mezarına serptim. Az daha saçlarımı da kazıyordum zor tuttum kendimi. Hiç iyi değilim.Kedinizin yasini tutmanizi ve hatta genel olarak kendim de evcil hayvanıni kaybetmiş biri olarak yas tutmanızı, üzülmenizi anlıyorum. Ben de hiçbir kedinin onun yerine geçmeyeceğini veya onu hep özleyeceğimi biliyorum ancak kaş kazıma olayı ciddi anlamda korkunç. Hiç kusura bakmayın yani, normal bir davranış olduğunu düşünmüyorum. Eğer altından kalkamiyorsaniz destek almanızı öneririm.
Yetmiyor demek ki ya da bilemiyorum bu durumu görüşmediniz mi doktorunuzla?Kaşlarımı bahçemizdeki mezarına serptim. Az daha saçlarımı da kazıyordum zor tuttum kendimi. Hiç iyi değilim.
Haftada bir psikoterapi alıyorum.
Sizleri de üzdüm hakkınızı helal edin. İlk kez 2 hafta önce biraz ağlayabildim. Ne öldüğünde ne sonrasında ağlayamadım... Bir de dün terapi sırasında aslında ilk kez gerçek anlamda ağlayabildim. Bu en azından bir gelişme (ağlayabilmem). Kabul etme konusunu falan konuştuk. Doktorum kaşlarımı bilmiyor, kaşlarımı biraz önce kazıdım.Yetmiyor demek ki ya da bilemiyorum bu durumu görüşmediniz mi doktorunuzla?
Allah onlara uzun ömür versin.Kendimi kaybederim sanırım yaa ya dumana ya tarçına bişey olsa
Çok üzgünüm adınıza
Yok helal olsun benlik sıkıntı yok. Dediğim gibi ben de üzülüyorum. Bir kedi gördüğüm zaman içim acıyor evet ama Kaş kirpik mevzusu biraz değişik geldi.. muhakkak paylaşın doktorunuzlaSizleri de üzdüm hakkınızı helal edin. İlk kez 2 hafta önce biraz ağlayabildim. Ne öldüğünde ne sonrasında ağlayamadım... Bir de dün terapi sırasında aslında ilk kez gerçek anlamda ağlayabildim. Bu en azından bir gelişme (ağlayabilmem). Kabul etme konusunu falan konuştuk. Doktorum kaşlarımı bilmiyor, kaşlarımı biraz önce kazıdım.
HaklısınızYok helal olsun benlik sıkıntı yok. Dediğim gibi ben de üzülüyorum. Bir kedi gördüğüm zaman içim acıyor evet ama Kaş kirpik mevzusu biraz değişik geldi.. muhakkak paylaşın doktorunuzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?