inş. cnm yha kaydirigubbakcemile5
öyle merak ediyorumki bu 3.cü tüp denemem fisfisfis
merhaba kıslar nasılsınız transferım oldu şimdi bekleme surecı basladı
10 agustos test gunum 2 embrıyo transfer edıldı ıhsallah hayırlı haberler verebılırım size
10 agustos test gunum 2 embrıyo transfer edıldı ıhsallah hayırlı haberler verebılırım size
sevgili fical bugün benimde 8. günüm bende çok merak ediyorum cuma bende yaptıracam artık ne çıkarsa böyle insan daha sıkıntılı oluyor belirsizlik insanı çok yoruyor
kızlar benim bademcıklerim iltihaplanmıs cok kötü halsizim ates desen kac bilmem antibiyotikde alamadım korkumdan yumurtaların kalıtesını fılan bozar dıye basına boyle bısey gelen var mı mafoldumben
canım cok tesekkur ederim yrn kontrolum var ondan once kbb ye gıdeyım yazdıgı ılaclarıda dr a sorayım oyle kullanayım transferın hayırlı olsun ınsallah sımsıkı tutunur mınık meleklerın sana:Saruboceq:canım transferden önce aynı şeyi bende yaşadım
önce bir kbb dr una git muayene ol
ve durumunu anlat ona göre bir ilaç yazmasını iste
onun yazdığı ilaçları tüp bbk dr una sor kullan derse kullanırsın
böylede kötü çünkü vücuduna enfeksiyon yayılırsa yumoşların daha çok etkilenir
geçmiş olsun
bende alınan 8 yumoştan döllenen 2 tane embriyomu transfer ettirdim pazar günü
ağustosun 6 sında kan tahlili yaptırcam
bekleme aşamasındayım
allah hepimizin dualarını kabul etsin
AMİİİİİİNNNNNNN
mrb arkadaşlar internetim de problem vardı giremedim 2 gün resmen çatladım angel geçmiş olsun canım bol bol meyve ye sıcak sıcak bişiler iç atlatıcaksın inşallah
transferi olanlara hayırlı olsun demek istiyorum bekleyenlerin işi çok zor onlara da sabır diliyorum
kızlar ya benim sizlere bi sorum olacak biz istanbula tüp bebek için gidiceğimiz için zaman benim için çok önemli çok kalmak istemiyorum dr beni doğum kontrol ilacına başlattı ilacı adetin 5. günü kullan 19. gün gel dedi buraya kadar iyi güzel ben yumurtaları ne zaman büyütmeye başlıcaklar ve yine 10. gün çatlatma iğnesi vurulacak mı tahmini işlemler kaç gün sürer cevaplarsanız sevinirim:sm_cool:
canım tsk ederim saol dogum kontrol hapı kullanmadım ben bana lucrın dıye ıgne verdı sanırm hapın gordugu gorevle aynı benı adetımın 21.günü cagırdı ıgnelere basladım daha sonra adetımın 3. gunu gıttım yumurta gelıstırıcı ıgnelere baslayacaktı ama gecıktırmek ıstedım 1 hafta uzattık tedavıyı yrn fostımona baslayacagım bı terslık cıkmazsa 7-8 gune de yumurtalarım gelısırse gelecek hafta toplama olur sanırım asagı yukarı 15-20 gunluk bır surec tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?