Atma hastalığı

Ohh tertemiz bende böyle düşünüyorum az eşya cok HUZUR

Bacım bize de gel atılacak çok şey var ama ne gücüm ne kuvvetim yok Bende az eşya çok huzur diye düşünüp uygulayamayanlardanım organizer bir sürü eşya aldım (evim 80 metrekare) ama onlar bile fazlalıkmış gibi geliyor ama düzenleyince de duruşlarına bayılıyorum içim açılıyor

Gayet notmalsin ya da ben de anormalim.
Attığın şeylere ihtiyacın olup bir daha aynılarını gidip almıyorsan sorun yok demektir

Bende de var evdeki tüm fazla eşyalar sinirimi bozuyor nefes alamıyor gibi oluyorum kayabalık evlerde ama ben yenu eşyalarda yapmıyorum bunu açıkçası artık kçkullanmayacağım ya da bir müddet kullanmış olduğum eşyalarda yapıyorum

Çeyiz denen illetten fenalık geldi
Havluları kullandım yemenileri dağıttım ama 2 yatak takımı var danteller var bunları atamıyorum veremiyorum bazanın altında yatıyorlar 7 yıldır

Nasıl kıydınız ya:) benimde hatıra kutum var. 15 yıl önce kasiyerlik yaparken kestiğim irsaliyeli faturayı saklıyorum. Çocuklaeım olursa onlara bırakıcam hatıra olsun diye.
Çocuklarınız onları önemsemeyecek
Babam da her şeyi saklar ama onların benim için ifade ettiği bir şey yok ki
Onlar sizin anılarınız
Çocuğunuz bakacak amannn bu kağıt ne Diyip atacak çok üzgünüm ama böyle.
Fotoğrafını çekip atabilirsiniz

Nasıl kıydınız ya:) benimde hatıra kutum var. 15 yıl önce kasiyerlik yaparken kestiğim irsaliyeli faturayı saklıyorum. Çocuklaeım olursa onlara bırakıcam hatıra olsun diye.
Çocuklarınız onları önemsemeyecek
Babam da her şeyi saklar ama onların benim için ifade ettiği bir şey yok ki
Onlar sizin anılarınız
Çocuğunuz bakacak amannn bu kağıt ne Diyip atacak çok üzgünüm ama böyle.
Fotoğrafını çekip atabilirsiniz

Abla nolur bize gel,hiç bişeyi atmadığım için annem on beş günde bir odama girdikçe ufak çaplı sinir krizi yaşıyor Çünkü odam türbe gibi oldu, dolabın üstünde sevgilimin aldığı çiçekler, onunla yediğimiz ilk çikolatanın paketi,bişey almışım bunun kutusu kullanılır deyip atmamışım onlar, yıllar yıllar öncesinden kalma çizdiğim resimler, ben bunun kokusunu çok seviyorum unutmamam lazım diyerek atmadığım boş parfüm şişeleri,bana alınmış olan hediyeleri açarken dahi paketi yırtmayıp güzelce açıp saklıyorum hatıra diye, bundan iki telefon öncesinin telefon kılıfları ve şarj aletleri... Çok var böyle ıncık cıncık

büyükleri dinle bence herşey israf olduğu düşünüyorum evde varsa almak önceden attiğin şeyi bi kaç aylar sonra almak hiç aklina gelmedi mi..

Minimalist yaşam diye bir saçmalık çıktı.

Daha doğrusu bunu uygulamaya çalışanlar saçmaladı. Atıyor bol bol , yenisini alıyor.
ben eskiyince atiyorum yenileri atmiyorum.
israf etmemeye çalışıyorum açikçasi bende merak saldim. minimaliste.
eskimiş solmuş renkleri atiyorum...
bazilari da cam silme bezi mutfak bezi yapıyorum bu iyi bişey
ben evimde kullanmayacaksam attiğim şeyi aynisini almam...
şu var minimalist herşeyi atma degildir.. minimalist kullanmadığı giymediği istemediği şeyi atmaktir. atacaksa alma:)

Bende de var ;ama ben bu huyumu seviyorum.Bişeyi uzun süre kullanmıyosam atarım.evime pahalı bişey almam zaten.ihtiyacımdan fazlasını da almam kesinlikle.zaten evim ufak,ıvır zıvır olunca darlanıyorum.elimden gelse japonların evi gibi dekore ederim evimi

Şaka onu neden saklıyorsunuz hic bir anlamı yok bosverın atın gıtsın :)
Hem tarih var üzerinde. Hemde bir zamanlar kasiyerlik te yapmışım hatırası. Üniversitede yemek kartımız vardı. Yedikçe çarpı atılırdı. Son yemeğe gitmeyip onuda sakladım. Şimdi öğrenciler kartları ile giriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…