bugün yumurtalarım toplandı. tam 29 tane:) ama sayısı değil kalitesi önemli sanırım...sizce nasıl?sizlein kac tane toplanmıştı.?
yum. toplamadan sonra herkes 2 saat yatarken ben 5 saat yattım hastanede...
mrh arkadaşlar sanırım gene başaramadımmafoldumben
leke geliyor iki tüp bebek denememdede böyle olmuştu 8-9 gün leke ardından kanamam geliyordu ..
bugün 8.ci gün leke gelmeye başladı:a015:
kendimden çok eşime üzülüyorum busefer bizim için başkaydımafoldumben
yarın kanda baktırcam umudum yok ama kesinlik kazansın :gitme:
canım sanırım pko hastasısın...benden 12 tane toplanmıştı 12 side çok şükür olgun çıkmıştı..inş. seninkiler de çooookkk kal,iteli olur. neden seni fazla yatırdılar kanaman falan mı oldu..ben sanırım 1 saat dinlendim çıktımmm.:1hug:
kızlar transfer gunum bellı oldu pazartesıı diger kızlar haberlerınızı beklıyorum
kızzzlaar slm ankarada 2 haftamız lucrin ve gonal-f dün sondu bugün akşam çatlatma iğnemi yapcam cmtde opu yapılacak belki eşimede tesa önce sperm verecek sonra karar verilecek drum 15den az olmaz yumurtan dedi ii gözüküyolarmış salı günüde işlam yapılacak.. inşallah bende ii haberlerimi yazarım..15 az mı ne?
Hayırlısı olsun Sabriya inşallah müjdeyi vereceksin zemuszemus
Benim transferim cumartesi öğleden sonra yada pazar günü yarın belli olacak hayırlısıyla.
kızzzlaar slm ankarada 2 haftamız lucrin ve gonal-f dün sondu bugün akşam çatlatma iğnemi yapcam cmtde opu yapılacak belki eşimede tesa önce sperm verecek sonra karar verilecek drum 15den az olmaz yumurtan dedi ii gözüküyolarmış salı günüde işlam yapılacak.. inşallah bende ii haberlerimi yazarım..15 az mı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?