- 7 Aralık 2018
- 7.029
- 18.139
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Bir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
Her neyse, ben biraz üzülüyorum düğün dernek vs. Bazen cevap vermiyorum inatla atmaya devam ediyor. Kınaya 3-4 elbise nişana 2 bekarlığa vedaya 3 tane şey aldı hepsini yorumladım ama sıkıldım ve hep kötü ilişkilerim falan geliyor aklıma.
Arkadaşlığımı da kesmek istemem çünkü saçma yani. Öyle anlatmak istedim. Nerdeyse düğünlere bile katılasım yok çünkü üzülüyorum.
Her neyse, ben biraz üzülüyorum düğün dernek vs. Bazen cevap vermiyorum inatla atmaya devam ediyor. Kınaya 3-4 elbise nişana 2 bekarlığa vedaya 3 tane şey aldı hepsini yorumladım ama sıkıldım ve hep kötü ilişkilerim falan geliyor aklıma.
Arkadaşlığımı da kesmek istemem çünkü saçma yani. Öyle anlatmak istedim. Nerdeyse düğünlere bile katılasım yok çünkü üzülüyorum.