hoşbulduk canım cuma günü itibariyle diyete başladım diyetisyene gitim 10 kilo fazlam varmış ve ben hayatımda ilk defa diyete başladım cünkü lisedeyken cocukken cok zayıfdım evlenip cocuk dogurunca kaldı kilolar dogum kilolarım kolay kilo almam ama kolayda veremem günde 1 saat yürüyüş yapıyom elimden geldi kadar evde egzersiz yapmaya çalışıyom 2 litre su iciyom aktardan karışım bitki cayı aldım günde 3 bardak ondan içiyom cay kahve hayatımda hiç yoktu cola vardı onuda cıkardım bakalım kaç ayda idal kiloma ulaşacam hepimize kolay gelsin
Sevindim cnım diyetisyen ne gibi önerilerde bulundu kaç yaşındasın ? KArışımda neler var faydası olup olmadığını hissettin mi :) bende 2.5 lt su içtim sabah beri :)) bugün ilki başardım :)
devlet hastanesinin diyetisyenine gitim kadın boya kiloya baktı idal olmam gerekeni söyledi günde 1600 kalori almam gerekiyomuş klasik bi yazı verdi gönderdi ben kendim elimden geleni yapmaya çalışıyom bitki cayında aktar söyledi am tam içindekiler aklımda kalmadı biberiye yeşil cay mısır püskülü nar cicegi bi kaçtane daha var ama unutum bitince üstüne yazdıracam ayda 3,5 kilo verirsin yemeklerden 20 dakika önce iç dedi bakalım cumadan beri içiyom ay sonu bakacaz yaşım 25 ankaradayım 2.5 yaşında oglum var sanada maşallah öglene kadar 2,5 lt su içmişsin akşam 3 gecer
bende 21 yaşındayım ve ankaradayım hangi hast gittin ben geçen yıl gazi ünv hast gittim fakat hiç bir yararı olmadı o yüzden şimdi kendim yapıyorum mısır püskülünü sürekli kullanmanı tavsiye etmem benim babam onu böbrek taşı için kullandı söktü attı fakat fazla içince de rahatsızlık verdi inş :geçer valla çabam o yönde işyerindeyim wcden çıkamıyorum sürekli idrarım geliyo söylemesi ayıptır :)
cok su içince öyle oluyo canımben atatürk hastanesine gitmiştim birde bana diyet yazan kadını görmelisin nasıl şişman onu öyle görünce bana inandırıcı gelmedi yaşın daha küçük sen daha cabuk verirsin birde benim oglum var ona mecbur normal yemekler yapıyo kendime diyet nasıl zor geliyo yememek
Hahaha güldüm şimdi eğitiminden hiç mi nasibini almamış terzi söküğünü dikemez diye boşa dememişler canım ya :) çocuk hareketli ise onla kilo vermen daha kolay ben ofis ortamında çalıştım için hareketim kısıtlı inş bakalım benide anne iyi besliyo kıyamıyozayıflamışsın bırak diyeti deyip duruyor :))
harektli ama vucut alştı galiba gitmiyo kilolar benim annem tam tersi kızım biraz zayıfla diyo kendisi zayıf oldugundan galiba
aynen bende o yüzden kaydoldum canım insan tek başına çok zorlanıyor böyle inşallah motivasyonumuz yükselir kurtuluruz kilolardanBizlerinde amacı o birbirimizden moral almak hoşgeldin canım :)
aynen bende o yüzden kaydoldum canım insan tek başına çok zorlanıyor böyle inşallah motivasyonumuz yükselir kurtuluruz kilolardan
canım benım aksama neyesem demıssın ama dıyetteyız dıye az sey olcak ve haslama olması taraftarıyım tuzsuz ve yağsız lımonlu brokllı karnıbahar patlıcan salatası lahana kavuruyom ot turlerı haslıyomozellıkle kabak bıber ve patetes bır olmak uzere haslayıp yıyom lımonlayıp ben elımden geldığince aksamları bunları yıyom bırde yanında bır kase lyt yoğurt mutlaka yıyom bosuna gıtmedı kılolar benden aksamları ac sefıl gecırıyom ama sabah ve oğlen de perensesler gıbı cunku kahvaltımı hıc değistıremedım beyaz ekmeği kestım cavdar ve kepeğe dondum öğlenler hemen hemen her gun olmasada turk kahvesı cukulatam var top kek neskahvem var onları bırakamadım ama uc aydır aradada yıyom haftada bes gun falan aslında bırde kol hareketı sormussunuz bılgılerımıde paylasayım canım spor lastıklerı varya yoksa normal lastıkte olur ayakta dık duruyon topuk kısmına yerlestırıyon lastıği arkandan tutp omuzundan yukarı cek uc set bır klo uc set otekı kol cok faydası oluyo sporda bunu mutlaka yapıyoz haftada uc kere falan tavsıye ederım canımacıktım akşama ne yesem kızlar güzel fikirlerinizi bekliyorum -,-
