Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

slm kızlar ben tedaviye yeni başladım daha yeni iğne vuruluyorum.siteye girdiğimde güzel haberleri paylaştıkça çok mutlu ve motive oluyorum ama daha transferim bile yapılmamışken diğer haberleri okuyunca acaba rahim kalınlığı yeterli olacakmı kanamam olacakmı diye şimdiden endişelenmeye başlıyorum elimde değil.benim ilk denemem.belki şuan bunları düşünmemem gerekli ama etkileniyrm...

benim de bu ilk denemem olacak ve inşallah son olur hepimiz adına.ben de sen gibi merak içindeyim ancak rahat olmalıyız sanırsam.ve olumlu düşünürsek olumlu olur Allah yardımcımız olsun.

Benimde bugün transferim oldu,beklemedeyim evde istirahat ediyorum inş herşey yolunda geçer hepimiz için çünkü gerçekten kolay değil bu yolda verilen emekler

canim hayirlsi olsun ama pc basinda cok oturma bir kitap al eline gunun gelene kadar onla vakit gecir emin ol eniyisi testinizin sonuclarini pozitif seklinde bekliyorum

merhaba arkadaslar bugun transferımız oldu bızımde cok sukur
1 tanesı cok ıyıymıs 8 hucreli ıkısıde orta kalıtedeymıs 7 hucrelı (anlamıyorum bu hucrelerden ama ıyı bısey olsa gerek :))sonuc nasıl olur sansımız nedır bılmıyorum ama elımızden gelenı yaptık Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın ınsallah

canim harika yumurtalarin hayirlisi olsunn dularimiz seninleee

hayirli olsun ipektos ALLAH tamamina erdirsin canim

ben 8 hücreliyi çok iyi diye biliyorum çünkü bir arkadaşımın da 8 hücreliydi ve ikizlere hamile kaldı ve doğurdu yani süper kalite taze yumurtaaalkisalkisalkis

esilacım gözün aydın canım çok sevindim ALLAHIm kucapına almayı nasip eder inşallah nazcım seninde transferin inşallah çok güzel geçer ve çok güzel sonuçlar alırsın bi kaç gündür yoktum baya bişiler olmuş buralarda ama süper şeyler olmuş valla okudum okudum içim açıldı bende bugun doktora gittim maalesef artık ağustos ayının hamişi olamıcam doktor bir ay daha beklicez transferi dedi ohss geçmemiş canım sıkıldı biraz ama sizin haberlerinizle yüzüm güldü ALLAHIM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:CüvCüv:

benimde bugün 8.ci gün zemuszemuscuma günü 10.cu gün bikan vereyim diyorumkaydirigubbakcemile3

canim uzulmeee bak bunda da varmis bir hayirrrr dersin dualarin icin ve iyi dileklerin icin tesekkurlerr ins bunlara gerek kalmazda mucize sekilde hamis kalirsin

inş. cnm yha kaydirigubbakcemile5

öyle merak ediyorumki bu 3.cü tüp denemem fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…