Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

merhaba kıslar bugun doktora gıttım estrafem verdı doktorum 11 gun sonra kontrolum var
4 gun 1 tane 4 gun 2 tane 3 gunde 3 tane kullanıcam

canımcım aradılarmı merkezden nasıl gidiyormuş yumuşlar güzel haberlerini bekliyoruz esila&mısra

evet canım sabahtan aradılar. bende 12 yumoş toplanmıştı. 12 side olgun çıkmış. 9 u döllenmeye devam ediyor dedi. sanırım yarın tekrar ararlar. inş. güzel haberler verebilirim..:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 tane başarısız aşılama denemem oldu şimdi ağustosta tüp bebek denicez ama çok korkuyorum ya olmazsa diye benim içinde dua edin lütfen

mrb canım senle kaderimiz birmiş benim de 3 başarısız aşılamam oldu ağustos ortasında tüp bebeğe geçiyoruz inşallah. Ne yalan söyleyim ben de inanılmaz tedirginim hiç pozitifi görmedim bizde sorun erkek infertilitesi sizin ne?

evet canım sabahtan aradılar. bende 12 yumoş toplanmıştı. 12 side olgun çıkmış. 9 u döllenmeye devam ediyor dedi. sanırım yarın tekrar ararlar. inş. güzel haberler verebilirim..:Saruboceq::Saruboceq:

maşallah maşallah canım herşey çok güzel ben eminim ki sende hamileyimmmmmmmmmm başlığını atacaksın :Saruboceq:

selam kızlar benim bugün lucrin iğnemin altıncısı.ilk üç gün hastaneye gittim 3 gündür de göbekten eşim yapıyo ii oldu biliyomusunuz yapması sanki beni anlar gibi daha ilgili saatinde kendi alıp geliyo,yapmadan öncede beni gülme tutuyo her seferinde yani eğlenceli bi sürece cevirdik kendi çapımızda ve ayrıca sizleri okudukçada çok cesaretlendim beni neler beklediğini öğrendim teşekkürler .esila sendende ii haberler alıcaz inşallah sanki kendim gibi heyecanlıyım senin için

teşekkür ederim esila
biraz önce dr dan geldim
şu an adetimin 6. günü
8 tane yumurtam var
sayı biraz az ama yaşım 37 olduğu için fena değil dedi dr um
bide sayının çokluğu değil kalitesi önemli dedi

şimdilik pek heyecan ve stresim yok gibi
iş ciddiye binince nolcak bakalım

allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

harikasinnnnnnn canimmmm superrrrrrrrrrrrr allahim bebislerini sana hak versin:ecrin_bebek:

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 tane başarısız aşılama denemem oldu şimdi ağustosta tüp bebek denicez ama çok korkuyorum ya olmazsa diye benim içinde dua edin lütfen

arkadasim aramiza hosgeldin simdiden hayirlisi ve pozitif gorme dilegiylee bak canim benim ilk denemem negatiftiii ama yilmadim ve 2 ciyi deniyorummmm korkmak yok ve dualarimizzzzzzzzzzzzz seninleee ve her kader arkdasimizla

inşallah bu ay arka arkaya herkes hamile olur sağlıcakla yavrularını kucağına alır
merak ediyorum gerçekten tüp bebek başarısını bu otuz kişiden en az 18 i pozitif olmalı bize söylenen başarı istatistiklerine göre
inşallah istatistikler kafayı yer de otuz arkadaşımız mis gibi hamile haberi verir

kızlar biraz önce merkezden aradılar. 12 yumoştan 10 u döllenmeye devam ediyormuş. ikili transfer diye bişeyden bahsettiler. hem yarın hemde 5. gün transfer tapacaklarmış. duyan var mı bu yöntemi?

kızlar biraz önce merkezden aradılar. 12 yumoştan 10 u döllenmeye devam ediyormuş. ikili transfer diye bişeyden bahsettiler. hem yarın hemde 5. gün transfer tapacaklarmış. duyan var mı bu yöntemi?

canım hayırlı olsun bebişlerin:) ikli transferi daha önce HŞ klinikte tedavi olan bir arkadaş bahsetmişti ama kim olduğunu hatırlayamadım ama bulursam msjını hemen yazarım buraya.. inşallah tutunacak bebişlerin Allah yardımcın olsun. HŞ de tüp bebk fiyatı ne kadar canım raporsuz, bilgin var mı?

canım galiba ikili transfer olan arkadaş elifzeynep2008 di ve hamile bi onunla irtibata geç istersen ama yanılıyorsamda kusuruma bakmayın nolur yardımcı olmaya çalışıyorum sadece

neyseki mjını buldum işte;
elifzeynep2008 kullanıcısından alıntı
bana ardışık transfer yapıldı. 3. Gün 1 tane 1. Kalite embriyo, 5 gün 2 tane blast kondu. şimdi 13 haftalık hamileyim, tekil gebelik. Blast embriyonun tutunma ihtimalinin yüksekliği bilimsel olarak da kabul ediliyor canım.

mrh arkadaşlar yarın kontrolüm var zemuszemus

büyük bir ihtimal c.tesi yumoşlarım toplanırkaydirigubbakcemile5

bana şans dileyin canlarımopuyorumnanaktan

selam ve dua ilekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…