sağolun kızlar hepimiz mutlu mesut bide doğuma yakın bi sayfa açar takıp ederiz bebişlerimizi inşallah yarında bana iğnesiz bi gün bugun 4 tane iğne oldum gerçi dünün acısını bugunden çıkardım esila canım sanada kolay gelsin umarım bol bol en kalitelisinden çıkar yumoşlarınopuyorumnanaktan
kızlar bu gece çatlatma iğnemi vuruyorum dua edin herşey yoluna girsin sonra bi iki gün annemde kalıcam nete de giremicem sıkıcı olucak biraz ama napalım
canım güzel temennin için çok saol. inş. hepimizin öyle olur. sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarız....
beni şimdide yeni verilecek iğne falan var mı onun telaşı sardı.....kafamçokkarıştı
slm bende hş klinikde uzun protokolle başladım şimdi lucrın yapıyorum 3 agustos gibide işlem yapılacak inşallah.allah herkesin yardımcısı olsun gönlüne göre versin.
canım inşallah tedavin başarılı olur bebeğine kavuşursun bir an önce, hakan bey sanada histeroskopi yaptı mı herkese yaptığını duyduğum için oraya gitmekten vazgeçmiştim de o yüzden sordum.. erkek faktötünde dahi istiyormuş sizin sorun ne idi acaba? Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?