Attex'in Zayıflama Günlüğü

inşallah canım benimmmm beraber veririz sen kaç kiloydun bu arada ?sabah peynir zeytin yeşillk1 dilim tam buğday ekmeği kahvaltım 7:30du ara yani11 gibi şekersiz sütlü kahve saat13:00 öğle mercimek çorba 2 kaşık prinçpilavı üzerinde birazcık et,birde iş yerinde sütlü tatlı yapmışlar 1 çatal yedimm saat16:00 1ekşi elma, saat 18:00 kendime patlıcan salatası yaptım 1 dilim ekmek 1kase yoğurt nasılım canımmm bu arada çok sıkmıyorum meyvemi sütümü yoğurdumu yiyorumben ekmek ve şekerden kıstım ha birde 2 bardak yeşil çay gün içinde

slm hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum cuma gününden beri diyeteyim boy 169 kilo 75

tebrikler bence çok başarılı bir diyet olmuş devamı da gelir inşallah :)) benimde 14 kilo falan vermem gerek bunları görünce kiloları verebileceğime inanıyorum keyfim yerine geliyor

Vericez canımmm Öncelikle olumlu düşünüyoruz :) Bizim verenlerden ne eksiğimiz var :) Günde üç bardağa kadar içebilirsin yeşil çayı 3 ten fazlası zararlıymış ekmeğini kepekli yiyebilirsin kalori almazsın yediklerinin ve içtiklerinin notunu tutmayı unutma :) en az 2.5 lt su içmelisin :) Dün ben hep wc bekledim kalorilileride tadımlık ye dün yaptığın gibi :) boyle boyle vercez benim 10 kilo vermem lazım 57-47 olcam allahın izniyle boyum 1.50 canım :)

slm hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum cuma gününden beri diyeteyim boy 169 kilo 75

hoşgeldin canım aramıza neler yapıyosun diyetinde anlat bize bizlerin yaptıklarından bi-kaç tüyo verelim bizlerde sana amacımız topiğimde destek olmak ve birbirizimize neler yaptığımız hakkında soru-öneri- cevap seklinde sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz katılım için tskler :)

tebrikler bence çok başarılı bir diyet olmuş devamı da gelir inşallah :)) benimde 14 kilo falan vermem gerek bunları görünce kiloları verebileceğime inanıyorum keyfim yerine geliyor

Bizlerinde amacı o birbirimizden moral almak hoşgeldin canım :)

bende bu yola 10 kilo vermek için çıktım canım geriye 6 kilom kaldı istersen başarırsın

benim boy 169
kilo 66 idi
56 olmak istiyorum
61.8 im

Tebrik ederim bitmiş bile senin ben daha yolun başındayım ne kadar sürede verdin canım :)

canım 12 nisanda 1 ay olucak 4.2 kilo vermişim daha 1 ay bile olmamış yani istedikten sonra çok kolay veriyorsun kafada bitirmek lazım

canım 12 nisanda 1 ay olucak 4.2 kilo vermişim daha 1 ay bile olmamış yani istedikten sonra çok kolay veriyorsun kafada bitirmek lazım

harikulade nasıl başardın bigünde neler yaptın neler yiyip içiyosun sürekli aynı şeyleri mi yapıyosun spor var mı peki cevaplarını merakla bekliyorum canım benim :)

harikulade nasıl başardın bigünde neler yaptın neler yiyip içiyosun sürekli aynı şeyleri mi yapıyosun spor var mı peki cevaplarını merakla bekliyorum canım benim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/511146-7-gunluk-diyet-topigim.html
bak canım bu benim diyet topiğm kalori hesaplıyorum ben her gün 800 1000 kalori almaya çalışıyorum cozuttuğum zamanlarda oldu ama kendimi toplayıp başa döndüm bazen kahvaltıda sadece çorba yedim bazende peynir 1 dilim ekmek salatalık falan
öğle çok karışı ya yemek yada yerine portakal yada süt yanına bişiler karışık menüm çok akşamda annem ne yaptıysa az miktarda tüketiyorum günde maksimum 1 dilim ekmek yiyorum bazen hiç yemediğimde olmuş olabilir böyle işte canım spor derse 1.5 hafta basen kalça hareketleri yaptım bu süreçte sonra bıraktım şimdi her gün basen için yana açma hareketi var her bacak için 100 yada 150 adet yapıyorum o kadar çok su içmem ama günde en az 1 bardak lipton form tüketirim

12 Mart sanırım :)

12 martta başlamışım evet canım 12 nisanda da 1 ay olucak

Canım benim kilo sorunu göbekte malesef mekik yapamıyorum benimkide seninkine benzer aksam işten eve gidince annem ne yapıosa az miktarda onu yiyorum öğlen de işte çıkan yemeklerden yarım porsiyon başlamadan ölçülmedim de spor yapmıyorum bi kaç hareket yapıyorum faydası varmı bilmiyorum bende 5in1 çay içiyorum bakalım ne olacak ama göbeğim inmeye başladı sanırım açlıktan aslında aç kalmak sayılmaz yapıtığım ama önceden böyle yemedim için tuhaf geliyo anlarsınız zaten benm durumu:)

tabiki canım ohooo o yediklerimiz ile diyette yediklerimiz arasında çok fark var benim midem sırtıma yapımış durumda bende de dengesizlik off kalça yokmu bu kalça sinir ediyo beni diyete başlayalı 2 cm incelmişim ama buda çok güzel bir şey:26: yap canım boş durma en azından 1 hareket yapsamda kar diye düşünüyorum bende

başladığımda şuan
bacak 60 59
bel 72 70
kalça 103 101

buna da şükür

Aynen canım bende merdiven inip çıktım dün 200ü felan geçimiştir basamak sayısı hergün aynı şeyi yapamıyorum ben ya farklı farklı yapıyorum kol pazu denen kısmımda kalın benim onunla ilgili ne tür hareket yapabilirim bi fikrin var mı canım :)))

o bölgeyi çalışmaktır lazım sanırım canım pek bir şey bilmiyorum:26:

hoşbulduk canım cuma günü itibariyle diyete başladım diyetisyene gitim 10 kilo fazlam varmış ve ben hayatımda ilk defa diyete başladım cünkü lisedeyken cocukken cok zayıfdım evlenip cocuk dogurunca kaldı kilolar dogum kilolarım kolay kilo almam ama kolayda veremem günde 1 saat yürüyüş yapıyom elimden geldi kadar evde egzersiz yapmaya çalışıyom 2 litre su iciyom aktardan karışım bitki cayı aldım günde 3 bardak ondan içiyom cay kahve hayatımda hiç yoktu cola vardı onuda cıkardım bakalım kaç ayda idal kiloma ulaşacam hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…