atsan atılmaz teyze kızı

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba,

bu sefer sorun kayınvalidem ve görümcem değil teyzemin kızı... konuyu anlatacağım ve fikrinizi almak istiyorum nasıl davranmam gerektiği konusunda.

teyzemin kızıyla aramızda 6 ay var yani benden 6 ay büyük. 17 yaşındayken 1 hafta tanıdığı birine kaçtı ve evlendei Allahtan kayınvalidesi, kayınpederi,eşi çok iyi çıktı hemen kendilerine ait apartmanda bir daire açtılar dayayıp döşediler düğünlerini falan herşeyi yapıldı şanslıydıda bu konuda .ok şükür. sakın yanlış anlaşılmasın çok severim teyze kızımı candır o..
ama sinir olduğum bir mevzu var defalarca da kendisini uyardım.. sürekli telefonda birileriyle konuşur buluşur ki birtanesi de benim yakın arkadaşımın erkek kardeşiydi öğrendiğimde kıyamet kopardım bıraktırdım.
neyse bu arkadaşımın kardeşi mevzusunu bunun abisinin eşiyle paylaştım bir sinirle yıllar önce ama daha yeni değil. teyzemin kızı 3 aydır falan aramıyor arasam telefonlarımı açmıyor dün akşam teyzem bize geldi ortaya çıktı tabi neden aramadığı annem tam bana söyleyecekti sen ... için ... ya bunu dedinmi diye teyzem susturdu... sen karışma onlar kendi aralarında halleder diye annem sustu tabi ama anladım ben ne olduğunu mevzunun.
soruma gelecek olursak ben bunu arayacağım ama ben sinirli bir insanımaşırı derece şimdi telefonu açar ağzıma geleni sayarım kendimi biliyorum ne yapayım arayıp konuşayımmı.. çünkü kendi suçlu olduğunu bildiği için aramaz ve böyle saçma sapan konuşup durur.
fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkürler.

kusura bakma ama yanlıs onun yanlısı teyzenın kızı da olsa ,hos olmayan durumu hıc soylenmeyecek ıkı ınsana esıne ve abısıne soylemıssın .hadı teyzene soylemıs olsan yıne bı derece yanı ,kuzen sana kus se kımbılır ne yasamıstır esınden ve abısınden bıde arar sınırlı konusurum dıye fıkır alıyosun . bence ararsan kendını affettırmek ıcın ara eskılerı kurcalamanın bı alemı yok

abisine söylemedim abisinin eşiyle paylaştım aldatıyor da demedim şu an ne dediğimi tam hatırlamıyorum çünkü 4-5 sene evvel konuştuk bunu...

kusura bakma ama yanlıs onun yanlısı teyzenın kızı da olsa ,hos olmayan durumu hıc soylenmeyecek ıkı ınsana esıne ve abısıne soylemıssın .hadı teyzene soylemıs olsan yıne bı derece yanı ,kuzen sana kus se kımbılır ne yasamıstır esınden ve abısınden bıde arar sınırlı konusurum dıye fıkır alıyosun . bence ararsan kendını affettırmek ıcın ara eskılerı kurcalamanın bı alemı yok

ben niye kendimi affettireyim kimsenin kimseyi affedecek birşeyi yok bence

sağda solda senin için ne konuşuyor, ben birileriyle görüşüyorum x de abimin eşine mi anlatıyor diyor, sorun ne ben tam anlayamadım...

sağda solda senin için ne konuşuyor, ben birileriyle görüşüyorum x de abimin eşine mi anlatıyor diyor, sorun ne ben tam anlayamadım...

abisinin eşini muhtemelen buna anlatmış söylediğimi ki aldatıyor falan demedim ama imalıydı tabi biraz konuştuklarım. bu da adigemmm benim için birşeyler söylemiş kızgınım ona falan diyormuş kendisi beni arayıp hesap soramadığı için içeriğini tam olarak bende anlayamadım açıkçası

Anlata anlata abisinin eşine mi anlattınız.
Ne büyük bir koz vermişsiniz eline.
Gelin görümce bunlar unuttuğunuz.
Yaptığı çok bir büyük yanlış. Hatta suç.
Ama sizinki daha büyük yanlış..
Çok ayıp.
Egolarınız bu kadar mı baskın.
Sizden korkulur..

Bence siz yanlış yapmışsınız. Yanlışsam düzeltin teyzenizin kızının kocası nasıl bir insandır bilemiyorum ama iki elti birbirine düşüp bunun sonucunda elti gidip teyzenizin kızının kocasına anlatsa belki de eşi teyzenizin kızına hiç hoş olmayacak şeyler yapabilirdi. Bilemeyiz ki... Keşke anlatmasaydınız, karışmasaydınız. Maksadınız belki iyidir lakin bence doğru olmamış. Teyzenizin kızının yaptığını doğru bulmuyorum sakın yanlış anlaşılmasın.

teyze kızınızın yaptıgı yanlış,sızın yaptıgınız ondan da buyuk bı yanlış:19:

