naz inşallah güzel haberlerini alırız ben de ardından geliyorum bugün ilk iğnemi vuruldum
Benimde bugün transferim oldu,beklemedeyim evde istirahat ediyorum inş herşey yolunda geçer hepimiz için çünkü gerçekten kolay değil bu yolda verilen emekler
merhaba arkadaslar bugun transferımız oldu bızımde cok sukur
1 tanesı cok ıyıymıs 8 hucreli ıkısıde orta kalıtedeymıs 7 hucrelı (anlamıyorum bu hucrelerden ama ıyı bısey olsa gerek :))sonuc nasıl olur sansımız nedır bılmıyorum ama elımızden gelenı yaptık Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
tesekkur ederım sabrıyacımcanim harika yumurtalarin hayirlisi olsunn dularimiz seninleee
Benimde bugün transferim oldu,beklemedeyim evde istirahat ediyorum inş herşey yolunda geçer hepimiz için çünkü gerçekten kolay değil bu yolda verilen emekler
1 tanesı cok ıyıymıs 8 hucreli ıkısıde orta kalıtedeymıs 7 hucrelı (anlamıyorum bu hucrelerden ama ıyı bısey olsa gerek :))sonuc nasıl olur sansımız nedır bılmıyorum ama elımızden gelenı yaptık Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah
benimde bugün 8.ci gün zemuszemuscuma günü 10.cu gün bikan vereyim diyorumkaydirigubbakcemile3
çok merak ediyorum ama cnm yha CADIARZU
esilacım gözün aydın canım çok sevindim ALLAHIm kucapına almayı nasip eder inşallah nazcım seninde transferin inşallah çok güzel geçer ve çok güzel sonuçlar alırsın bi kaç gündür yoktum baya bişiler olmuş buralarda ama süper şeyler olmuş valla okudum okudum içim açıldı bende bugun doktora gittim maalesef artık ağustos ayının hamişi olamıcam doktor bir ay daha beklicez transferi dedi ohss geçmemiş canım sıkıldı biraz ama sizin haberlerinizle yüzüm güldü ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?