pasakli erkekleride sevmem ama bu kadar uzerine vazife olmayacak kadar titiz erkeklerede sinir oluyorum. evin kadini bilir neyi ne kadar temizleyecegini..ayrica Allah esinede iki el iki ayak vermis kalksin kendisi yapsin begenmiyorsa
hem daha yeni evliyseniz hele bi durun bakalim..temizlikten anlasan bile bir muddet insan kendi evine adapte olma sorunu yasiyor..neyi nasil yapacagini sasiriyor..kendimden ornek verecek olursam..
ilk evlendigimde her hafta halilari kaldirir koltuklari yerinden kaldirir altlarini silip supururduk esimle..temizlik dedigin zaman cok uzun bir yol gelirdi aklima...baktim boyle olacak gibi degil..hem ayni sekilde kirleniyor hemde cok yorucu ve zaman kaybi oluyor...sadece koltuklari oynatmaya basladim..halilarin alti zaten kirlenmiyor...bebegim oldu cok sukur, koltuklarda yerinde duruyor gunluk duzgunse ve ortaligi supurmussem sukrediyorum artik
cunku zaman yok, zaman olsada firsat yok...herseyi kaldirdigim oluyo gene tabii, ama artik esimle birlikte yapamiyoruz temizligi maalesef. o cocuga bakiyor bende temizlik yapiyorum
zamanla daha relax bir insan oldum...ama esime gore her gun supurge yaptigim icin hala fazlasiyla titizim onun gozunde...
zamanla insan neyi nasil yapmasi gerektigini ogreniyor bana kalirsa..daha pratiklesiyorsun..gerek mutfakta olsun gerekse temizlik konusunda olsun... eskiden 2 gun oncesinden plan yaparak yaptigim seyleri simdi vakit bulsamda sip sak yapsam diye bakiyorum
farkinda olmadan fazlaca pratiklesmisim aslinda, zaten oldum olasi yavas is yapmayi sevmemisimdir.
kavga etmeyin esinle, gerekirse is bolumu yapin derim...herkes kendi uzerine duseni yapsin..buarada sen gene isten sonra yemek yapmak istiyormussun...benim isten sonra yemek yapmaya bile halim olmuyordu...