Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

sevgili fical bugün benimde 8. günüm bende çok merak ediyorum cuma bende yaptıracam artık ne çıkarsa böyle insan daha sıkıntılı oluyor belirsizlik insanı çok yoruyor

bende öyle düşünüyorum cnmkaydirigubbakcemile5

inş. cumaya kadar ölmem heyecandan kaydirigubbakcemile3

hakkımızda hayırlısı olur inş.. kaydirigubbakcemile5

inş. cnm yha kaydirigubbakcemile5

öyle merak ediyorumki bu 3.cü tüp denemem fisfisfis

inan herseyin en iyisini sen bilirsinn ama bekle derim baska birsey demem bende 10 gun ilk denememde test yaptim ve negatifi gordum uzuldum ama yilmadim sonra 12 dun yaptim ve yine negatif amabu sefer uzulmedim cunku sonucuna hazirdim

merhaba kıslar nasılsınız transferım oldu şimdi bekleme surecı basladı
10 agustos test gunum 2 embrıyo transfer edıldı ıhsallah hayırlı haberler verebılırım size

canım transferin hayırlı olsun inşallah 2 bebişinde sımsıkı tutunurlar annelerine güzel haberlerini bekliyoruz allahım hepimizin yardımcısı olsun

saolun kıslar çok tsk ederım amin ihsallahhh
diatom evet canım cok rahat gectı çok gazım var yalnız acaba normalmi

10 agustos test gunum 2 embrıyo transfer edıldı ıhsallah hayırlı haberler verebılırım size

inşallah canım bebişlerin çifter çifter gelir tatlım benimde 8.günüm pazartesi büyük gün canım

nazcım hayırlı olsun canım rabbim ikiz evlat nasip eder insallah ikiside sımsıkı tutunsunlar sana :Saruboceq:

kızlar benim bademcıklerim iltihaplanmıs cok kötü halsizim ates desen kac bilmem antibiyotikde alamadım korkumdan yumurtaların kalıtesını fılan bozar dıye basına boyle bısey gelen var mı mafoldumben

sevgili fical bugün benimde 8. günüm bende çok merak ediyorum cuma bende yaptıracam artık ne çıkarsa böyle insan daha sıkıntılı oluyor belirsizlik insanı çok yoruyor

meraba gülencim nasılsın seninle aynı gün transferimiz olmuştu hiç bi belirtin varmı canım acaba bende cuma yaptırsammı diyorum ama eşim bekleyelim diyo ne bilim belim çok ağrıyo benim birde göğüslerim çok şiş hayırlısı arkadaşımopuyorumnanaktan

kızlar benim bademcıklerim iltihaplanmıs cok kötü halsizim ates desen kac bilmem antibiyotikde alamadım korkumdan yumurtaların kalıtesını fılan bozar dıye basına boyle bısey gelen var mı mafoldumben

canım transferden önce aynı şeyi bende yaşadım
önce bir kbb dr una git muayene ol
ve durumunu anlat ona göre bir ilaç yazmasını iste
onun yazdığı ilaçları tüp bbk dr una sor kullan derse kullanırsın
böylede kötü çünkü vücuduna enfeksiyon yayılırsa yumoşların daha çok etkilenir
geçmiş olsun

bende alınan 8 yumoştan döllenen 2 tane embriyomu transfer ettirdim pazar günü
ağustosun 6 sında kan tahlili yaptırcam
bekleme aşamasındayım
allah hepimizin dualarını kabul etsin
AMİİİİİİNNNNNNN

canım cok tesekkur ederim yrn kontrolum var ondan once kbb ye gıdeyım yazdıgı ılaclarıda dr a sorayım oyle kullanayım transferın hayırlı olsun ınsallah sımsıkı tutunur mınık meleklerın sana:Saruboceq:

Kızlar merhaba :)
Naz hayırlı olsun transferin nasılsın gaz olması normal mi bilmem ama bende olmuştu hareketsizlikten sanırım.

nazlıcım hayırlısı olsun arkadasım rahat rahat hayatını yasa bebıslerınle konuss hamıleymıssın gıbı onlara anlat soyle annelerını uzmesınler kızlar hepınızden umutluyum sevındırıcı haberlerınızı beklıyoruz

mrb arkadaşlar internetim de problem vardı giremedim 2 gün resmen çatladım angel geçmiş olsun canım bol bol meyve ye sıcak sıcak bişiler iç atlatıcaksın inşallah
transferi olanlara hayırlı olsun demek istiyorum bekleyenlerin işi çok zor onlara da sabır diliyorum
kızlar ya benim sizlere bi sorum olacak biz istanbula tüp bebek için gidiceğimiz için zaman benim için çok önemli çok kalmak istemiyorum dr beni doğum kontrol ilacına başlattı ilacı adetin 5. günü kullan 19. gün gel dedi buraya kadar iyi güzel ben yumurtaları ne zaman büyütmeye başlıcaklar ve yine 10. gün çatlatma iğnesi vurulacak mı tahmini işlemler kaç gün sürer cevaplarsanız sevinirim:sm_cool:

canım tsk ederim saol dogum kontrol hapı kullanmadım ben bana lucrın dıye ıgne verdı sanırm hapın gordugu gorevle aynı benı adetımın 21.günü cagırdı ıgnelere basladım daha sonra adetımın 3. gunu gıttım yumurta gelıstırıcı ıgnelere baslayacaktı ama gecıktırmek ıstedım 1 hafta uzattık tedavıyı yrn fostımona baslayacagım bı terslık cıkmazsa 7-8 gune de yumurtalarım gelısırse gelecek hafta toplama olur sanırım asagı yukarı 15-20 gunluk bır surec tatlım

canım cevabın için sağ ol napıyım ya oraya buraya sorup araştırıyorum bişey eksik kalmasın diye bi de önceden uça bileti alınca baya ekonomik oluyo ben de evimden gidip gelerek tedavimin olmasını isterdim Allahtan işte herşey biz tam problemimiz olduğunu öğrendik tayinimiz çıktı hem de batmana laelaelaelaelae neyse herşeyde vardır hayır dicez napalım kaydirigubbakcemile5 inşallah Allah ım bebişlerimize kavuşmamız için 'OL':Saruboceq: der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…