Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Nazcım yarın transfer varmış...Yarın git bebişleri al gelş , söylede seni 9 ay hiç bırakmasınlar...

toprakcım evet canım yarın çok sukur yapılcak transferim ihsallah bırakmazlar annelerini saoll canımmm

nazcım pozitif git.sanki bebişlerini almaya gidiyormuşun gibi düşün.bebişlerin dedim allahmı söyletti.ikizlerin yolda herhalde

canım çok saol haklısın ama cok heyecanlıyımmm
bu arada ıkız bnım hayalım ALLAHIM IHSALLAH NASIP EDER

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canim allah kucaginda almayi da nasip etsin evet devami gelecek ins ben sana demistim esila hatirlarmisin sen hamis kalacaksin diyee evet durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:

naz canimmm tebrikler allah test gununde yuzune gulmeyide nasip etsin canim bende yarin dr gidiyorum bakalim 4 gun once rahim kalinligi 4.5 bakalim nedurumda benimde transferim bu hafta hayirlisi hakkimizdaaa ayrica bu listeye gonulden dua ederek aglayarak olusturdum ins tum arkdaslarimizin yuzu gulecekk ve 2 de 2 yizzz

esilacım gözün aydınnnnnnnnnnn.. Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallaaaaahhhhhhh....darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah ağustos ayında ve bu mübarek ayda hepimizin yüzü gülecek..
sabriyacım sanada teşekkür ediyorum.. pozitif enerjinle açtığın topiğimiz uğurlu gelecek inşallah hepimize Allaha şükür gelen haberler hep pozitif.. inşallah hep böyle devam eder...

canim emin ol her pozitif haberde goklerdeymisim gibi sanki kendim haberi almisim gbi seviniyorummm ve ins ugurlu gelecek

evet hayatım demiştin hatırlıyorum....içimi çok ferahlatmıştı o sözlerin benim...
rabbim herkese nasip etsin inş....listemizde boş kalmasın...opuyorumnanaktan

canım ne güzel yazmışsın bu güzel sözlerin üztüne sadece amin denir....teşekkür ederim...:1hug:

evet hayatım demiştin hatırlıyorum....içimi çok ferahlatmıştı o sözlerin benim...
rabbim herkese nasip etsin inş....listemizde boş kalmasın...opuyorumnanaktan

canooooooooooooo simdi sira sende sen simdi bizlere dualarini esirgeme tamam bebiss belki iki kese gorursun hee nedersin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Benimde bugün transferim oldu,beklemedeyim evde istirahat ediyorum inş herşey yolunda geçer hepimiz için çünkü gerçekten kolay değil bu yolda verilen emekler

canooooooooooooo simdi sira sende sen simdi bizlere dualarini esirgeme tamam bebiss belki iki kese gorursun hee nedersin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım biliyor musun hiç sadece kendim için dua etmedim bu yolda..tüm isteyenlerle beraber benim de muradımı ver dedim...etmez miyim hiç hep dualarımda olacaksınız..dediğin çok doğru bu zorlu yollardan geçtikten sonra her arkadaşın hamiş kalmasına sanki kendimizmiş gibi seviniyoruz..çünkü bizi bizden başkası anlamaz...nelere katlandığımızı...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...a.s.:1hug:

Benimde bugün transferim oldu,beklemedeyim evde istirahat ediyorum inş herşey yolunda geçer hepimiz için çünkü gerçekten kolay değil bu yolda verilen emekler

canım hayırlı olsun transferin...inş. bebeklerin hep senle kalır...bol bol su iç ve ananas ya..ben gündelik hayatımdançok kısıntı yapmamıştım. hep yatmak bana göre değildi zaten. seni ne mutlu ediyorsa onu yap:)

canımcım çoook sevindim ne güzel bir haber ben umutluydum bu sonucu alacağını hep düşünmüştüm yani öyle bir his vardı içimde çok tebrik ederim canım allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım
eeeeee hamilelerin duaları daha çok kabul oluyormuş bize de dua et canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…