Ben kesinlikle seninle hemfikirim. Hiçbir ilişki romantik ilişki kadar bizi beslemez ve tatmin etmez.
Arkadaşlar da , dostlar da hatta aile de bir yere kadar, kapını kapatıp da eşinle baş başa kaldığında işte dünyanın tüm yükünü ve hazzını beraber onla paylaşırsın. Ama inan bana yanlış bi insanla dört duvar cehennem olur, yaşadım tecrübe ettim, şimdi besbekarım bin şükür!
Ben sana başka bi şey diyorum, diyorum ki neden hiç olmayacakmış gibi düşünüp hissediyorsun ?
Bak ben 2 nişan attım, bi evlilik bitirdim. Başarısız ilişkiler kraliçesi ilan etmeliyim şu durumda kendimi ?
Ama neden öyle olsun ki. Tekrar evlenip hayatımı sevdiğim adamla birleştirmek istiyorum. Çünkü ben eski ilişkilerim sayesinde büyüdüm, değiştim, dönüştüm. Aynı insan değilim ki. Şimdi daha sağlıklı bi ilişki yaşayabiliyorum eski ilişkilerim sayesinde.
Yani, bakış açını değiştirirsen hayatın değişir. Evet, hayal kırıklıklarım oldu ama bunlar kendimdeki boşlukları görmemi sağladı, şimdi daha sağlıklı daha huzurlu ilişkilere kapım açık diye inandır kendini.
Çünkü ne düşünürsen o oluyor. Neye inandırırsan kendini o geliyor sana.