Anlata anlata abisinin eşine mi anlattınız.
Ne büyük bir koz vermişsiniz eline.
Gelin görümce bunlar unuttuğunuz.
Yaptığı çok bir büyük yanlış. Hatta suç.
Ama sizinki daha büyük yanlış..
Çok ayıp.
Egolarınız bu kadar mı baskın.
Sizden korkulur..

benden korkulacak bir şey yok kimsenin eline de verdiğim bir koz yok teyzemin oğlu ile boşanmışlardı o zaman ve bana anlattıkları benim anlattığımdan daha beter şeylerdi hem kocası hem görümcesi hakkında ben direk ona bir şey demedim ima etmiş olabilirim belki çok uzun zaman oldu kızda benim arkadaşım zaten fikir almak için de sormuş olabilirim bazı şeyleri bilemiyorum dedim ya hatırlamıyorum. bunun da egoyla falan alakası yok belirtmek isterim..

kızlar merhaba,

bu sefer sorun kayınvalidem ve görümcem değil teyzemin kızı... konuyu anlatacağım ve fikrinizi almak istiyorum nasıl davranmam gerektiği konusunda.

teyzemin kızıyla aramızda 6 ay var yani benden 6 ay büyük. 17 yaşındayken 1 hafta tanıdığı birine kaçtı ve evlendei Allahtan kayınvalidesi, kayınpederi,eşi çok iyi çıktı hemen kendilerine ait apartmanda bir daire açtılar dayayıp döşediler düğünlerini falan herşeyi yapıldı şanslıydıda bu konuda .ok şükür. sakın yanlış anlaşılmasın çok severim teyze kızımı candır o..
ama sinir olduğum bir mevzu var defalarca da kendisini uyardım.. sürekli telefonda birileriyle konuşur buluşur ki birtanesi de benim yakın arkadaşımın erkek kardeşiydi öğrendiğimde kıyamet kopardım bıraktırdım.
neyse bu arkadaşımın kardeşi mevzusunu bunun abisinin eşiyle paylaştım bir sinirle yıllar önce ama daha yeni değil. teyzemin kızı 3 aydır falan aramıyor arasam telefonlarımı açmıyor dün akşam teyzem bize geldi ortaya çıktı tabi neden aramadığı annem tam bana söyleyecekti sen ... için ... ya bunu dedinmi diye teyzem susturdu... sen karışma onlar kendi aralarında halleder diye annem sustu tabi ama anladım ben ne olduğunu mevzunun.
soruma gelecek olursak ben bunu arayacağım ama ben sinirli bir insanımaşırı derece şimdi telefonu açar ağzıma geleni sayarım kendimi biliyorum ne yapayım arayıp konuşayımmı.. çünkü kendi suçlu olduğunu bildiği için aramaz ve böyle saçma sapan konuşup durur.
fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkürler.

Kocasını acık acık aldatabilen insana siz yardım edemezsiniz. Uğraşmayın.

Edit; eksik okumuşum. Sizin yaptığınız da hafife alınacak sey değil.

Su konudan cıkan hisse; tencere tava herkes bi hava.

Son düzenleme:
Kocasını acık acık aldatabilen insana siz yardım edemezsiniz. Uğraşmayın.

ben uzun zamandır uğraşmıyorum artık.. saatlerce sabahlara kadar konuştum ki o zaman bekar ve aklım bir karış havadayken...
baktım olacak gibi değil bıraktım 2-3 senedir konusu bile açmam bize kalmaya gelir bazen sabaha kadar telefonda konuşur sormam bile banane ama hem suçlu hem güçlü zoruma gidiyor...

ben uzun zamandır uğraşmıyorum artık.. saatlerce sabahlara kadar konuştum ki o zaman bekar ve aklım bir karış havadayken...
baktım olacak gibi değil bıraktım 2-3 senedir konusu bile açmam bize kalmaya gelir bazen sabaha kadar telefonda konuşur sormam bile banane ama hem suçlu hem güçlü zoruma gidiyor...

Ama senin yaptığında yenilir yutulur sey değil. Ne olursa olsun kimseyle paylaşmamalıydın

bence böyle şeylerin başkasına anlatılması hiç hoşdeğil.çok ayıpppppp hımmmm:20:

ben yaptığım yanlışlığın zaten farkındayım ama yıllar önce aklım beş karış havadayken şimdi olsa teyze kızıyla bu muhabbetlere bile girmem bildiğimi gördüğümü belli etmem banane ama ben sadece fikir istiyorum yargı değil...

Görümcesine bilerek mi söylediniz ? Biri sizin açığınızı görümcenize söylese hoşunuza gider miydi ?

Hayat onun hayatı kimsenin karışmaya, aklı vermeye hakkı yok.

Görümcesine bilerek mi söylediniz ? Biri sizin açığınızı görümcenize söylese hoşunuza gider miydi ?

Hayat onun hayatı kimsenin karışmaya, aklı vermeye hakkı yok.

bilerek ve isteyerek ve açık açık söylemedim diyorum anlatamıyorum kimseye.. tabiki benim onun hayatına karışmaya yaptığı yanlışı düzeltmeye hakkım var kardeşim o benim..

Back
X