esilacım hadi biri bitti kurtuldun yarında darısı benim başıma acayip gerginim bide kalp sorunu var bende ilaç almak istemiyorum ama alıcam sanırım inşallah çok çok kalitelidir mıknatıs gibi çeker yumoşların spermleri ama verdiğin bu iğne ve çeşitli ilaç haberleri beni hiç memnun etmedi şimdimafoldumben yarın benim opu işlemi 10 00 da ama beni 8 de çağırdılar napıcaklarsa 2 saat önceden sinir oldum ama umarım değicek umutluyum ben çok yaa olumsuz düşünmek istemiyorum
evden sperm götürmek pek sağlıklı değil arkadaslar biliyosunuz sıvalaşma süresi filan ölçülüyo ve eğer spermde sayı haraketlilik gibi bi durum varsa etkilenebiliyor en fazla 5 dk içinde hastaneye götürmeniz gerekiyo şu kocalarda bi alem kapanıolar odaya yok efendim stresli bi bi kere muayene olurken görseler napıcaklar iğneler ilaçlar desen cabası önüne gelene yat koltuğa göster iğrenç bi durum hele o ultrasondan nefret ediyorum hiç konuşmaya hakları yok ne geliosa kadınların başına geliyo valla bide yok hastaneye gitmeleri progrramla maddi kısmını programla herşey bizim üstümüzde bu kadarda armut piş ağzıma düş olmaz ki canım
yumurta toplama işlemi yapılmış arkadaşlar biraz daha açıklayıcı anlatabilirlermi, bende ağustos ayında tedaviye başlıycam ama korkuyorum, genel anestezide yaptırmak istemiyorum, local anestesiyle yumurta toplatan oldumu arkadaşlar..birde tedaviye gelmeden önceki ay doğum kontrol hapı kullan dedi drum bana, kullanmak şartmı sizlerde kullandınızmı
canım hayırlı olsun senin adına çok sevindim ne güzel işin en heyecanlı bölümüne giriş yapmışsın inş. hamiş haberlerini sağlıcakla alırsın
canım ağrım gün içinde hafif adet ağrısı daha doğrusu sızısı gibi oldu. öyle çok ağrı olmuyor. yanlız hızlı hareket edemiyorsun ani hareketlerde karnımın alt tarafı acoyor gibi. yada psikolojik olabilir.hastaneden 10 gibi çıktım. yani 8 de ordaydım. sonrasında ama ilaçları anlattı hemşire. eşim kan verdi ve para işini falan hallettik yani çok yatmadım ben sanırım..kendini iyi hissettiğinde kalkabilirsin dediler. bende hemen kalktım. hastane odalarını sevmem çünkü ne kadar temiz ve güzel olursa olsun:)esila ağrı durumundan bahsedermisin canım biraz ne alemdesin bide ne kadar tuttular hastanede
canım işin zor kısmını attlatın hayırısıyla darısı başımıza inşallah yumoşların çok iyi canım sayısından çok kalitesi önemli abnt bana hiç vermemişlerdi sanırım yin vermiyecekler ne için o bant merak ettim bir de bana progestron iğne yerine jel verecek öyle yazmıştı daha önceden tabi bir de benim kan sulandırıcı iğnem var pıhtılaşmayla ilgili
yarın ararlar seni klinikten hebrlerini bekliyorum canım dualarım seninle :Saruboceq:
aaaa birde herhalde benim çatlama iğnemde çarşamba hayırlısı olsun bakalım
kizlarrrrrrrrrrrrr slm nerdesinizzzz cakisiyorum ve yoruluyorum oyuzden fazla kalamiyorummm ama dr stres yasak dedi benim iste cok streslii yaaaaaaaaaaaa ay adet olsamdaaaa bende rahatlasamm
hayatım inan tedirgin olma. hatta ben eşime ben yaptırabiliyorsam herkes yaptırır diyorum. çünkü gerçekten aşırı korkan bi insanım.senin ilk mi olacak?
ilk bölüm göbekten iğneler. incecik iğne elbette girerken hissediyorsun ama acısı çok sürmüyor. hatta bazı arkadaşların hiç acımıyormuş.
ikinci aşama yumuoşların toplanması kesinlikle anestezi alın derim. siz sadece uzanıyorsunuz. bacaklarınızı bile onlar koyuyor sanırım uyuyunca. sonrada gözlerinizi yatakta açıyorsunuz. sonrasında çay ve sandviç getirmişler.
transferden korkuyorum şimdi. umarım oda kolay geçer.
benim ki kısa protokol idi. o yüzden d. kontron hapı kullanmadım.drun dediyse kullan bence..kaydirigubbakcemile5
canım hoşgeldin.... izin alabiliyorsan almaya çalış ben rapor aldım valla. benimişte çok stresli ve iş arkadaşlarımda çok gıcık. o yüzden stres olamyım dedim...
hayatım kanallar tıkalı mı senin?laparoskopi falan oldun mu?
ayy bekleme süreci kolay gibi geliyor ama dediğin gibidr tabi ki sen tecrübelisin.
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 tane başarısız aşılama denemem oldu şimdi ağustosta tüp bebek denicez ama çok korkuyorum ya olmazsa diye benim içinde dua edin lütfen
öncelikle verdiğin bilgiler için sağol cnm, ewt ben ilk kez denicem tüp bebek tedavisini umarım ikincisine gerek kalmaz, benimde kısa protokol olucak 2. günü gel dedi, napım artık doğum kontrol hapınıda kullanıp giderim, yanlız bişey sorcam daha önce kullanmadığım içinCADIARZU o hap bittikten kac gün içinde adet olunuyor ona göre randevu alcam..hayatım inan tedirgin olma. hatta ben eşime ben yaptırabiliyorsam herkes yaptırır diyorum. çünkü gerçekten aşırı korkan bi insanım.senin ilk mi olacak?
ilk bölüm göbekten iğneler. incecik iğne elbette girerken hissediyorsun ama acısı çok sürmüyor. hatta bazı arkadaşların hiç acımıyormuş.
ikinci aşama yumuoşların toplanması kesinlikle anestezi alın derim. siz sadece uzanıyorsunuz. bacaklarınızı bile onlar koyuyor sanırım uyuyunca. sonrada gözlerinizi yatakta açıyorsunuz. sonrasında çay ve sandviç getirmişler.
transferden korkuyorum şimdi. umarım oda kolay geçer.
benim ki kısa protokol idi. o yüzden d. kontron hapı kullanmadım.drun dediyse kullan bence..kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bende 30 haziranda bismillah dedim tüp bebeğe
uzun protokol olduğu için sanırım test sonucum ağustos içinde belli olacak
daha önce tüpbebiş yaptırmış olanlar narkoz başlıklı bir konu açtım
fikir ve yardımlarınızı bekliyorum
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?