Birbirimizi Takip etmeye ve kilo vermeye yaza ise Fit bir vücutla girmek istiyorum iradem zayıf benim gibi arkadaşlarla birbirimizi kontrol edelim istiyorum var mı bana katılmak isteyen Güzel hanımLarrrrr :)))
Hoşgeldin aramıza ben kesinlikle katılmak istiyorum sana yediklerimizi kontrol etmek hatta bildiğimiz konularda tavsiye almak vermek yardımlaşmak için burdayız değilmi
canım benim çok sevindim bir elin nesi var iki elin sesi var demişler birbirlerimizden fikir alışverişi yapar ve birbirimizi kontrol ederek zayıflayabiliriz kaç kilosun boyun ve yaşın kaç ?
son rakamları yazayım :) 22.03.2012 tarihi itibari ile
1,55 boy
57.300 gr kilo
33 yaş
Günlükten önce boy ile yaşımda değişme yok
ama kilo 61,300 idi
bene geldim bir 10 kilocukta benim vermem lazım
ben 5 kilo verdim bileee :))
Evet Güzel bayan nasıl verdin bize de Tüyocuk ver yahu yağlardan sıyrılalım
birbirimizi takip etmeye ve kilo vermeye yaza ise fit bir vücutla girmek istiyorum iradem zayıf benim gibi arkadaşlarla birbirimizi kontrol edelim istiyorum var mı bana katılmak isteyen güzel hanımlarrrrr :)))
canım ben ım hayırlısı olsun gunluğun bende dıyyetteyım uc ay oldu baya cok kılom vardı 85 tım sımdı 72 oldum yavas ve kalıcı olsun ıstıyom vermem gereken daha 10 kılo daha var bende destek olmaya hazırım sızınde desteklerınızı beklıyorum arkadslar daha cok kılo vermem lazım ama cokta kacamaklar yapıyom doğrusu banada bır dur desın
canım hayırlı olsun topiğin,irade ve sabır çok önemli malesef bende ikisi de yokboy170 kilom86 90 dan düştüm bu sefer sanki başaracammm öyle hissediorum hep beraber başaralım yanındayım
[/Qhoşgeldin aramıza bizlere de anlat canım neler yapıyosun başaramıcak ne var ki şu dünyada herşey azmimize bağlı :) UOTE] hoşbulduk canım sadece akşam yemeklerine dikkat ediyorum mutlaka salata ve yoğurt var .şekeri kestim çoknadir bazen unutup şekerli türk kahvesi içiyorumm bayılırım türk kahvesine bol su yeşil çayy ekmek her öğünde 1 olmak üzere toplam 3 dilim birde bu gün spora başladım sabah 20 dk şu ender saraçnın 10 hareketini yaptım iş çıkışı yürümeye karar verdim .23 nisanda ailemin yanına gidecem herkes beni farklı görsün istiyorumm.çünkü her gittiğimde muhakkak aaaaa çok kilo almışsın diye yorum yapılırbirde buraya düzenli girdiğim zamam motivsyonum düşmüyor öyle hissediyorumm hırslıyımmm heytttt kim tutar beni şuan 86 yım en az 83 ü görmek istiyorum 23 nisana başka neler yapabilirim varmı fikri olan?şimdi yeni yeni anlıyorum daha yaşım 28 ben kendime ne yapmışım 90 olacak kadarr
Nasıl verdin kilonu :) ne kadar vermek istiyorsun :)
Bende 1.50 Boy , 57 kilo 47 ye düşsem yeter :)
ben dün başladım gerçi aksam biraz kaçırdım ama yılmak yok devam ne olursa olsun battı balık yan gitmicek bu kez :)
tatlım arasıra bende de oluyo ama ben tamamen bitti gitti yapmıyorım devam ediyorum kaçırınca vicdan aazabı çekiyorum tatlım yaa :) ama bırakmıcam bi öğün bi kaçamak için sende bırakma kendini yanlız değilsin :)
[/Qhoşgeldin aramıza bizlere de anlat canım neler yapıyosun başaramıcak ne var ki şu dünyada herşey azmimize bağlı :) UOTE] hoşbulduk canım sadece akşam yemeklerine dikkat ediyorum mutlaka salata ve yoğurt var .şekeri kestim çoknadir bazen unutup şekerli türk kahvesi içiyorumm bayılırım türk kahvesine bol su yeşil çayy ekmek her öğünde 1 olmak üzere toplam 3 dilim birde bu gün spora başladım sabah 20 dk şu ender saraçnın 10 hareketini yaptım iş çıkışı yürümeye karar verdim .23 nisanda ailemin yanına gidecem herkes beni farklı görsün istiyorumm.çünkü her gittiğimde muhakkak aaaaa çok kilo almışsın diye yorum yapılırbirde buraya düzenli girdiğim zamam motivsyonum düşmüyor öyle hissediyorumm hırslıyımmm heytttt kim tutar beni şuan 86 yım en az 83 ü görmek istiyorum 23 nisana başka neler yapabilirim varmı fikri olan?şimdi yeni yeni anlıyorum daha yaşım 28 ben kendime ne yapmışım 90 olacak kadarr
Canım öncelikle birden veremezsin kendini aç bırakmıcak şekilde kendini ayarla sonucta seni senden fazla kimse bilemez bol hareket yap üşenme evde dahi tv izlerken at kumandayı elinden kendin kalk tvden değiştir bulasık felan mümkün olduğunca kendinizi makinalara bağlamayın hani yetiştiremezsin yaparsın eyvallah onun dışında kendin çabala yemeklerini birden kısma ben arastırdım sadece kas dokusunda erime oluyormus giden kilo değil sağlıklı bir şekilde vermeye çalışıyoruz hep birlikte aksam yemeğini azalt mümkünse 6ya kadar bitir yemek işini bende mümkün değil o yüzden salata yiyorum sebze. ama ette ye yağ var diye yememizlik yapma siyah veya beyaz fark etmez sonucta herseyden vitamin almalıyız spor yapman güzel olur ahh bende düzenli yapabilsem :) 3 kilo verirsin benim 2 ay içinde hedefim 10 kilo sende bende birbirimizi kontrol edelim öğlen neler yedin ?
ay canım ya dunku vıcdan azabım gecmedı hafta sonu oldumu kendımı tutamıyom sankı bugun cok sıskoyum dun yedım dıye bu gun bır saat fazla yapcam sporu baskada care lahana haslyıp suyunu ıcem cok pısmanım dıyetım gıttı cok yabana napsam bılmıyom bugun yenı bır hafta ve yenı bır baslangıc olsun kacamaksız ınsalllah
Canım ben spor sayesinde verdim haftada 4-5 gün spor salonuna gidiyorum tabi birde yediklerime dikkat ediyorum ekmeği kestim. pilav makarna ise sadece 1 yemek kaşığı kadar tüketiyorum bol su yeşil çay hepsi bu :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?