arada olur öyle ya zaten çok katı kurallar koymamalısın kendine çünkü eğer bir şeyi asla bunu yemeyeceğim vs dediğinde yoksunluk sendromuna giriyormuşsun ve onu çok daha fazla yemek istiyormuşsun.zaten benim hep öyle olur diyete başladığımda normalde yediğimden daha fazla şey canım isterTek çok zor canım yaabende bugün diyetimi biraz uçurdum :|
canım benım aksama neyesem demıssın ama dıyetteyız dıye az sey olcak ve haslama olması taraftarıyım tuzsuz ve yağsız lımonlu brokllı karnıbahar patlıcan salatası lahana kavuruyom ot turlerı haslıyomozellıkle kabak bıber ve patetes bır olmak uzere haslayıp yıyom lımonlayıp ben elımden geldığince aksamları bunları yıyom bırde yanında bır kase lyt yoğurt mutlaka yıyom bosuna gıtmedı kılolar benden aksamları ac sefıl gecırıyom ama sabah ve oğlen de perensesler gıbı cunku kahvaltımı hıc değistıremedım beyaz ekmeği kestım cavdar ve kepeğe dondum öğlenler hemen hemen her gun olmasada turk kahvesı cukulatam var top kek neskahvem var onları bırakamadım ama uc aydır aradada yıyom haftada bes gun falan aslında bırde kol hareketı sormussunuz bılgılerımıde paylasayım canım spor lastıklerı varya yoksa normal lastıkte olur ayakta dık duruyon topuk kısmına yerlestırıyon lastıği arkandan tutp omuzundan yukarı cek uc set bır klo uc set otekı kol cok faydası oluyo sporda bunu mutlaka yapıyoz haftada uc kere falan tavsıye ederım canım
arada olur öyle ya zaten çok katı kurallar koymamalısın kendine çünkü eğer bir şeyi asla bunu yemeyeceğim vs dediğinde yoksunluk sendromuna giriyormuşsun ve onu çok daha fazla yemek istiyormuşsun.zaten benim hep öyle olur diyete başladığımda normalde yediğimden daha fazla şey canım istertüm diyetlerimde başarısız olmamı buna bağlıyorum şimdi diyorum ki her şeyi yiyebilirim ölçüsünü kaçırmadan,dengeli bir şekilde.bu sefer işe yarar inşallah
kızlar sıze tavsıyem plates ben kurban bayramından once bı kılo aldım sormayın normalde 49 kılo ıle gezn ben tam 60 kılo oldum bırden aldım hıc bı kıyafetıme gıremıyordum rejım yapsma hayatta beceremmkı ben gecenın 4 dunde kalkıp hamur ısı yıyen bı ınsanımkı ozmna nasıl almadımı bılmıorum velhasıl bayramda kıyafet almaya gıtım deıdm bı pantalon alım elıme ıkı adet aldım kabıne grııdm 38 olana deıl totom bacagım dahı gırmedı sonra dıerını aldım elıme 44 beden olanı bı gıydım ıcıne gırdım ben bu sekıl dekı gıbı ayna karsısnda kaldım bayramdan sonra ılk ısım spordu ama hava soguk karlı oluncada evde tıkalı kaldım devam ettım tabı yemeye amam oyle yemedım bol kuru gıda tuketım sebze hastasıyımdır bol sbeze yedım bıgun aklıma plates geldı sabah erken uyanıorum ama evın ısı bıtermı bırde cocuk olunca esıme neten ındırdım ebru sallının platesını sabhları baslaıdm yapmaya tam 5 kılo vermsıdımkı ben o sevıncle platesı bırakdım azcıkda olsa yıne ıkı kılocuk aldım 57 oldum amam karrlıyım devam edıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?