canımcım aradılarmı merkezden nasıl gidiyormuş yumuşlar güzel haberlerini bekliyoruz esila&mısra
merhaba kıslar bugun doktora gıttım estrafem verdı doktorum 11 gun sonra kontrolum var
4 gun 1 tane 4 gun 2 tane 3 gunde 3 tane kullanıcam
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 tane başarısız aşılama denemem oldu şimdi ağustosta tüp bebek denicez ama çok korkuyorum ya olmazsa diye benim içinde dua edin lütfen
evet canım sabahtan aradılar. bende 12 yumoş toplanmıştı. 12 side olgun çıkmış. 9 u döllenmeye devam ediyor dedi. sanırım yarın tekrar ararlar. inş. güzel haberler verebilirim..:Saruboceq::Saruboceq:
canım sen tedaviye başladın mı? bana bu ilacı opu işleminden sonra verdiler. günde iki tane içiyorum..
canım ben ptesi opu oldum. çokda korkuyordum açıkcası uyuyup uyanamamak falan ama inan ki hiç korktuğum gibi değilmiş. ne acı var ne bişi. ve hemen uyandım. gün içinde sersemlik yada uyku halimde yoktu. sanki hiç narkoz almamış gibiydim. karnım zaman zaman sızladı tabi o ayrı.
evet canım sabahtan aradılar. bende 12 yumoş toplanmıştı. 12 side olgun çıkmış. 9 u döllenmeye devam ediyor dedi. sanırım yarın tekrar ararlar. inş. güzel haberler verebilirim..:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 tane başarısız aşılama denemem oldu şimdi ağustosta tüp bebek denicez ama çok korkuyorum ya olmazsa diye benim içinde dua edin lütfen
harikasinnnnnnn canimmmm superrrrrrrrrrrrr allahim bebislerini sana hak versin:ecrin_bebek:
kızlar biraz önce merkezden aradılar. 12 yumoştan 10 u döllenmeye devam ediyormuş. ikili transfer diye bişeyden bahsettiler. hem yarın hemde 5. gün transfer tapacaklarmış. duyan var mı bu yöntemi?
kızlar biraz önce merkezden aradılar. 12 yumoştan 10 u döllenmeye devam ediyormuş. ikili transfer diye bişeyden bahsettiler. hem yarın hemde 5. gün transfer tapacaklarmış. duyan var mı bu yöntemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?