- 4 Şubat 2015
- 6.190
- 12.508
- 448
- Konu Sahibi Appleberry
-
Bilmem ben annemden dedemden hatıra kutusu almak isterdim. Hatta antika bıraksalarmış keşkeÇocuklarınız onları önemsemeyecek
Babam da her şeyi saklar ama onların benim için ifade ettiği bir şey yok ki
Onlar sizin anılarınız
Çocuğunuz bakacak amannn bu kağıt ne Diyip atacak çok üzgünüm ama böyle.
Fotoğrafını çekip atabilirsiniz
Merhaba,
İstifciligin tam tersi oldugunu dusundugum atma hastalığına yakalandigimi dusunuyorum. İlk olarak evim sade ve ferah olsun, temizligim kolay olsun, fazla esyalar birilerinin işine yarasin diyerek basladim. Simdi hersey gozume batiyor. Evime gelen neden süs esyasi yok her yer bos diye soruyor. Mesele baskalarinin dusundugu veya sus esyasi kullanip kullanmama degil. Etrafimdakiler abarttigimi soylemeye baslayinca elestirilere kulak verdim. Ornegin yepyeni beş cift ayakkabimin üçünü ihtiyac sahibi birine gozumu kirpmadan verdim. Ve verince inanilmaz bir mutluluk ve rahatlama hissediyorum. Kesinlikle normal olmadigini dusunuyorum. Bunu yasayan var mi?
Kafa kafaya verelim beraber yapalim bu aralar kotu duygularim var esime.Ben bunun planını çok yapıyorum
Şuanda annemin evindeyim
Hersey üzerime geliyor
Dolapların içi yün dolu
Kullanılmayan tabaklar
Lazım olur diye saklanan şişeler poşetler fermuarlar düğmeler
Kumaşlar
Evden abartmıyorum 5 ailenin nevresim takımı yorganı pikesi çıkar
Koca bir kartonu attım şimdi annem evde yok
Birkaç gün daha olmasa herseyi atarım ama çok kızar bana
Annem kendine 4 beden küçük kıyafet de alır beğenince
ZayıflRsam giyerim diye
Dolabi giyilmemiş küçük beden kıyafetlerle dolu
Bende atmam ama gozumun goremeyecegi yerlere koyarim.cekyat aldi baza alti gibi cunku atsam pisman oluyorum eger yeni ve guzel.bir susse giysi ise ama atiyorum bedeni bol ya da kucuk gelince guzelce posetleyip.cop.kenarina koyuyorum ihtiyaci olan alir diyeMerhaba,
İstifciligin tam tersi oldugunu dusundugum atma hastalığına yakalandigimi dusunuyorum. İlk olarak evim sade ve ferah olsun, temizligim kolay olsun, fazla esyalar birilerinin işine yarasin diyerek basladim. Simdi hersey gozume batiyor. Evime gelen neden süs esyasi yok her yer bos diye soruyor. Mesele baskalarinin dusundugu veya sus esyasi kullanip kullanmama degil. Etrafimdakiler abarttigimi soylemeye baslayinca elestirilere kulak verdim. Ornegin yepyeni beş cift ayakkabimin üçünü ihtiyac sahibi birine gozumu kirpmadan verdim. Ve verince inanilmaz bir mutluluk ve rahatlama hissediyorum. Kesinlikle normal olmadigini dusunuyorum. Bunu yasayan var mi?
Bilmem ben annemden dedemden hatıra kutusu almak isterdim. Hatta antika bıraksalarmış keşke
Ben gizli atıyorumAnnemin evide öyle ben izine gidince atıyorum evde bi sürü koltuk takımı filan var fazla olanları atmayı planlıyorum ama annem büyük eşyaları atamama izin vermiyor
Korktu demek ki "birgun beni de çöp niyetine atar bu" diyebenim adam da aramıyor direkt soruyor ne zaman attın? anneme babama bile şikayet ettiyazık
Ben de benzerini yaşıyorum bi şey iki taneyse kesin veririm evde sebze coksa komşulara veririm evde pike bi kac yerinden dikişi atmış o beni rahatsız ediyo onu da atınca rahatlarım herhaldeMerhaba,
Aynen esim kesin attın diyorEsim bilem isi ogrendi arik. Evde bir sey bulamayinca hic aramiyor adam attin mi diyor
Benim bu konuda tek bildiğim,ertelememek lazım,fırsat buldukça ufak ufak halletmek ama ben başladığım işi bitirmek isterim,sürekli yarım kalınca çıldırıyorum bırakıyorum,aksi mümkün olmuyor 11 aylık oğlumla,tam uyudu diyorum bir işin ucundan tutayım,uyanıyor,gidip uyutuyorum tekrar yine uyanıyor haliyle en son pes ediyorum.off ayni ben. ucretsiz izindeyken yaparim diye dusundum yok elzem seyleri zar zor yapiyorum. surekli de ayaktayım nasil geciyor zaman tum gun ne yapiyorum anlamiyorum. gece uykumuz yok bizim onun da etkisi vardir belki. ev kucuk. nufus artti. bari esyalari azaltayim istiyorum ama sadece oyuncaklar yetiyor basima bela olmaya. buyusunler de tum oyuncaklar elden ciksa istiyorum. kucuk oglum da oynar diye kiyamiyorum atamadim henuz. bir iki kaba parcayi sattim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?