Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

canım insan ister istemez stres oluyor hele ki nasıl bişi olduğunu bilmiyorsan. ben damar yolu açılana jadar çok tedirgindim. saolsun anestezi uzmanı beni baya rahatlattı.sonra bi güzel uyumuşum. yatagımda üstümde yorganla uyandım. çok rahatlamıştım.
benide 8 de çağırdılar ama 8.30 da idi opu işlemi.
hayatım inş kolay geçer ve bi sürü kaliteli yumoşun toplanır.
her doktor bu kadar ilaç ve iğne vermiyor.ayrıca progesteron iğnesi vurulurken hiç acımıyor ama sonrasında biraz ağrı oluyor.:1hug:

ahh canım ne güzel anlatmışsın ya. cidden öyle. olan kadına oluyor. benim doktorum başta birde yaralama diye bişi yaptı bebeklerin tutunması kolay olsun diye. ayy iğrenç bişeydi ya...ama allahtan eşim anlayışlı davranıyor. yoksa eminim çok kavga ederdik(
klava:

hayatım inan tedirgin olma. hatta ben eşime ben yaptırabiliyorsam herkes yaptırır diyorum. çünkü gerçekten aşırı korkan bi insanım.senin ilk mi olacak?
ilk bölüm göbekten iğneler. incecik iğne elbette girerken hissediyorsun ama acısı çok sürmüyor. hatta bazı arkadaşların hiç acımıyormuş.
ikinci aşama yumuoşların toplanması kesinlikle anestezi alın derim. siz sadece uzanıyorsunuz. bacaklarınızı bile onlar koyuyor sanırım uyuyunca. sonrada gözlerinizi yatakta açıyorsunuz. sonrasında çay ve sandviç getirmişler.
transferden korkuyorum şimdi. umarım oda kolay geçer.
benim ki kısa protokol idi. o yüzden d. kontron hapı kullanmadım.drun dediyse kullan bence..kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim ne güzel işin en heyecanlı bölümüne giriş yapmışsın inş. hamiş haberlerini sağlıcakla alırsın

canım güzel dileklerin için saol. inş. hep beraber bebiş haberleri alacaz..arkadaşın dediği gibi çatır çatır da doğumlar yapalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

esila ağrı durumundan bahsedermisin canım biraz ne alemdesin bide ne kadar tuttular hastanede
canım ağrım gün içinde hafif adet ağrısı daha doğrusu sızısı gibi oldu. öyle çok ağrı olmuyor. yanlız hızlı hareket edemiyorsun ani hareketlerde karnımın alt tarafı acoyor gibi. yada psikolojik olabilir.hastaneden 10 gibi çıktım. yani 8 de ordaydım. sonrasında ama ilaçları anlattı hemşire. eşim kan verdi ve para işini falan hallettik yani çok yatmadım ben sanırım..kendini iyi hissettiğinde kalkabilirsin dediler. bende hemen kalktım. hastane odalarını sevmem çünkü ne kadar temiz ve güzel olursa olsun:)
allah yardımcın olsun inş. kolay geçer

aa canım seninde az kaldı. hadi hayırlısı. hayırlısıyla şu mübarek aylarda inş. bebişlerimiz bizimle olur tüm isteyenlerle beraber.
canım bant östrojen içeriyor sanırım. haftada bir değiştirecekmişim. kalçalarına yapıştır dediler.bi tane jelim var oda progesteron içeriyor.içeri sıkıyorsun. iğne zaten progesteron iğnesi.bunlar rahmi bebeğe hazırlıyor sanırım. estrofem ve coraspin var. birde üç gün içip bırakacağım iki ilaç daha var...bi sürü ilaç yani hormon...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kizlarrrrrrrrrrrrr slm nerdesinizzzz cakisiyorum ve yoruluyorum oyuzden fazla kalamiyorummm ama dr stres yasak dedi benim iste cok streslii yaaaaaaaaaaaa ay adet olsamdaaaa bende rahatlasamm

zemuszemuszemuszemuskizlar 2 ci tedavime start verdim ve dondurulmuslarlaa bakalimm ins hayirlisiylaa sonucumuz guzel olurr busefer olacak diye bir his kemiriyor ve agustos baslarinda transferim olacak buyuk bir ihtimalle 7 tane dondurulmus yavrum ins rahat cozulurlerde annelerine bir mucize gerceklestirirlerrr benim gibi varmiiiiii besmeleyle basladimmmmmm bismillahirrahmanirrahim yolumuzu acik ett rabbimmmmmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: istegimiz buuuu rabbimmmm
ozel not: kizlar asla moralimizi bozmayacagiz ve hep olacak gozuyle bakacagiz nitekim sonunda istemedigi haberi alirsaniz durmak yok yola devam
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."

ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle

anne adaylari== deneme== ________ hastane.merkez === ___________test gun
1 )-sabriya -____-_____2 __ _______ avrupasafak _-_______________ağustos
2 )cingis.pembesi_____2 ______ -______________________________ağustos
3-)sarimelekA&B______1 __ ___-___ smyrna____ __________________ağustos
4) naz1982___________1__ ________ amerikan hastanesi_____________ağustos
5) bluesuu____________3 _________ acibadem hastanesi____________ağustos
6) babylove____________1_________ umut tup merkez______________ağustos
7)fical________________3_________ medicana_________ ___ _______ağustos
8)katremelek___________2________ alman hastanesi______________ ağustos
9)siber_______________2________ _genarttupmerk_____ _________-ağustos
10)budebe___________2___________ acıbadem__________ _______ ağustos
11)nil1971_____________7ci micro__- -_________________________ağustos
12)alyadora_________-__1__________ gurganklınık________________ağustos
13)gulen_06____________?__________ anatolia merkezde__________ ağustos
14)elen77______________2__________umut tup__________-_______ agustos
15)gorken_____________?___________smyrna__________ _________ _agustos
16)sweetwitchy__________3_____ _alman hastanesi_______________agustos
17)pinkrose_____________5_________acibadem________ ________ --agustos isn
18)dilberimk____________2__________ankara tup mer_____________ _agustos
19)hana________________3__________umuttup mer_______________ agustos
20)geranimo____________1__________ alman hastanesi___________ ağustos
21)esila@mısra__________1___________________________________ agustos
22)yeterb_______________2______________________________________agustos
23)dorukk______________?___________istanbul tupmerk______________agustos
25)wishes______________?_______________________________________agustos
26)rehberiniz____________________________________________________agustos veya eylul
27)mavioje_____________1________-memorlial hast__________________agustos veya eylul
28)ozkan_ay___________?__________________________)_____________agustos

ins bu listede Hamile olmayan kalmazzzzz catir catirda dogururuz :ecrin_bebek::CüvCüv: SON LISTEMIZ KIZLARR listeyi tekrarlayalim da gonlumuz acilsin

kizlarr 30 kisiye az kaldiii AY BEN COK HEYCANLIYIM DIGER TRANSFERIMDE BUKADAR HEYCANLANMADIMM INS BUSEFERRR BURDA COGU KISININ YUZU GULECEK OYUZDEN HEYCANLIYIMM

kizlarrrrrrrrrrrrr slm nerdesinizzzz cakisiyorum ve yoruluyorum oyuzden fazla kalamiyorummm ama dr stres yasak dedi benim iste cok streslii yaaaaaaaaaaaa ay adet olsamdaaaa bende rahatlasamm

canım hoşgeldin.... izin alabiliyorsan almaya çalış ben rapor aldım valla. benimişte çok stresli ve iş arkadaşlarımda çok gıcık. o yüzden stres olamyım dedim...

canim burada transfer islemi cok kolayyy emin ol hatta dr bana transfer edilen bebislerimin ultrason resimlerini vermisti ona bakarken hem agladim hem dua etmistim oan zaten transfer agrisi olsada duymuyorsunn ama olmadii rabbim ozaman nasir etmemistii asil siziiii cok zor bekleyen surec bekleme sureciii iste orasi insani mahfediyorr

canım hoşgeldin.... izin alabiliyorsan almaya çalış ben rapor aldım valla. benimişte çok stresli ve iş arkadaşlarımda çok gıcık. o yüzden stres olamyım dedim...

canim is kendi isimiz ama bana ihtiyac var ne yapacagim bilmiyorum suan calismamda sorun yok galiba ama transferden sonra zaten calismam

kizlar birde bugun aktarcidan fulya yapragi aldim benim kanallar kapali oldugu icin aciyormuss bakalim denicem transferden once iyi olr kanallarimi acsinda bebek rahat tutunsunn

hayatım kanallar tıkalı mı senin?laparoskopi falan oldun mu?
ayy bekleme süreci kolay gibi geliyor ama dediğin gibidr tabi ki sen tecrübelisin.

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 tane başarısız aşılama denemem oldu şimdi ağustosta tüp bebek denicez ama çok korkuyorum ya olmazsa diye benim içinde dua edin lütfen

esila teşekkür ederim valla rahatladım biraz umarım benimkide ole kolay gecer ya bakalım artık hayırlısı çok pis gerildim yalnız ben yaa

hayatım kanallar tıkalı mı senin?laparoskopi falan oldun mu?
ayy bekleme süreci kolay gibi geliyor ama dediğin gibidr tabi ki sen tecrübelisin.

DR AMELIYATA gerek yok dedı ayrıcaa tecrubelıyım ama hernekadarda olsa heycanlıyım ama bana bunlar degıl acaba o 12 gun nasıl gececek dıye kara kara dusuncelere gırdımmınanın herkezın hakıında hayırlısı umut kapısı ısteee opuyorumnanaktanhihoyyyt

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 tane başarısız aşılama denemem oldu şimdi ağustosta tüp bebek denicez ama çok korkuyorum ya olmazsa diye benim içinde dua edin lütfen

canım dularımız tum sefkatlı merhametlı anne olmak ısteyen adaylara bebegının kıymetını bılecek olanlara bızler cok ozel anne adaylarıyız ve bebeklerımızde cok sanslı olacakk ıns dularımız herekeze:CüvCüv::CüvCüv:

öncelikle verdiğin bilgiler için sağol cnm, ewt ben ilk kez denicem tüp bebek tedavisini umarım ikincisine gerek kalmaz, benimde kısa protokol olucak 2. günü gel dedi, napım artık doğum kontrol hapınıda kullanıp giderim, yanlız bişey sorcam daha önce kullanmadığım içinCADIARZU o hap bittikten kac gün içinde adet olunuyor ona göre randevu alcam..

arkadaşlar bende 30 haziranda bismillah dedim tüp bebeğe
uzun protokol olduğu için sanırım test sonucum ağustos içinde belli olacak

daha önce tüpbebiş yaptırmış olanlar narkoz başlıklı bir konu açtım
fikir ve yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler

canım ben ptesi opu oldum. çokda korkuyordum açıkcası uyuyup uyanamamak falan ama inan ki hiç korktuğum gibi değilmiş. ne acı var ne bişi. ve hemen uyandım. gün içinde sersemlik yada uyku halimde yoktu. sanki hiç narkoz almamış gibiydim. karnım zaman zaman sızladı tabi o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…