Attex'in Zayıflama Günlüğü

attex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
246
8
46
Ankara
Birbirimizi Takip etmeye ve kilo vermeye yaza ise Fit bir vücutla girmek istiyorum iradem zayıf benim gibi arkadaşlarla birbirimizi kontrol edelim istiyorum var mı bana katılmak isteyen Güzel hanımLarrrrr :)))

Birbirimizi Takip etmeye ve kilo vermeye yaza ise Fit bir vücutla girmek istiyorum iradem zayıf benim gibi arkadaşlarla birbirimizi kontrol edelim istiyorum var mı bana katılmak isteyen Güzel hanımLarrrrr :)))

Hoşgeldin aramıza ben kesinlikle katılmak istiyorum sana yediklerimizi kontrol etmek hatta bildiğimiz konularda tavsiye almak vermek yardımlaşmak için burdayız değilmi

Hoşgeldin aramıza ben kesinlikle katılmak istiyorum sana yediklerimizi kontrol etmek hatta bildiğimiz konularda tavsiye almak vermek yardımlaşmak için burdayız değilmi

canım benim çok sevindim bir elin nesi var iki elin sesi var demişler birbirlerimizden fikir alışverişi yapar ve birbirimizi kontrol ederek zayıflayabiliriz kaç kilosun boyun ve yaşın kaç ?

canım benim çok sevindim bir elin nesi var iki elin sesi var demişler birbirlerimizden fikir alışverişi yapar ve birbirimizi kontrol ederek zayıflayabiliriz kaç kilosun boyun ve yaşın kaç ?

son rakamları yazayım :) 22.03.2012 tarihi itibari ile
1,55 boy
57.300 gr kilo
33 yaş

Günlükten önce boy ile yaşımda değişme yok
ama kilo 61,300 idi

son rakamları yazayım :) 22.03.2012 tarihi itibari ile
1,55 boy
57.300 gr kilo
33 yaş

Günlükten önce boy ile yaşımda değişme yok
ama kilo 61,300 idi

Nasıl verdin kilonu :) ne kadar vermek istiyorsun :)
Bende 1.50 Boy , 57 kilo 47 ye düşsem yeter :)
ben dün başladım gerçi aksam biraz kaçırdım ama yılmak yok devam ne olursa olsun battı balık yan gitmicek bu kez :)

birbirimizi takip etmeye ve kilo vermeye yaza ise fit bir vücutla girmek istiyorum iradem zayıf benim gibi arkadaşlarla birbirimizi kontrol edelim istiyorum var mı bana katılmak isteyen güzel hanımlarrrrr :)))

canım ben ım hayırlısı olsun gunluğun bende dıyyetteyım uc ay oldu baya cok kılom vardı 85 tım sımdı 72 oldum yavas ve kalıcı olsun ıstıyom vermem gereken daha 10 kılo daha var bende destek olmaya hazırım sızınde desteklerınızı beklıyorum arkadslar daha cok kılo vermem lazım ama cokta kacamaklar yapıyom doğrusu banada bır dur desın

canım hayırlı olsun topiğin,irade ve sabır çok önemli malesef bende ikisi de yokboy170 kilom86 90 dan düştüm bu sefer sanki başaracammm öyle hissediorum hep beraber başaralım yanındayım

tatlım arasıra bende de oluyo ama ben tamamen bitti gitti yapmıyorım devam ediyorum kaçırınca vicdan aazabı çekiyorum tatlım yaa :) ama bırakmıcam bi öğün bi kaçamak için sende bırakma kendini yanlız değilsin :)

canım hayırlı olsun topiğin,irade ve sabır çok önemli malesef bende ikisi de yokboy170 kilom86 90 dan düştüm bu sefer sanki başaracammm öyle hissediorum hep beraber başaralım yanındayım

hoşgeldin aramıza bizlere de anlat canım neler yapıyosun başaramıcak ne var ki şu dünyada herşey azmimize bağlı :)

Canım ben spor sayesinde verdim haftada 4-5 gün spor salonuna gidiyorum tabi birde yediklerime dikkat ediyorum ekmeği kestim. pilav makarna ise sadece 1 yemek kaşığı kadar tüketiyorum bol su yeşil çay hepsi bu :)))))

ay canım ya dunku vıcdan azabım gecmedı hafta sonu oldumu kendımı tutamıyom sankı bugun cok sıskoyum dun yedım dıye bu gun bır saat fazla yapcam sporu baskada care lahana haslyıp suyunu ıcem cok pısmanım dıyetım gıttı cok yabana napsam bılmıyom bugun yenı bır hafta ve yenı bır baslangıc olsun kacamaksız ınsalllah

yeni başlangıçlar felan diye birşey olmasın canım yoksa psikolojik olarak her hafta başı yaparsın bunu ben de öyle oluyordu sporunuda birden artırma yavas yavas hız ver kendine birden hız yapmanın yarardan çok zararı olur ben bim marketten aldığım çayı içiyorum 5in1 poşet çay sende onu iç lahana denedim faydası olmadı bende ama sen bilirsin yine de tatlım yılmak yok :)

Canım ben spor sayesinde verdim haftada 4-5 gün spor salonuna gidiyorum tabi birde yediklerime dikkat ediyorum ekmeği kestim. pilav makarna ise sadece 1 yemek kaşığı kadar tüketiyorum bol su yeşil çay hepsi bu :)))))

Gün içerisinde Max-Min Besin tablonu bizimle paylaşırmısın acaba ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…