Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

canım bende hş deyim
ben çok korkağım sabah 8 de ordaydık. 8.30 da idi opu
sonra malum yere yatırdılar. koluma serum taktılar. konuşuren uyumuşum. hiç ağrı sızı duymadım. kolaydı yani. ama uyanınca ve şimdi adet ağrısı gibi sızım var. ağrı kesici alacak derecede değil ama.
hayatım ne ameliyat olacak ya. sen uyurken eşde o saatlerde tv odasında oluyor. kendini zorlasın biraz.ameliyat kolay mı?sizn ilkmiydi?

esila özelde gördüm bende sana msj attım.o yüzden özellikle sordum.eşimin psikolojisi tamamen değişti evet bizim ilk denememiz ve umarım başarıyla sonuçlanırda son olur.onu ikna edemiyorum bir türlü tesa ameliyatı olacakmış zaten daha önceki sperm testlerinide evde yapıp götümüştü.fobi sanırım ne yapcaz bilmiyorum daha hakan hocayala paylaşmadık bu sorunu.20sinde randevum var o zaman söylicez bakalım ne diyecek belki evde yapıp getirmemize izin verirler

evde de olabilir canım. ordan steril kap alırsınız. ama bildiğim belli bi süryi geçmemesi. eviniz yakındır umarım. erkekler değişik varlıklar nerde ne düşünecekleri belli olmuyor. biz bıu kadar acı iğne ve ilaca katklanırken onları sperm vermek neden geriyor anlayabilmiş değilim.....

canım yarın inşallah toplanacak olan yumurtaların çoook kaliteli olur transferden sonra iğne olarak eğer verirlerse kan sulandırıcı pıhtılaşmayı önleyici iğneler oluyor dualrım seninle :Saruboceq:

güzel dileklerin için saol gülencim. 12 adet toplanmış. bakalım kaliteleri nasıl olacak. dr önemli olan sayı değil kalitesi dedi ama bana az gibi geldi ne bileyim....CADIARZUCADIARZU
hayatım bana bi sürü hap bi bant bi jel ve birde malesef iğne verdiler. progesteron içeriyor...offff iğnelerden ne zaman kurtulacam ya.....

esilacım hadi biri bitti kurtuldun yarında darısı benim başıma acayip gerginim bide kalp sorunu var bende ilaç almak istemiyorum ama alıcam sanırım inşallah çok çok kalitelidir mıknatıs gibi çeker yumoşların spermleri ama verdiğin bu iğne ve çeşitli ilaç haberleri beni hiç memnun etmedi şimdimafoldumben yarın benim opu işlemi 10 00 da ama beni 8 de çağırdılar napıcaklarsa 2 saat önceden sinir oldum ama umarım değicek umutluyum ben çok yaa olumsuz düşünmek istemiyorum

evden sperm götürmek pek sağlıklı değil arkadaslar biliyosunuz sıvalaşma süresi filan ölçülüyo ve eğer spermde sayı haraketlilik gibi bi durum varsa etkilenebiliyor en fazla 5 dk içinde hastaneye götürmeniz gerekiyo şu kocalarda bi alem kapanıolar odaya yok efendim stresli bi bi kere muayene olurken görseler napıcaklar iğneler ilaçlar desen cabası önüne gelene yat koltuğa göster iğrenç bi durum hele o ultrasondan nefret ediyorum hiç konuşmaya hakları yok ne geliosa kadınların başına geliyo valla bide yok hastaneye gitmeleri progrramla maddi kısmını programla herşey bizim üstümüzde bu kadarda armut piş ağzıma düş olmaz ki canım

yumurta toplama işlemi yapılmış arkadaşlar biraz daha açıklayıcı anlatabilirlermi, bende ağustos ayında tedaviye başlıycam ama korkuyorum, genel anestezide yaptırmak istemiyorum, local anestesiyle yumurta toplatan oldumu arkadaşlar..birde tedaviye gelmeden önceki ay doğum kontrol hapı kullan dedi drum bana, kullanmak şartmı sizlerde kullandınızmı

selam kızlar
bugün yumoşlarım toplandı.. valla işlem sırasında bişi anlamadım ama şimdi sızı şeklinde ağrılarım var...

canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim ne güzel işin en heyecanlı bölümüne giriş yapmışsın inş. hamiş haberlerini sağlıcakla alırsın

selam kıslar yarın sabah doktora gıdıyorum çok kotu grıp oldum ılac da ıcmeye korkuyorum sprey kullandıgım ıcın bakalım doktorum ne dıcek

canım işin zor kısmını attlatın hayırısıyla darısı başımıza inşallah yumoşların çok iyi canım sayısından çok kalitesi önemli abnt bana hiç vermemişlerdi sanırım yin vermiyecekler ne için o bant merak ettim bir de bana progestron iğne yerine jel verecek öyle yazmıştı daha önceden tabi bir de benim kan sulandırıcı iğnem var pıhtılaşmayla ilgili
yarın ararlar seni klinikten hebrlerini bekliyorum canım dualarım seninle :Saruboceq:
aaaa birde herhalde benim çatlama iğnemde çarşamba hayırlısı olsun bakalım

canım yumurta toplanması işlemimde korkulacak bi durum yok en iyisi genel anestezi en azından hiçbirşeyin farkında değilsin local anestezide nede olsa uyanık olduğun için tedirginlik yaşayıp işlemi zorlaştırabilirsin belki.doğum kontrol hapı konusundada bana uzun protokol uygulanmıştı o yüzden kullanmıştım bende.

Genel aneztesi mantıklı ama ne bilim ya anestezi almaya korkuyorum ben, aort yetmezliği var bende drum bunu tedavi olacağın dra söyle dedi,bakalım söylerim artık ona göre karar verirler artık, doğum kontrol hapına gelince ben düzensiz oluyorum sanırım o yüzden verdi diye düşünüyorum, o ay düzenli olsn diye, aslına bakarsan hiç kullanmadım şimdiye kadar, hap bittikten kaç gün içinde hasta olunuyor ona göre randevumu alıyım diyorum, klomen kullanıyordum kaç aydır onu kullanınca saat gibikaydirigubbakcemile3 bu ayda diyorum dru dinlemeyip doğum kontrol yerine onumu kullansam acabaCADIARZU

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
bende ağustos ayında dondurulmuş yumurtalarımı transfer ettireceğim.umarım tutar ve bu sefer doğurmayı başarabilirim..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…